ıyüksel bu arada kaç haftalık hamilesin...? bende 7+5 teyim.6+4 iken gittiğimde sadece kese gözüktü .bebek henüz gözükmedi.bende onu taktım kafaya biraz.c.tesi günü 8+2 olacak kontrolüm var.inşallah bebeğim gözükür.ilki 9 hafta 4 gün iken karnımda ölmüş kontrol süreme denk gelmediği ve hiç bir belirti vermediği için 13 haftalıkken öğrendik öldüğünü ve kürtaj oldum birazda onun sıkıntısı var sanırım..
selam rosberry.benim de karnımda bazen sağ bazen soltarafta ağrı oluyor.sebebi rahmin yukarı çıkmasıymış.benim belimde de oluyor.kısa süreliymiş ve geçermiş.ikili testten cinsiyet hakkında bilgim yok ama önceki sayfalarda baya bişey yazılmıştı.
slm kızlar..en sonunda dayanamayıp yazıyorum pazar gününden beri moralim çok bozuk..sebebsiz yere eşimden kaynaklar kavgalar zinciri sürüp gidiyor ben devamlı ağlıyorum ve eşimle üç gündür küsüz ..anlayamadığım sebepler bırak ...benim alınganlığımı o alıngan o sinirli..ağlamak istemiyom yavrum üzülüyor ama şu anda da saçma bir neden yüzünden yine ağlıyprom..bilmiyorum neden böyle oluyor...ve en kötüsü ağlarken sancım oluyor sanki bebeğimde ağlıyor ... sizinle paylaşmak ve üzüntümü dağıtmak istedim sizlere teşekkür ederim herşeyimi paylaşabileceğim bir ortam yarattınız....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?