Yaaaa... işte bende korkuyorumÇok geçmiş olsun. Kızlar 3. ayı deviren başlamalı acil süt işine. Napıcaz nası içicez? benim çok midem bulanıyo kokusundan, bu gece eşimle birlikte başlicaz içmeye:ecrin_bebek:
kızlar ikili testimin sonucunu biraz önce telefonda öğrendim hereşyiz temiz dedi kontrolünüze kadar gelmenize gerek yok dedi bayan:) allahı şükür bunu atlattım...insan ister istemez kasılıyor...
yav kızlar midem devamlı yukarı çıkmak istiyor bu benı çok rahatsız ediyor benım gibi aynı durumda olan varmı....yoksa ben abartıyyormuyum yaaa..kusmak istemiyorum çok fena oluyorum kusuncaa....bu arada eskiden sütü seven ben süt içemiyorum aslında iştahım sıfırr.....yemek yerken bile zorla yiyorum yedikden sonra uzanıyorum...çok rahatsız oluyorum yaa nedeni nedir bnunun sizdede varmı bu durum.....yoksa gerçekden ben sanırım psikolojim bozuluytor..
arkadaşlar acil cevap lütfen.az önce annem zencefil kaynatmış.bi çy bardağı kadar.televizyonda izlemiş hamilelik bulantılarına iyi geliyor diye.şimdi onu içecem.bi sakuncası var m ıacaba?bilgisi olan var mı?bi ara ben tarçın yemiştim o da çok rahatlatmıştı ama butterfly arkadaşım içmememi söyledi ıraktım ben de.bunda da öyle bi durum var mı acaba?
kızlar süt içmek süper
ama tavsiyem hazır sütlerden uzak durun hangi marka olursa olsun
eger cevrenizde bir gıda mühendisi varsa onada sorabilirsiniz
hazır süt ve yogurtlar da bildigimiz süt ve yogurt değiller içlerinde dünyanın katkı maddesi var
bu arada süt içemeyenler için peynir altı suyu öneririm
hatta içenlerde içsin
1 ay sürekli hergün sonra hafta 3 kez
saglıcakla kalın
kızlaaarrrr
bişi sorucam
bebiş 160 gr dedi ya dr
internette hafta hafta gebeliklere bakıyorum en fazla 120 gr olan var
sizce nasıl
selinay beni aydınlat lütfen
yuksel senin bebiş kac gr
yoksa oglum topaç mı olacak???::))))
kızlaaarrrr
bişi sorucam
bebiş 160 gr dedi ya dr
internette hafta hafta gebeliklere bakıyorum en fazla 120 gr olan var
sizce nasıl
selinay beni aydınlat lütfen
yuksel senin bebiş kac gr
yoksa oglum topaç mı olacak???::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?