2009 Nisan Anneleri buraya

karnım hep ac benım kocam diyor sen ac doguracaksın ....

yiyemıyorum açımmmmm ama yesem istifra edıcem diye korkuyorum

kızlar ikili testimin sonucunu biraz önce telefonda öğrendim hereşyiz temiz dedi kontrolünüze kadar gelmenize gerek yok dedi bayan:) allahı şükür bunu atlattım...insan ister istemez kasılıyor...

yav kızlar midem devamlı yukarı çıkmak istiyor bu benı çok rahatsız ediyor benım gibi aynı durumda olan varmı....yoksa ben abartıyyormuyum yaaa..kusmak istemiyorum çok fena oluyorum kusuncaa....bu arada eskiden sütü seven ben süt içemiyorum aslında iştahım sıfırr.....yemek yerken bile zorla yiyorum yedikden sonra uzanıyorum...çok rahatsız oluyorum yaa nedeni nedir bnunun sizdede varmı bu durum.....yoksa gerçekden ben sanırım psikolojim bozuluytor..

selinay canım vitamini seninle konuştuğumuzdan beri içimyorum.bulantılar hafifledi ama devam ediyo.hergün 2-3 kere çıkarıyorum.hala bişey yiyemiyorum ve en kötüsü su içemiyorum.inşallah 2 haftaya azalacak öyle tahmin ediyorum.13. haftadayım.14 bittikten sonra azalmaya başlıyomuş çoğu hamilede.bu arada benim gibi oaln da çok arkadaş var.

bebeklik cok sevındim

bende cumartesi ögrendim sonucu

insan ögrenınce ferahlıyor
allahımıza şükürler olsun
saglıkla bebeklerimizi kucaklıcaz inşallah

bebeklik,urla geçmesi gerekiyo artık canım yaaaaaaaaaa niye sizin bu kadar uzun sürdü ,biraz daha sabır geçecek bakalım ....

canım maşllah sana.sen de anladığım kadarıyla hiç bulantı mide yanması olmadı.ne sütü ne yoğurdu ne cevizi değil yemek şimdi burda isimlerini yazarken bile midem ağzıma geliyo.ahhh ahhh inşallah biz de görürüz o günleri.bu arada ben de inşallah inşikak suresini okumaya başlıcam.doğumu kolaylaştırdığını çok kişi tecrübeyle söylüyo.okumayı bilmeyenler biligsayara indirip dinlesin o da olur heralde.hasta olan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.a.s.a.s:Saruboceq:

Aliye83 hayırlı olsun Allah gönlüne göre vermiş

bende yemeği ben yaparsam istisnasız kusuyorum cnm ben pazarlığı alıyorum anneme veriyorum o yapıyor yemekleri sağolsun yiyebiliyorum ama doyuncaya kadar değil
ben sütü sevmiyorum kendimide zorlamak istemiyorum peyniri ve yoğurdu çok seviyorum onları yiyorum bende

bu arada 1saatten beri yazdıklarınızı okumya çalışıyorum anca yetiştim mirmirmirmir:dance:

Canım çok şükür çok rahatsızlık verici mide bulantılarım olmadı .....7 ile 10 hafta arası biraz çektim ama sonrasında azalarak geçti...şimdi yememek için kendimi frenliyorum desem yalan olmaz sanırım....son 2 haftada 3 kilo birden alınca doktorum önümüzdeki kontroldede aynı oranda alırsan diyetisyen eşliğinde devam etmek zorunda kalırsın deyince çok üzüldüm....şimdi kilo verişlerinizi duyunca kendime kızmıyor değilim...inanıyorum son 2-3 haftada hepinizin zamanla azalacak mide bulantılarınız ve ne yesem diye düşünmeye başlayacaksınız....

arkadaşlar bir şey soracam dişçiye hamile iken gitmek sakıncalı falan diye duymuştum ama geçen gün yazdığım gibi dişimde apse var benim dr. hemen dişçiye gitmemei istedi bir de sabah selinayın dişçiye gittiğini okudum benim çrş. randevum ama ben tırsıyom hani uyuşturucu falan veriyor ya bebeğe zararı olur mu diye

arkadaşlar acil cevap lütfen.az önce annem zencefil kaynatmış.bi çy bardağı kadar.televizyonda izlemiş hamilelik bulantılarına iyi geliyor diye.şimdi onu içecem.bi sakuncası var m ıacaba?bilgisi olan var mı?bi ara ben tarçın yemiştim o da çok rahatlatmıştı ama butterfly arkadaşım içmememi söyledi ıraktım ben de.bunda da öyle bi durum var mı acaba?

selam megul benim dr. zencefil çayını bulantılara karşın içebilirsin demişti ben henüz denemedim benim de halen kusmalarım devam ediyor..sen bi dene umarım memnun kalırsın

zencefil,ıhlamur,papatya,rezene ve kuşburnu içebileceğimiz çaylar arasında....günde 2 fincanı aşmamak kaydıyla

iyuksel bende 3 ayın bitmesini bekledim canım dişimin uyuşturulabilmesi içn 3 aydan sonra sorun olmuyo yani canım ....

çok teşekkürler arkadaşlar.ben içiyorum.iyi gelirse yazarım bulantısı devam eden arkadaşlar da içerler.kendinize iyi bakın.bu arada iyuksel diş için de 3.haftadan sonra dişçiye gidilebilir diye biliyorum ama doktorunu arayıp sor istersen garanti olur.dişçine de zaten belirtirsin.

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
Nadirde olsa bende yaşıyorum
Ama çok kötü oluyorum yaa

selinay sen bi daha ne zaman doktora gidiceksin

cinsiyeti ne zaman söylücek acaba senin bebeişin cinsiyetını cok merak edıyorum
neden dersen erkek diyordu ya o abla ondan

ben 1 kasımı beklıyorum yani 15 sün sonra ögrenıcem cinsiyetini benım mınık kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…