2009 Nisan Anneleri buraya

mehtap hümada arzu hanımın adını duydum ama sadece duydum kendisi hakkında bir bilgim yok yanii.Cahit beyde kibar bi insan..Ona gidiyorum bakalım..Hayırlısı olsun hepimiz için

mehtap gecmiş olsun canım dikkat et kendine

ayem ne demek tatlım tabiki burada bır-bırımıze destek olucazz her sorunumuzu bırlıkte paylaşıp cözümler bulacagız elimizden geldigince

didem bende izmirde yaşıyorum

sütcümüzde var taze meyve sebzemızde kayınvalidemler yetiştiriyorlar benım babamın kendi zeytin agacları genelde herseyi taptaze yiyoruz
mandırada var

çok teşekkürler kızlar verdiğiniz bilgiler ve destek için .
burada bunları paylaşabilmek ve birilerinden destek olmak müthiş bir duygu.
bunları eşimin de okuması lazım aslında çünkü ben onun kadar endişeli değilim çünkü kızıma güveniyorum.

kızlar bende mesela suan balcova tıp polikinligine gıdiyorum saime yetiş cok süper bi doktor herseyı mukemmel annlatıyor yapıyor v.s
ama dogumumu o yaptırmayacak 7 aydan sonra

başka bir doktor ve hastaneye geçiş yapıcam

Birde sadece 1 kere Avrupa hastanesinde İbrahim Demir'e gittim ama sonra ona devam etmedim.

Ben daha rahat edeceğimi düşündüğüm için bayan doktor istedim aslında kayseride çok iyi doktorlar var kadın doğum ve senin gittiğin doktor da bunlardan biri.erciyes hastanesinde ve güneş hastanesinde doktorlar varmış.eğer ihtiyaç duyarsan bulabilirim isimlerini.onları da çok övüyorlar.

kayseride nerede oturuyorsun

kızlar dikkat ediyorumda siz mi çok sık doktora gidiyorsunuz ben mi doktora gitmiyorum ben en son 11 eylülde doktora gittim bir daha 20 ekimde gideceğim bu arada istanbulda doğum yapacağım (kısmet olursa) hastaneyi seçtim memorial da remzi beye gitmeyi düşünüyorum 25 ekim için randavu aldım umarım memnun kalırım ikili testide orada yaptıracağım.

kanaması olan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum dua ediyorum bence en güçlü şey inanç bebeklerinizle konuşun ve karamsar olmayın kötü düşünceler kötü şeyleri çağırır. merak etmeyin hiç bir şey olmayacak hepimiz nur topu gibi bebişler dünyaya getirecez

Mehtap akayseride alpaslan mahellesinde oturuyorum.Evime çok yakın hastane.Açıkcası özel bi doktor varmış soyismi başbuğ diye.Onun ultrason aletleri de çok iyiymiş.İlk muayenede 150 ytl sonraki her muayene 100 ytl imiş,özel doktor olduğu için.Annem çok ısrar ediyo belki bide ona gidicem ama ben açıkcası çok fazla kafamı karıştırmak istemiyorum.Başladığım doktorda bitirmek istiyorum.Annem beni evde ebeyle doğurmuş hemde 4 kilo 750 gram doğmuşum hiç bişeyde olmamış.Biraz kalbimi ferah tutmak istiyorum.Çünkü ne kadar çok doktora gidersen o kadar çok kafan karışıyo.Bunun sonu yok tüm doktorları denemen lazım o zaman.Sonuçta birini yaptığı testi biri yaptırmıyo birinin söylediği bebek gramıyla biri birbirini tutmuyo acaba hangisi doğru diyo düşünmeye başlıyosun.Bu da stres yapıynun için bana kalsa ben hiç kafamı karıştırmak istemiyorum.

o doktoru biliyorum mustafa başbuğ profesör.
aslında bende seninle aynı fikirdeyim.hiç gerek yok gerçekten kafa karıştırmaya.insan ne yapacağını kimin sözünü dinleyeceğini bilmiyor.bize en gerekli şey rahat olmak senin de dediğin gibi..zaten m.başbuğ çok iyi bir doktor olmasıyla beraber bildiğim kadarıyla sorunlu gebeliklerle tüp bebek le daha çok ilgileniyormuş.

Kızlar merhaba,sayfanızı ziyaret ediyordum ama ilk defa yazıyorum...sat 14 tem benım de,24 nısan görunen dogum tarihii..memnun oldum sizlerle tanıstıgımaaaa.s.

Tesekkurler kızlar,,kendimi buradan sizlerle paylasımdan takip edicem bundan böyle:) hayırlısıyla kucagımıza da alırız ınsallah

şirvan benımde her gün saat 2 den sonra uykum geliyor halsizlikkk

ah keşke uyuyabilsek

urla bu arada ne güzel bi yerdesin süper valla
deniz, bol taze sabze meyva
bak mandra da varmıss
ay cok özendim simddiii
cok özledim denizi
bizi yazın ayvalıkta oluruz, bayılıyorum orayada, köy pazarların aflan giderizz, hersey bol ve tazecikkk
kıymetini bill
süper yaaaa
saglıcakla kal canım

didem evet denız sahıl hersey var tertemız hava izmir merkezde degılım

izmir merkez gürültü ses hava

ama ben sahıldeyım izmir merkezden uzak sadece gezmek eglenmek için giderim izmir merkeze

hersey güzel burdaaaa

kızlar ben geldim oğlumun okulundaydım aşı oldular onun için geciktim::::

eda edanur kızınıda büyüt demişsin canım;cinsiyeti belli değil daha ayyyyyyyyy utandım ne kadar kız çocuk istiyosam herkez kızım olacak sanıyo hehe::::::::

didemcim bütün testleri yaptırıyorum canım ama toplam iki kere kan verdim bide haftaya üçlü tarama için vericem sana şimdi ikili yada üçlü tarama testi verdimi acaba doktor didemcim:::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…