kızlar dün o kadar kötü bişey olduki ağla ağla öldümm
hala da kendimi kötü hissediyorum.
Benim titiz düzenli kocam bebeğimin ultrason görüntülerini atmış çöpezarfın içinde duryodu zarfın içinde ne olduğuna bakmadan kendine ait bi zarf zannederek atmış.O kadar üzüldüm o kadar üzüldümki
Kendisinede o benim için dünyadaki en önemli şeydi dedim ağladım ağladım..o da ona üzüldü en öenmli şey hayatımdaki dememe.O da çok üzüldü,özür diledi.Benim içinde çok öenmli tabiki filan dedi ama kabus gbiydi.Hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.İçinde 5 haftalıkken 8 haftalıkken ve 12 haftalıkken çekilmiş fotoğraflarımız vardı.Allahtan 12 haftalım fotosunu size göndermek için blgisayara yüklemiştim.Tek teselllim o oldu..Ama hala kötüyüm
Arkadaşlar günaydın.Dört gündür yoktum.Sabahtan beri yazılanları okuyorum.Maşallah iyisiniz.Bende hareketler başladı sizde durum nasıl?Ama tekme şeklinde değilde karnımda kayıyo gibi özellikle ben oturuş pozisyonumu değiştiriken oluyo.Her defasında AH diye küçük bir korku çığlığı atıyorum.Bu arada ikili test sonucum çıktı perşembe doktoruma göstericem bhcg değerim 40 çıkmış banada oğlanmış gibi geliyo ama hayırlısı bu hafta öğreniriz inşallah.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?