Mehtap canım daha öncede yazdım ama sen bikaç gündür yoksun sanırım.Kayseride hangi doktora hangi hastaneye gidiyosun??
canım sen ne zaman gşdecekesin cinsiyeti öğrenmek için. ben çok taktım hiç farketmez kız erkek ama öyle merak ediyorum ki. kzıım mı olucak oğlum mu diye yani eğer doktoragittiğimde cinsiyetini söylemezse çok sinirlenicem o derece yani sırf bu yüzden iki haftadır erteliyorum kontrolü en azında belli olsun cinsiyeti öyle gidiyim diyekafamçokkarıştı
Canım çok güzel bilgiler veriyorsun ama bu dediklerini burda nerden bulabilirizbüyük sehirde olanlar bu konuda biraz daha sanssız
ben mesela istanbulda yasamayı hayal bile edemiyorummm
aslında cok severim istanbulu bayılırım ama yasamak hayır, nerden taze sebze bulunur ki oralarda???
eminin sizin kapıya tanıdık sütçüde gelmiyordurrr:::))))
eger sütçüyü tanıyorsanız köyden gelen sütçü sütün içine sadece su katar oda garibanım cok olsun diyeee
sizde sütü kaynattıgınızda su ucar süt içersiniz, ama tekrar söylüyorum tanıyorsanız, yoksa o işin içine bile neler koyabilirler...
süt içemeyenler yakınlarında mandra falan varsa sorun peynir altı suyu
sütten daha faydalı bişi ama günlük taze içmeniz gerekiyor bir bardak
saglıcakla kalın
öpüyorum sizi
ayemmm
hos geldin sefalar getirdin insallah ii zaman da geçirirsin bburada
urla su resmi düzelt artık yaaa
gerçi bende kac haftada anca anladım işi ama yapabilirsin bana selinay yardım etmişti sagolsun
mehtap kanaman mı var canım???
geçmiş olsunnn
mehtap ben melikgazi hastanesinde mehmet cahit gözüakçaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?