2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada dün de sölemiştim su hazır yiyecekler konusu

eger gercekten etrafınızda gıda mühendisi varsa sorabilirsiniz

ben işim geregi gıda fabrikalarında cok bulunuyorum, birde restaurantların mutfagında inanın evde yaptıgınız en rezil yemek bile en lüks rest. mutfagından iidir.

hazır süt ve yogurtun içine bozulmaması için bi ton katkı maddesi koyarlar, düşünsenize vede yogurt mayaladıgınızda en fazla dolapta 4 gün kalır sonra ekşimeye başlar ama piyasa yogurtu 2 hafta dolapta sapasaglam kalırrrrr, süt de öle

bursasu sölediğin gibi acık gıdalarda da ne oldugunu bilmediğin mikroplar olabilir ama inan bana pastarize olanlardan daha tehkikeli değil

benin istanbuldaki doktorum söle demişti; eger carsıya pazara gidip bişi alacaksan en cok sinek, arı falan hangi gıdanın üzerine geliyorsa ondan allll

Mehtap canım daha öncede yazdım ama sen bikaç gündür yoksun sanırım.Kayseride hangi doktora hangi hastaneye gidiyosun??

mrb canım.evet birkaç gündür giremiyorum.
kayseri de hüma da arzu hanımla başladım.sonra eşim avrupa hastanesinde çalıştığı için neslihan hanıma gittim.ama şuan arzu hanımdan vazgeçemedim.kanama proplemim olduğu için ikisininde fikrini almak istedim.
sen hangisine gidiyorsun

büyük sehirde olanlar bu konuda biraz daha sanssız
ben mesela istanbulda yasamayı hayal bile edemiyorummm

aslında cok severim istanbulu bayılırım ama yasamak hayır, nerden taze sebze bulunur ki oralarda???

eminin sizin kapıya tanıdık sütçüde gelmiyordurrr:::))))

eger sütçüyü tanıyorsanız köyden gelen sütçü sütün içine sadece su katar oda garibanım cok olsun diyeee
sizde sütü kaynattıgınızda su ucar süt içersiniz, ama tekrar söylüyorum tanıyorsanız, yoksa o işin içine bile neler koyabilirler...

süt içemeyenler yakınlarında mandra falan varsa sorun peynir altı suyu
sütten daha faydalı bişi ama günlük taze içmeniz gerekiyor bir bardak

saglıcakla kalın
öpüyorum sizi

ben 2hafada bir gidiyorum doktora şimdi bu cumartessi yada pazartesi gidicem söyelerim dedi benim doktor ingilterede ultrasongrafi ile ilgili eğitim görmüş sertifakaları vardı tecrübeli heralde kimse sölesem daha belli olmaz diyor bende fazla umut bağlamamaya çalışıyorum benim içinde kız veya erkek olması fark etmez çünkü benim ilk bebeğim olacak ama insan merak ediyor haliyle :asigim:

bu arada kızlar içizde en genç anne benim heralde 21 yaşındayım ben ve hamileyim:teytey:

selinay canım
su tahlil tarihlerine baktımda sen hepsini yaptırıyormusun
nerdeyse her hafta bişi var canım yaaa
o heyecana nasıl dayanıyorsunnn::::)))

didem çok ilginç valla bilgiler için sağol bende mesela bi yiyecek almaya kalksam üstüne böle sinek arı falan konduğunu görsem ordan almam ama bundada bi keramet varmış desene şaşırdım

Canım çok güzel bilgiler veriyorsun ama bu dediklerini burda nerden bulabiliriz
Taze sebze meyveyi.
Marketlerde satılan sütten bahsetmişsin iyi değilmi şimdi bunlarkafamçokkarıştı
Verdiğin bilgiler için teşekkürler canıma.s.

ayemmm
hos geldin sefalar getirdin insallah ii zaman da geçirirsin bburada

urla su resmi düzelt artık yaaa
gerçi bende kac haftada anca anladım işi ama yapabilirsin bana selinay yardım etmişti sagolsun

teşekkür ederim hoş bulduk inşallah güzel zaman geçirirriz
Urlacım sanada teşekkür ederim. İnsanın yaşadıklarını anlayacak kişilerle konuşması onların sıkıntılarını ve mutluluklarını okuması güzel gerçekten. En azından bilmediğimiz (kendi adıma çünkü ilk hamileliğim) bu yolda birlikte bişeyler paylaşarak öğrenir birbirimize destek oluruz. Güzel günler diliyorum

mehtap kanaman mı var canım???
geçmiş olsunnn

Evet didemcim yaklaşık bir aydır kanamam var ve düşük tehlikesi varmış.
iki gündür kanamam da gelmiyor yarın 16.haftayı dolduruyorum.ve kontrole gideceğim inşallah doktor iyi haberler verir.herşeyin yoluna girdiğini söyler diye dua ediyorum.,
Aslında benim de sormak istediklerim var ben hamile kalmadan önce düşük tehlikesinin ilk 3 ay olduğunu saıyordum..3 ayı doldurduğum gün kanamam olunca bana 4 aya kadar devam eder tehlike dediler.ama her kafadan bir ses çıkıyor 4. aydan sonra da olabileceğini söyleyenler var.
Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi düşük tehlikesi herkese göre değişir mi.ya ni bunun bir zamanı var mı son bulması için...

kızlar cok kısa ve öz

kafanızı agrıttım ama inanın ben bunların ii oldugunu biliyorum ve hep faydası görüyorum yaa sizlerde bilin istiyorumm, etrafımda ki herkese de söylüyorummm
kimseye ilaç içirmemeye calısıyorum demiştim ya eşim bile alıştı, (balayına giderken bir torba ilaç götürmüştü)::))))

TÂBİ OLMAYAN ŞEY TIBBI DEĞİLDİR!!!!!!!

didem çok ilginç valla bilgiler için sağol bende mesela bi yiyecek almaya kalksam üstüne böle sinek arı falan konduğunu görsem ordan almam ama bundada bi keramet varmış desene şaşırdım

düşük tehlikesi yoktur diye hiçbir doktor söyleyemez demişti doktorum....tabi bunu kafaya takıp sürekli kurarsan hamileliğinin keyfine varamazsın mehtap.....benim ilk gebeliğim 16.haftada sonlandı....arkadaşım 8 aylık bebeğini kaybetti örneğin ama bu tip örnekleri hep duyacaksın inan ve hiçbirine kulak asma derim....doktorun hangi yönden ilerlemeni söylerse o yönde ilerle ve rahatsızlık hissetmiyorsan iyi olduğuna inandır...
didem bence çoğu doktor o tahlillerin tümünü yapmıyordur bence...2 li ve 3 lü test dışında...hatta bu testlerden yalnızca birini istiyor onun dışında fazla test yapmıyorlar o kadar heyecan yok yani:)) adrenalinde iyidir hem bir yere kadar....

mehtapcım bence düşük iki nedenle olabilir
ya rahim bebeği tutacak kadar saglıklı değildir
yada bebek tutunacak kadar saglıklı değildir

eger sorun rahimdeyse rahim kendini temizlemeye calısır, kanama bu yüzden olabilir...

ben böle düşünüyorum bir kaç yerde de buna benzer seyler okumustumm, hatta diyordu ki bebek kafasını annesinin hasta organından uzak tutmaya calısırmıs, bu yüzden mesela dogumda falan dönmedi olurmussss

yapman gereken tek sey dua etmek, bizde edelim sana canım,,,
ama eminin ii olacaksın
moralini sakın bozma en cok bu bebişe zarar verir
konus onunla saglam dur de, seni bekliyorum deee
ooo daha dünyaya gelince ne kötülükler göreceksin o yüzden cooookkk saglam olmak zorundasın deeee
seni sevdiğimi de söleeee
saglıcakla kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…