2009 Nisan Anneleri buraya

herkese günaydın kızlar 2 li testi olduk ense kalınlığı 2,2 çıktı doktorum normal dedi 3 ü geçmediği sürece bi sorun yok minik kalbinin atışını da dinledim maşallah maşallah çok iii di iskeletine baktım sağlam dedi kolu baca heryerini ölçtü doktor amcası pek hareketli maşallah minicik ellerini yüzüne değdiriyo çok güzel bi duyguydu

Arkadaşlar günaydın.Dört gündür yoktum.Sabahtan beri yazılanları okuyorum.Maşallah iyisiniz.Bende hareketler başladı sizde durum nasıl?Ama tekme şeklinde değilde karnımda kayıyo gibi özellikle ben oturuş pozisyonumu değiştiriken oluyo.Her defasında AH diye küçük bir korku çığlığı atıyorum.Bu arada ikili test sonucum çıktı perşembe doktoruma göstericem bhcg değerim 40 çıkmış banada oğlanmış gibi geliyo ama hayırlısı bu hafta öğreniriz inşallah.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

esiiiiinnnnnnn hosgeldinnn sefalar getirdinnnnnnnn

sengül bebişin ii olduguna cok sevindimmmmm
umarım hep böle devam edecek ve pırt diye gelecek kollarınaaaaaa

sirvan bebişin sana ne gülmüştür, anneme bak neler düşünüyoooo oysa ben cok iiyimmm diyordurr

8 nisan sende üzme kendini sekerimmm
hem bak eşinde üzülmüşşş
hem bebiş senin karnında değilmi sekerim bi sürü daha cekersinizzzzz
bide söle düşün bebeiş büyüyünce nasıl gülerek anlatacaksın babasının fotoları cöpe attıgınııı
nasıl bi anı oldu sana bakkkkk

saglıcakla kalın

kızlar dua edin bu gun sir için saat 5 'e randevu aldım

2 seneden beri sire gidiyorum arkadaş olduk kızla artık ama agustosdan beri gitmıyorum arada kendim banyoda üstün körü temizlendim ama sonucta arka taraflar falan off ya
cok utanıcam utanmıyordum sonucta sık gidiyordum hep tertemızdım şimdiiii offfffffffffffffffff

kızlar bugün kocişin doğum günü -- bu yüzden 3 gibi çıkacağım işten.

pasta siparişi verdim. üzerine ne yazdırsam diye karar veremedim.
hadi sizde fikir verin bakım...

ben şunu düşündüm ama;

babacık nice senelere,
minik meleğin...

down's syndrome

prior risk 1500
posterior risk 30000
cutofr:1.250

doktor bunlara baktı normal dedi

Canım üzülme, anlıyorum seni bende olsam aynen ağlamaktan ölmüştüm ama sana bişey anlatim beterin beteri var. Görümcemin kızının tüm raporları resimleri 9 aylık tüm bilgileri, doğumda hastanede kargaşadan uçup gitti. Oda temizleyen kadın çöplerle birlikte alıp gitmiş. Düşünsene daha korkunç bişey. En azından senin sahip olabileceğin 6 aylık daha bilgi var. Hem bugünlerden sonra bebişlerimiz daha güzel çıkıyo ultrasonda:)

Kızlar iyi haftalar, dün bütün gün hatta gece yarısı bile siteye girmekle uğraştım lakin imkansızdı. Sanırım sizde orun yaşıyosunuz. Haftasonumuz sakin geçti ama ben hastayım hala. Çok vicdan azabı çekiyorum bebecik az besleniyosa diye Bugünden itiberen süt ve yoğurt olayına başlamaya niyetlendim bakalım başarabilecekmiyim? Bir sürü ilaç içiyorum, fenalık geldi. Artık yemeklerimiz ortak ya onunla acaba ne sever diyorum bazen:) Canım babasının sevdiği şeyleri isterse, çok hoşuna gidiyo babamızın bak gördün mü bana benziyo aynı şeyleri yiyoruz diyo:))
Bi arkadaş sormuş bu arada zymaflor içen var mı diye biz içiyoruz. Bebişin dişleri çürümesin diye:) Elevitte içiyorum bu arada.

Canım hayırlı olsun. Bende hissediyorum ama seninkinden farklı. Sancı olarak hissediyorum. Bizimki baş aşağı duruyo ve kafasıyla sürekli rahmimin alt sol tarafını ittirip duruyo delip geçse nolucaksa:) bende bu kafa atmaları sancı olarak hissediyorum. Bu olayı bizzat ultrasonda görüp yaşadığım için emin olarak biliyorum:) Hayal değil yani gerçekkaydirigubbakcemile2

slm kıslr nasılsınız.sanırım herşey yolunda.benim 2-3 gündür gece uyurkene karnımda bişeyler oluyor.ama bebeğim hareket mi ediyor bilmiyorum.beni uykumdan uyandıracak kadar hissettiriyor.yavaş yavaş başlıyo mu acaba bebeişler hareketlenmeye.çok heyecan verici bişey bu ya.

sanırım yavaştan hissedicez artık....bende son 2 gündür karnımda gariplikler hissediyorum....henüz bunlara hareket diyemem sanırım...şimdilik gariplik kelimesi daha yakın:)) bir an önce şu 2 hafta geçsede bende hissetsem....

şirvan
süper fikir olmus
aklıma simdi bişi gelmedi ama gelince yazarım emin oll
"babama" yazabilirsin kısa va öz olur.:)
bi sürü alternatif vr tabi ama en önemlisi senin ne istediğin

mutlu yıllar beraberce sekerimmmmm

merhaba arkadaşlar
bir süredir ben de nete giremedim. size göre daha seyrek giriyorum ama hepinizi çok benimsedim sahiplendim. her yazılanı takip ediyorum. doğum hikayelerimizi anlatacağımız günler de gelecek inşallah. bu arada şirvancım bi fikrim yok ama. rumelilinin son söylediğini çok beğendim

bendeki gelişmelerden bahsediyim size. eşimle birlikte hiç gidemedik şimdiye kadar doktora. o yüzden c.tesi başka bir doktordan tekrar randevu aldım. kuzenimin eşinin doktoru. çok tavsiye etmişlerdi. doktorumuz ultrason incelemesini açıklamaları çok güzel yaptı. ikili test zamanı olduğu için ense kalınlığına baktı ve "çok güzel bir değer 1.2 dedi". halbuki ben diğer doktorumda 2li testi yaptırmıştım ve 2 mm demişti. kafam biraz karıştı aslında. ama bu doktora daa çok güvendim. bundan sonra ikisine de deam edicem galiba.

bir de son bir gelişmeyi daha paylaşayım sizinle. doktorum bebeğimin % 75 KIZ olduğunu söyledi. değişebilir mi daha sonra dedim. değişiyo ama sanki sende yanılmıycaz gibi geliyor dedi. bakalım hayırlısı. ama laf aramızda ben çok sevindim. çünkü kız istiyordum. inşallah değişmez
bu arada didemcim sanırım bugün dr a gidecektin. sabırsızlıkla bekliyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…