- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ya kızlar benım etrafımdaki hrkes ama herkes kızın olucak senın diyorr
sadece kayınpedrim harıç ilk duydugunda bile kayınvalidemden onların ogulları olcak demiş
allahım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
hiç farketmez kız ,oglan ama insan merakta edıyor
1 kasım olsada ögrensem...
urla;glnm kvrck merhaba bu arada nasılsınız kızlar::::::::::::::::::::::::::::::::
Benim içinde çevremdekiler hep oğlun olcak diyorcanım banada herkes kızın olacak diyor,,,,
gerçi bende çok istiyorum kızım olmasını.....
sende kız demiştin, çin takviminde de kız, 2 li test te kan değeri 77 olda kız....
herşey kız ama bakalım bizim ufaklık ne ?
didem evet denız sahıl hersey var tertemız hava izmir merkezde degılım
izmir merkez gürültü ses hava
ama ben sahıldeyım izmir merkezden uzak sadece gezmek eglenmek için giderim izmir merkeze
hersey güzel burdaaaa
kızlar ben geldim oğlumun okulundaydım aşı oldular onun için geciktim::::
eda edanur kızınıda büyüt demişsin canım;cinsiyeti belli değil daha ayyyyyyyyy utandım ne kadar kız çocuk istiyosam herkez kızım olacak sanıyo hehe::::::::
didemcim bütün testleri yaptırıyorum canım ama toplam iki kere kan verdim bide haftaya üçlü tarama için vericem sana şimdi ikili yada üçlü tarama testi verdimi acaba doktor didemcim:::
iş yerinde bende çok yoruluyorum. hele öğle yemeğinden sonra iyice uykum geliyor. ev hanımları evin kıymetini bilin valla kadının çalışması çok zor. temizliğe yemeğe yazdım edenide yoksa işi hepten zor. mesela ben dün akşam . yemeğim vardı onları hazırladım bulaşık yıkadım makinaya çamaşır attım kuruyanları topladım ütüledim. bide elk. süpürgesi açıp ortalığın tozunu çektim. peki eşim bu arada ne yaptı uzanıp tv izledi.Benimde uykum geldi...
İyiyim canım arada bir bulantılarım ve mide ekşimeleri oluyo işte
Sen nasılsın bugün bakalım?
Görüşürüz urla
Sen nasılsın megul hoşgeldin canım :)
Şirvan sana da merhaba canım:)
bulantısı olan arkadaşlar.lütfen zencefil deneyin.küçük bi kök zencefili suda kaynattım 1-2 dakika kadar çok değil.5 dakika da demlensin diye bekledim şekersiz ılkı içtim.gerçkten çok rahatlattı.1 fincan içiyorum bulantımın en yoğun olduğu saatlerde.
mehtapcanım. 2 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı onun da senin gibi ilk 4 ay tehlikeliydi ama maşallah topaç gibi bir oğlu oldu. cabnını sıkma aslında hepimiz hala risk altındayız. kaderde ne varda onu yaşayacağız teslim olmaktan başka çaremiz yok. ama sen moralini yükses tut bol bol dinlen atlatacaksın allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?