Birde sadece 1 kere Avrupa hastanesinde İbrahim Demir'e gittim ama sonra ona devam etmedim.
Mehtap akayseride alpaslan mahellesinde oturuyorum.Evime çok yakın hastane.Açıkcası özel bi doktor varmış soyismi başbuğ diye.Onun ultrason aletleri de çok iyiymiş.İlk muayenede 150 ytl sonraki her muayene 100 ytl imiş,özel doktor olduğu için.Annem çok ısrar ediyo belki bide ona gidicem ama ben açıkcası çok fazla kafamı karıştırmak istemiyorum.Başladığım doktorda bitirmek istiyorum.Annem beni evde ebeyle doğurmuş hemde 4 kilo 750 gram doğmuşum hiç bişeyde olmamış.Biraz kalbimi ferah tutmak istiyorum.Çünkü ne kadar çok doktora gidersen o kadar çok kafan karışıyo.Bunun sonu yok tüm doktorları denemen lazım o zaman.Sonuçta birini yaptığı testi biri yaptırmıyo birinin söylediği bebek gramıyla biri birbirini tutmuyo acaba hangisi doğru diyo düşünmeye başlıyosun.Bu da stres yapıynun için bana kalsa ben hiç kafamı karıştırmak istemiyorum.
Kızlar merhaba,sayfanızı ziyaret ediyordum ama ilk defa yazıyorum...sat 14 tem benım de,24 nısan görunen dogum tarihii..memnun oldum sizlerle tanıstıgımaaaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?