benimde hcg değerim 71 çıktı 2 li testte ultrasondada oğlumuzu gördük:)) pek tutmuyor sanırım...sütü ihmal etmeyin kızlar aman haa....ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sabah 4 ceviz bir bardak süt içiyorum ve yarım saat sonrada yemek yiyorum...öğlen ve akşamda yoğurt yiyorum.....
bir de son bir gelişmeyi daha paylaşayım sizinle. doktorum bebeğimin % 75 KIZ olduğunu söyledi. değişebilir mi daha sonra dedim. değişiyo ama sanki sende yanılmıycaz gibi geliyor dedi. bakalım hayırlısı. ama laf aramızda ben çok sevindim. çünkü kız istiyordum. inşallah değişmez
bu arada didemcim sanırım bugün dr a gidecektin. sabırsızlıkla bekliyorum seni.
kızlar ikili testimin sonucunu biraz önce telefonda öğrendim hereşyiz temiz dedi kontrolünüze kadar gelmenize gerek yok dedi bayan:) allahı şükür bunu atlattım...insan ister istemez kasılıyor...
yav kızlar midem devamlı yukarı çıkmak istiyor bu benı çok rahatsız ediyor benım gibi aynı durumda olan varmı....yoksa ben abartıyyormuyum yaaa..kusmak istemiyorum çok fena oluyorum kusuncaa....bu arada eskiden sütü seven ben süt içemiyorum aslında iştahım sıfırr.....yemek yerken bile zorla yiyorum yedikden sonra uzanıyorum...çok rahatsız oluyorum yaa nedeni nedir bnunun sizdede varmı bu durum.....yoksa gerçekden ben sanırım psikolojim bozuluytor..
canım maşllah sana.sen de anladığım kadarıyla hiç bulantı mide yanması olmadı.ne sütü ne yoğurdu ne cevizi değil yemek şimdi burda isimlerini yazarken bile midem ağzıma geliyo.ahhh ahhh inşallah biz de görürüz o günleri.bu arada ben de inşallah inşikak suresini okumaya başlıcam.doğumu kolaylaştırdığını çok kişi tecrübeyle söylüyo.okumayı bilmeyenler biligsayara indirip dinlesin o da olur heralde.hasta olan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.a.s.a.s:Saruboceq:
arkadaşlar acil cevap lütfen.az önce annem zencefil kaynatmış.bi çy bardağı kadar.televizyonda izlemiş hamilelik bulantılarına iyi geliyor diye.şimdi onu içecem.bi sakuncası var m ıacaba?bilgisi olan var mı?bi ara ben tarçın yemiştim o da çok rahatlatmıştı ama butterfly arkadaşım içmememi söyledi ıraktım ben de.bunda da öyle bi durum var mı acaba?
arkadaşlar acil cevap lütfen.az önce annem zencefil kaynatmış.bi çy bardağı kadar.televizyonda izlemiş hamilelik bulantılarına iyi geliyor diye.şimdi onu içecem.bi sakuncası var m ıacaba?bilgisi olan var mı?bi ara ben tarçın yemiştim o da çok rahatlatmıştı ama butterfly arkadaşım içmememi söyledi ıraktım ben de.bunda da öyle bi durum var mı acaba?
arkadaşlar bir şey soracam dişçiye hamile iken gitmek sakıncalı falan diye duymuştum ama geçen gün yazdığım gibi dişimde apse var benim dr. hemen dişçiye gitmemei istedi bir de sabah selinayın dişçiye gittiğini okudum benim çrş. randevum ama ben tırsıyom hani uyuşturucu falan veriyor ya bebeğe zararı olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?