2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar hala baslamadınızmı? ben allahtan cok sevıyorum ve ogrendıgm ılk gunden ıtıbaren aralıksız ıcıyorum sutumu. sıze tavsıyem sutasın yarım yaglı sutunu alın ve soguk ıcın cok hafıf. ben bu aralar sıkıldıgım ıcın ıcıne nesquık ılave edıyorum en azından farklı bır tat . sızde deneyebılırsınız. :ecrin_bebek:

urlacım ben 20 sinden sonra üçlü tarama için gidecem ama benim doktor 20. haftadan önce söylemem diyo ben müthiş derecede içimde bi kız hissediyorum hayırlısı bakalım...

slm arkadaşım aynısı bende öyleyim midem sürekli bulanıyo sık sık yemek gerekiyormuş bide benim ağzımda tuhaf bir tat var sizinde öylemi :CüvCüv:nedeni belli hamilelikten dolayı belli bi süre sonra geçermiş ben bastırsın diye habire naneli şeker yiyorum

Arkadaşlar soğuk içerseniz kokusu olmaz.Hem sıcak içtikten sonra ağzınızda acı bir tat bırakabilir ama soğuk süt çok iyi oluyo.Ben kızımla her akşam yatmadan 1 bardak süt içiyorum.Mutlaka içmeye çalışın.Bebeğiniz kendi ihtiyacını mutlaka sizden alır ama sizin kemikleriniz zayıf düşer.Benim ilk gebeliğimde pek süt içmedim.Ağzımda hiç çürük yada dolgum yoktu ama soğumdan sonraki yıl bi çürüğüm oluştu.Kadınlar her doğumda vücudunun yarısını kaybeder demişti çok sevdiğim bi doktor.Kendinize iyi bakın.İyi akşamlar herkese.

bende sütten nefret ediyorum ama bebeğim için içmek zorundayım çok soğuk içemiyorum hafif ıtınca bi dikişte içiyorum anlayamıyosun zaten ne içtiğini sonunda tadı geliyo ama içmiş olyorum :içelim:

ben sütü normalde çok severim ama şu anda içemiyorum.dişler derseniz 6 dolgum var.yani çok zayıflar.ama hergün maden suyu içmeye çalışıyorum faydası olamz mı dersiniz?bu arada rakadaşlar ben zencefil idenedim.bi kaç saatliğine de olsa gerçekten bulantımı kesti.hergün bi bardak içeceğim.tavsiye ederim.

zencefil kuranda adı gecen tek baharat
unutmayınnn
ama patatese benzeyen kökünü yani tazesini lın ve onu demleyin ceyrek kibrit kutusu kadar

aktarlarda satılan tozunu pilav makarna yada tüm yemeklere kullanabililrisiniz
ben kurusunu tavsiye etmem

herseyin tazesiii derimmm
saglıcakla kalınnn

kızlar süt içmek süper
ama tavsiyem hazır sütlerden uzak durun hangi marka olursa olsun
eger cevrenizde bir gıda mühendisi varsa onada sorabilirsiniz
hazır süt ve yogurtlar da bildigimiz süt ve yogurt değiller içlerinde dünyanın katkı maddesi var

bu arada süt içemeyenler için peynir altı suyu öneririm
hatta içenlerde içsin
1 ay sürekli hergün sonra hafta 3 kez
saglıcakla kalın

evet didem ya, gittinmi doktora ,senin doktora gitmen bizi meraka düşürdü bak.............

ama dışardan aldığımız süttede mikroplar vardır brusellla mıydı neydi o mikrobun adı.ya bana ilginç geldi şimdi halla halla
amaaaaaaaaaaaan kaydirigubbakcemile2herşeye bu kadar dikkat edersek hiçbişey yiyemeyiz kızlar ya
hazır süt pastörize edilmiş :CüvCüv:

bende güvenip içemem kızlar valla oğlumada içiremem pastorize süt ve peynir dışında.........

geldimmm kızlarr

sizi tanıdıgım için cok mutluyumm öncelikle onu söylüyorum ve hep dua edicem hepmiz içinnn

simdi doktor maceramıza gelelim

ben hastaneye girer girmez strese de girdim, tuvaletim geldi, içimden aglamak falan geldii
neyse kocacım sabırla beni yatıstırdııı

sıramızı bekledik beklerken hep dua ettim lütfen kötü bişi sölemesin diyyeee
siz bu strese nasıl dayanıyorsunuz yaaaawwww???

sonra sıra bize geldi ne sikayetiniz var dedi doktor
bende bi sikayetim yok ama 15 haftalık gebeyim dedim

dr: tebrik ederim daha önce hangi doktora gittin mi cünkü kaydın yok bizde
ben: HENÜZ DOKTORA GİTMEDİM!!!!
dr: hangi testlerin oldu sonucların yanında mı
ben: DAHA HİÇ TEST YAPTIRMADIM!!!!
dr: hangi ilaç ve vitaminleri kullandın
ben: BEN HİÇ İLAÇ KULLANMADIM!!!!!
dr: neden böle bişi yaptın
ben: CÜNKÜ GEREK DUYMADIM BEN VE BEBEĞİM COK İYİYİZ ::))))dedim

ama bu konusma 1 dakka falan sürmedi zaten

sonra doktorum yüzü asıldı sanırım endişelendi önünde daha hiç kontrol olmamıs bir vaka vardı. ve kötü bişi omasından korktu sanırım, neyse hadi bakalım bakalım dedi hemsire beni ultrasona götürdü

ben daha yastıga kafamı koyunca gözlerim doldu cok gariptiii
dr geldi bilmiş bilmiş baktı bir kaç dakika ama ben bebişin ii oldugunu biliyordumm
160 gr dedi
16 cm
omurgaları bak dedi
büyük ihtimal oglan dedi:)))))

benim agzımdan ne kactı bilin bakalım: "ben zaten biliyordum"

adam da diyecek madem her b..oku biliyordunuz niye geldiniz diye:)))))

hıı bu arada ben ultrasona hazırlanırken dr eşime neden daha önce gelmediniz falan diye söleniyordu benim eşimde "dr bey didem daha önce hiç doktora gitmedi bırakın ilaç kullanmayı" falan diyodu

sonra bize uzun uzun demir, folik asit falan anlattı
bende ona "peynir altı suyu, ıspanak,kalamar, acı kavun falan diyecektimm ama tuttum kendimi demedim::)))))"

bu arada birde annen seni sanki demir hapı içip dogurdu diycektim de yine demedim

valla kızlar bu oglan beni cok uslu yapıyooooo

neyse elimize bi sayfa tutusturdular yüz tane falan test vardı
galonlo kan aldılar kan alırken agladım birazcık
haftaya 21 inde testlerin sonuclarını alınca görecekmiş beniiii

iyiyizzz diyoruz anlamıyorrr kiii:)))))))

bu kadar gec yazabildiğim için üzgünüm
ama inanın size anlatmak için sabırsızlandım
bu arada beni sordugunuzu görünce yine aglamak geldi
şimdi eşim basımda sizleri soruyoooo
cok merak ettiiii

kızlaaarrrr ben sizi cokkkkk seviyorummmmmmmmmm
ALLAH a emanet olun
saglıcakla kalınnn

buarada su hazır süt olayını yarın daha geniş tartısacagızzzz

kızlaaarrrr
bişi sorucam
bebiş 160 gr dedi ya dr
internette hafta hafta gebeliklere bakıyorum en fazla 120 gr olan var
sizce nasıl
selinay beni aydınlat lütfen
yuksel senin bebiş kac gr
yoksa oglum topaç mı olacak???::))))

Canım iyi haberlerine çok sevindim. Merak ediyodum bende, ilginç bi deneyim olmuştur senin için:) Bebşin gayet iyi bence, bu değerler herkese göre 9 ay boyunca değişiklik gösterebiliyo. Bazen duruyo bazen çok hızlı gidiyo. İnternetteki değerlere çok bağlı kalmamak gerek bence. Her hamile ve her bebek kendine özel bence....

urla f-bhcg ya da free bhcg yazan yere bakacaksın.o değerin 50 nin altında olup olmamasına bakılıyor.

ben kendi kendime yazayım yine......
bebeğin olduğu tarafta ben bazen 1-2 dk süren zonklamalar hissediyorum.ya da aşağı tarafta.acaba bebek mi yapıyor anlamadım sanki bir yerleri zorluyor gibi.böyle hisseden var mı?kahverengi lekelerim azaldı bu arada.artık hamişliğin tadını çıkarırım inşallah.
tüm hamişlere sağlıklı hamişlikleeerrr...

didemcim bebeğin biraz önde gitmesi çok normal, benim oğlumda 1 hafta önde gidiyodu 3,5 kilo doğdu yani sonra standartı yakalıyolar,bide sen sağlıklı besleniyorsun tabi seninki 4 kilo fln doğar belki, 3,5 kilo üzeri doğan bebeğin bakımı inan daha kolay daha aktif oluyolar tabi 4 kiloyuda geçmemesi lazım hayırlısı bakalım canım ....benimkinin daha gramını fln söylemedi canım 2 hafta sonra gidecem söyler belki.......

didem sen hiç doktora gitmedinmi gerçekten anaaaam inanmıyorum doktorda şok olmuştur tabi nasıl dayandın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…