2009 Nisan Anneleri buraya

glnm_kvrck evet canım cumartesi gecesi istifra ettim bi daha etmedim inşallahda olmaz

geta ve selinay bende sizler gibi 10-11 aylık evliyken dogum yapıcam

ilk yıldönümüzde evde olucaz yani offfffffffffffffffffffffffff

glnm_kvrck evet canım cumartesi gecesi istifra ettim bi daha etmedim inşallahda olmaz

geta ve selinay bende sizler gibi 10-11 aylık evliyken dogum yapıcam

ilk yıldönümüzde evde olucaz yani offfffffffffffffffffffffffff

Canım yalnız değilsiniz bende sizler gibiyim
11 aylık evliyken bebeğim dünayaya gelecek inşallah
İlk yıldönümümüzde evdeyiz yani...

canım söle bir laf vardır

grip ilaç alırsan 7 günde almazsan 1 haftada gecer derlerrr

secim seninnnnn

karabiber bal süper ikiliiii
bal süt karabiber süper üçlü

acı kavun yagıyla sakaklarını ve bogazını ovalarsan akıntıyııı kuvvetlendirir
çörek otu yagı kulaklara ve buruna birer damlaaa

simdilik aklıma bunlar geldi
saglıcakla kal canım

günaydın kızlar bende geldim kadro tamamlandı heralde
öncelikle hasta olan hamişlere geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum demet1 kızın hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

kızlar dün o kadar kötü bişey olduki ağla ağla öldümm
hala da kendimi kötü hissediyorum.
Benim titiz düzenli kocam bebeğimin ultrason görüntülerini atmış çöpe zarfın içinde duryodu zarfın içinde ne olduğuna bakmadan kendine ait bi zarf zannederek atmış.O kadar üzüldüm o kadar üzüldümki
Kendisinede o benim için dünyadaki en önemli şeydi dedim ağladım ağladım..o da ona üzüldü en öenmli şey hayatımdaki dememe.O da çok üzüldü,özür diledi.Benim içinde çok öenmli tabiki filan dedi ama kabus gbiydi.Hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.İçinde 5 haftalıkken 8 haftalıkken ve 12 haftalıkken çekilmiş fotoğraflarımız vardı.Allahtan 12 haftalım fotosunu size göndermek için blgisayara yüklemiştim.Tek teselllim o oldu..Ama hala kötüyüm

herkese günaydın sanal arkadaşlarım benim ;
umarım herkes iyidir,,,,,

c.tesi gecesi kötü bir rüya gördüm.... resmen ağlayarak uyandım...
kontrole gitmişsiz, doktor bebeğin kalbi atmıyor artık dedi,,,yıkıldım resmen,
beni bir ağlamak tuttu,,anlatamam, nasıl ağlıyorum..
sonra uyandın,,, allahıma nasıl şükrediyorum. bu bir rüyaymış diye ,,,
şükürler olsun şükürle olsun.... çok kötü bir rüyaydı,,, uykuya zor dalabildim...

sabah kalktığımda anlattığımda , rüyaların tersi olur, bebeşin ömrünü uzatmışsın dediler, için o kadar rahatladıki anlatamam....
arkadaşlar rüyası bile çok kötüydü , yüca rabbim tüm bebişleri , çoçukları koruması dileğiyle..

benim evlilik yıldönümümüm temmuzdaydı 9 unda 23,ündede hamile kalmışım zati ama ben atlattım az bi farkla :d

canım üzülme ya bilerek atmamaış adamcağız o da üzülmüştür olsun sonuçta bebeğin senin karnında ona şükret hala orda resim gittiyse ne olmuş asıl önemli olan karnında cnm bu kadar üzme kendini bebeğinide üzersin :teselli:

günaydın şirvan bizim kadar pimpirikli anne varmıdır acaba artık düşüne düşüne rüyalarımıza bile giriyorlar bıcırıklar hayr olsun rüyan cnm hepsi psikolojik takma kafana çok düşünmekten bilinçaltı etık sen düşünmesen bile o düşünüyo yani bişey olmaz hem rüyalar tersine çıkarmış

Merhabalar herkeze günaydın .Nisan ayı annelerini görünce dayanamadım bende üye oldum :) Bende 12 haftalık hamişim , çok heycanlıyım bu nasıl bi duygudur anlıyamadım :) sizin bebişler nasıl :)

Merhabalar herkeze günaydın .Nisan ayı annelerini görünce dayanamadım bende üye oldum :) Bende 12 haftalık hamişim , çok heycanlıyım bu nasıl bi duygudur anlıyamadım :) sizin bebişler nasıl :)

aramıza hoşgeldin esin biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk yani aile gibi olduk artık sevincimizi derdimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz rahatlıyoruz bütün gün burdayız:roflol::roflol:
umarım sende iyi vakit geçirirsin bebeğin hayırlı olsun cnm a.s.

ay kızlar ekim kasın anneleri doguruyorrr

okuyoum dogum hikayelerini gözlerim doluyor allahım bizlerde kolaycacık doguralımmm

benim evimde pc olmadıgı için dogum hikayemi yazamam herhaldeee zamanı geldigindeee

,
hoşgeldin allhım bebegını kucagına almayı nasip etsin
bizler burda güzel dostluklar kurduk

evet günün büyük bir bölümlerini burda sorularımızlar cevaplarımızla geçiriyoruz

iyi forumlar:teytey:

okuyoum dogum hikayelerini gözlerim doluyor allahım bizlerde kolaycacık doguralımmm

benim evimde pc olmadıgı için dogum hikayemi yazamam herhaldeee zamanı geldigindeee

benim evde de yok, ama doğum iznine çıkar çıkmaz alacağım bir tane ,,,
sizlerden haber almazsam çatlarım,,,,alışkanlık yaptı bende burası , pazar günleri bile aklıma geliyor, ne yzıyorlar acaba diyiyorum....

seninde alma gerekiyor, , olmaz öyle,,,,a.s.

benimde evimde yok ama , doğum iznine girince alıcam birtane, sizlerle konuşmadan olmuyor artık, sizlere konuşmak bir alışkanlık oldu bende ,,girmediğim zaman aklım burda kalıyor...

evet bende okuyorum ekim annelerini ve prematüre bebekleri okudum çok kötü oldum böle şeyler okumamak gerek gerçi.inşallah zamanı geldiğinde bizde paylaşırız bu güzel duygularımızı
ben epidural normal düşünyorum kızlar siz nasıl düşünüyosunuz tabi bunun için çok erken ama insan heyecanlanıyor

şirvan pc alırsam eve ev işleri kalırrrrrrrrr benim kesinnn

bebek aglar ben pc başında bebek uyudugu zamanlar yemek bulaşık camaşır sil süpür

pc olursa hepsi kalırrrrr

istemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…