2009 Nisan Anneleri buraya

Selam kızlar....nasılsınız...okuduğuma göre bazı arkadaşlar bebeklerini hissetmeye başlamış ne güzel..ben de tık yok..ultrasonda iki ayağı ile tekmelediğini gördük ama hiç hissetmedim benneyaptımki olsun sağlıklı olsun da 5. ayda hissedeyim...hem sonra da (inşallah ) "ay bunlar bizi uyutmuyor yazacaz" şutarafagitti

arkadaşlar merhabalar.ya bebeği hissetmek için daha çok erken.16. haftadan sonra ya da 20. haftadan sonra başlarmışız hissetmeye.doktor öyle söylemişti.bu arada bende bahçelievler medicanayı düşünüyorum bi dahaki kontrolde ama evime çok yakın gaziosmanpaşa hastanesi var.yakınlık şu anda daha cazip geliyor.doktoru beğenmezsem medicanaya devam etcem inşallah.

megul gop da oturuyormuşsun. ben de bayrampaşada. oyüzden bahçelievlere ulaşımım kolay. bayrampaşada güzel özel hastane yok zaten.medicana dan memnun kaldım ben.

tekrar yazıyorum

hCGb mi o hani bizlerin baktıgı bende hCGb 0.56 var o mu acaba hani kız erkek diyoruz ya

down's syndrome

prior risk 1500
posterior risk 30000
cutofr:1.250

doktor bunlara baktı normal dedi

kızlar slm ben geldim dişimin dolgusu düşmüştü onu yaptırdım nasılsınız bu gün herkez iyi gibi,

şirvancım pek romantik değilimdir canım yorum yapmadım sanma,hepinizin yazdığı çok güzel olur...

megul miğde bulantıların nasıl canım hala aynımı...

Kızlar süt içmeye başladınız mı? Peynir, yoğurt?

Didem1981 ne zaman gidiyosunuz dr.a merak ediyorum:) İlk gidişindi dimi? Senin için çok farklı ve heyecanlı bi deneyim olcak:) Tadını çıkar...

Kızlar süt içmeye başladınız mı? Peynir, yoğurt?

Didem1981 ne zaman gidiyosunuz dr.a merak ediyorum:) İlk gidişindi dimi? Senin için çok farklı ve heyecanlı bi deneyim olcak:) Tadını çıkar...

Hayııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol: süt içemediğim için dişetlerim çekildi ve apse yaptı...biran önce içmem gerekiyor...

selinay senın en son adet tarıhın neydi.........

biz sanırım aynı gidiyoruz bende 14 haftalık oldum bugun 14 hafta 1 gün.....

yani biz şimdi 4.aya girdik demiii

tekrar yazıyorum

hCGb mi o hani bizlerin baktıgı bende hCGb 0.56 var o mu acaba hani kız erkek diyoruz ya

down's syndrome

prior risk 1500
posterior risk 30000
cutofr:1.250

doktor bunlara baktı normal dedi

Urlacım evet hcgb den bahsediyolar cinsiyet için ama çok inanma derim ben. Tutmayan çok kişi var. Hatta az önce bi arkadaşımla konuştum erkek olcak sanıyolardı kızı olcakmış. Ona sordum dedim tuttumu sende diye, o da araştırmış tutmuyo diyo. Ama bu arada ben bi yazıda okumuştum 11. hafta yapılan 2li testlerdeki bhcg değeri %70 tutuyomuş cinsiyet konusunda:)

urlacım 4 temmuz canım,şimdi benim tam 3.5 ay bitti diye hesaplıyorum...

Hayııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol: süt içemediğim için dişetlerim çekildi ve apse yaptı...biran önce içmem gerekiyor...

Yaaaa... işte bende korkuyorum Çok geçmiş olsun. Kızlar 3. ayı deviren başlamalı acil süt işine. Napıcaz nası içicez? benim çok midem bulanıyo kokusundan, bu gece eşimle birlikte başlicaz içmeye:ecrin_bebek:

aprilcim ben ztn beyaz peynir ve yoğurt yedim sürekli miğdem bulanırkende ama süt hala içemiyorum canım...

benimde hcg değerim 71 çıktı 2 li testte ultrasondada oğlumuzu gördük:)) pek tutmuyor sanırım...sütü ihmal etmeyin kızlar aman haa....ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sabah 4 ceviz bir bardak süt içiyorum ve yarım saat sonrada yemek yiyorum...öğlen ve akşamda yoğurt yiyorum.....

kızlar benim hcgb nin yanında tam dört sonuç var...
concentration:37.36 median:54.45 mom:0.69 corrected mom:0.71 hehe hangisine bakacam ben şimdi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…