glnm_kvrck evet canım cumartesi gecesi istifra ettim bi daha etmedim inşallahda olmaz
geta ve selinay bende sizler gibi 10-11 aylık evliyken dogum yapıcam
ilk yıldönümüzde evde olucaz yani offfffffffffffffffffffffffff
herkese merhabalar kızlar... kendimi ne kadar korumaya çalışsam da olmadı ve şu anda grip, boğaz ağrısı ve öksürük beni mahvediyor. kızlar alternatif olarak bişeyler önerin lütfen. çok rahatsızım ve ilaç kullanmak istemiyorum. bal ve karabiber karıştırıp yuttum 2 saat önce, bayağı terlettim kendimi ama yok düzelmior. yarın da 5.30 da uyanmam lazım okul var ve benim okul eve uzakkk. imdat kızlar yaaaaaaaaa senağlama
kızlar dün o kadar kötü bişey olduki ağla ağla öldümm
hala da kendimi kötü hissediyorum.
Benim titiz düzenli kocam bebeğimin ultrason görüntülerini atmış çöpezarfın içinde duryodu zarfın içinde ne olduğuna bakmadan kendine ait bi zarf zannederek atmış.O kadar üzüldüm o kadar üzüldümki
Kendisinede o benim için dünyadaki en önemli şeydi dedim ağladım ağladım..o da ona üzüldü en öenmli şey hayatımdaki dememe.O da çok üzüldü,özür diledi.Benim içinde çok öenmli tabiki filan dedi ama kabus gbiydi.Hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.İçinde 5 haftalıkken 8 haftalıkken ve 12 haftalıkken çekilmiş fotoğraflarımız vardı.Allahtan 12 haftalım fotosunu size göndermek için blgisayara yüklemiştim.Tek teselllim o oldu..Ama hala kötüyüm
Merhabalar herkeze günaydın .Nisan ayı annelerini görünce dayanamadım bende üye oldum :) Bende 12 haftalık hamişim , çok heycanlıyım bu nasıl bi duygudur anlıyamadım :) sizin bebişler nasıl :)
,Merhabalar herkeze günaydın .Nisan ayı annelerini görünce dayanamadım bende üye oldum :) Bende 12 haftalık hamişim , çok heycanlıyım bu nasıl bi duygudur anlıyamadım :) sizin bebişler nasıl :)
ay kızlar ekim kasın anneleri doguruyorrr
okuyoum dogum hikayelerini gözlerim doluyor allahım bizlerde kolaycacık doguralımmm
benim evimde pc olmadıgı için dogum hikayemi yazamam herhaldeee zamanı geldigindeee
ay kızlar ekim kasın anneleri doguruyorrr
okuyoum dogum hikayelerini gözlerim doluyor allahım bizlerde kolaycacık doguralımmm
benim evimde pc olmadıgı için dogum hikayemi yazamam herhaldeee zamanı geldigindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?