2009 Nisan Anneleri buraya

urla;glnm kvrck merhaba bu arada nasılsınız kızlar::::::::::::::::::::::::::::::::

merhabalr arkadaşlar.henüz gelebildim ben de.selinay sen de hoş geldin.benim internet çok sorunlu bi türlü açamıyorum.sabah denedim olamdı.şimdi baya bekledim.baktım bağlanmışım

ya kızlar benım etrafımdaki hrkes ama herkes kızın olucak senın diyorr

sadece kayınpedrim harıç ilk duydugunda bile kayınvalidemden onların ogulları olcak demiş

allahım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
hiç farketmez kız ,oglan ama insan merakta edıyor
1 kasım olsada ögrensem...

canım banada herkes kızın olacak diyor,,,,
gerçi bende çok istiyorum kızım olmasını.....

sende kız demiştin, çin takviminde de kız, 2 li test te kan değeri 77 olda kız....
herşey kız ama bakalım bizim ufaklık ne ?

Benim içinde çevremdekiler hep oğlun olcak diyor
Hayırlısı bakalım:Saruboceq:
Kız erkek farketmez sağlıklı olsunda:)

urlacım bende izmirliyim. ama 8senedir istanbuldayım.yazları her hafta sonu bizi urlaya denize götürürdü. ne çok severim oraları kıymetini bil. sen anlatınca özledim yine.. senağlama

canımm ben niyeyse senin kızın olacak diye hatırlıyorum :ecrin_bebek:. belki çizelgeden öyle düşünüyordum pembe ya ondan allah sağlıklı versin inşallah..
bide 2li tarama testi normal sonuçlanınca 3 lü gerek yok diye biliyorum. yinede yaptıracakmısın üçlü testi. ikilisi daha garanti sonuç diye biliyorum.
Benimde uykum geldi...
iş yerinde bende çok yoruluyorum. hele öğle yemeğinden sonra iyice uykum geliyor. ev hanımları evin kıymetini bilin valla kadının çalışması çok zor. temizliğe yemeğe yazdım edenide yoksa işi hepten zor. mesela ben dün akşam . yemeğim vardı onları hazırladım bulaşık yıkadım makinaya çamaşır attım kuruyanları topladım ütüledim. bide elk. süpürgesi açıp ortalığın tozunu çektim. peki eşim bu arada ne yaptı uzanıp tv izledi. klava: bide koltukta uyuya kalmış. uyandı çok yorgunum diyo.. bide erkeklerin hamile oldukarını hiç düşünemiyorum amma naz yaparlardı.. :CüvCüv::roflol:

Çok haklısın canım erkeklerin hamile olması çok nazlı olurdu
Şimdi bir hasta olsalar bir naz bir naz çekilmiyo vallaRoflol

eda-edanur doğru söylüyosun canım. Allah herkesi ona göre yaratmış demekki.
ben de yeni girebildim kızlar. 2li test sonucumu göstermeye gittim. ense kalınlığı 2mm çıkmıştı da endişelenmiştim. ama doktor sonucum için çok güzel değerler çıkmış. risk oldukça düşük ama yine de 3lü test yapıcaz dedi. bi dahaki kontrol 4 kasımda cinsiyetini söyleyecek. gerçi ben başka doktordan öğrendim cinsiyeti ama bakalım bu doktorum ne diycek.

dedimcim doktor maceranı okudum. geçmiş olsun. bebeğini baya büyütmüşsün. hayırlısı olsun.

butterfly arada hissettiğin noktasal zonklamaları ben de hissediyorum. bence bebeğimiz. tekme değil. ama bebğin olduğu yerde sn lik znklamalar değilmi? tekmelerini de hissedicez inşallah.

selinaycım bir de senin cinsiyetini merak ediyorum. Allah gönlüne göre versin.

urlacım valla çok şanslısın yaşadığın yer açısından. biz nerden bulucaz taze sütü hormonsuz sebze meyveyi. ama yinede buna da şükür. Hiç bulamayanlar da var

hoşbulduk glnm_kvrck. bağlantı çok yavaş.az önce hata verdi şimdi zar zor bağlandım.umarım herkes iydir.mehtap düşük tehliken varmış.üzülme.malesf böyle şeyler yaşanabiliyor.ama ben çevremde düşük tehlikesi olup kanaması olup bebeği olan çok insan gördüm.sadece daha dikkatli olman ve yatman gerekiyor.moralini yüksek tut.dualarımız seninle inşallah.

Nasılsın Şirvan?

ya kızlar bişey soracam
Hamile olduğumdan beri Örgü örmeyi çok seven ben
Artık örgü örmekten sıkılıyorum
Neden acaba bilen var mı ?(((

bulantısı olan arkadaşlar.lütfen zencefil deneyin.küçük bi kök zencefili suda kaynattım 1-2 dakika kadar çok değil.5 dakika da demlensin diye bekledim şekersiz ılkı içtim.gerçkten çok rahatlattı.1 fincan içiyorum bulantımın en yoğun olduğu saatlerde.

:CüvCüv: bulantısı olan arkadaşlar.lütfen zencefil deneyin.küçük bi kök zencefili suda kaynattım 1-2 dakika kadar çok değil.5 dakika da demlensin diye bekledim şekersiz ılkı içtim.gerçkten çok rahatlattı.1 fincan içiyorum bulantımın en yoğun olduğu saatlerde.:CüvCüv:

mehtapcanım. 2 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı onun da senin gibi ilk 4 ay tehlikeliydi ama maşallah topaç gibi bir oğlu oldu. cabnını sıkma aslında hepimiz hala risk altındayız. kaderde ne varda onu yaşayacağız teslim olmaktan başka çaremiz yok. ama sen moralini yükses tut bol bol dinlen atlatacaksın allahın izniyle.

ya kızlar bişey soracam
Hamile olduğumdan beri Örgü örmeyi çok seven ben
Artık örgü örmekten sıkılıyorum
Neden acaba bilen var mı ?((([/QUOTE]

canım aslında birçok huyumuz değişmedimi ben normalde çok sakinimdir. pek sinirlenmem. şimdi en ufak bir şeyde hemen parlıyorum. kendimi zor tutuyorum. özellikle iş yerinde kimseye tahammülüm yok. bence hamileik anlatılması tarifi çok zor bir durum. yani sadece yaşayan anlıyor. :uhm:

canım benimde sürekli miğdem bulanıyor. 1 haftadır öğürmelerim geçti ama her yemekten sonra bulantım başlıyor. bende denicem zencefili. bide küçük bir kök derken 1 parçayı mı kastediyorsun. ay iş yerindeyim. miğdem ağzımda olsada bende içsem keşke kafamçokkarıştı

doğru söylüyosun cnm ne olacağını bilemeyiz. annem benden önce 7 aylık doğum yapmış ve bebek 16 saat yaşayabilmiş. Allah korusun. Şu anda teknoloji çok ilerledi ama şu anda iyi gitse de ne olacağını bilemeyiz. Herşeyin hayırlısını versin Allah. Bebeklerimizi korusun. Kucağımıza almayı nasip etsin. Ben hepimiz için böyle dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…