2009 Nisan Anneleri buraya

herkese selamlar.
megülcüm zencefil demişsin başka bi zararı olmasın. hani bu tarz şeyler zararlı diyolar ya
bi de zencefil acı idi değil mi... mide yanması da var mı sende? teşekkürler tavsiyen için.

kızlar sistem çok yavaş ya sinir oldum;

eda edanur üçlü testi yaptıracam canım bi kan vericem o kadar riske atmaya değmez ;benim bi arkadaşımın ikili normal çıktı;üçlü testte downn sendromu riski yüksek;karnından su aldılar şimdi sonuç bekliyo hayırlısı olsun inşallah hepimizinki temiz çıkar::::

aliyecim cinsiyeti öğrenince hemen hbr vericem canım ama doktor yirminci haftada söylerim dedi:::

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisiniz şimdiden doğum konuşmuşuz bakıyorum bence de doğuma hazırlanmanın en iyi yolu bol bol paylasmak ve bilgilenmek donanım önemli
korkmanın hiç faydası yok sadece işinizi zorlaştırır allaha tevekkül edelim ve bol bol okuyalım internette doğum üzerine hersey var be ansiklopedi bile acmıştım hemen hemen bilmediğim yoktu doğum yaparken ŞUNA BAK SANKI 40 TANE DOĞMUŞ DİYORLARDI inanın araştırmanın cok faydasını gördüm doğumum ani ve tehlieli olduğu halde

selinaycım cizelgendenmi ne bana senin kızın olacak gibi gaeliyo ya bana ilkim oğlan ya sen bilirsin farklıysa kızdır diyolar ama bilmemki sizce aslı varmı aslında kimileride cinsiyetle ilgisi yok
2.arklı olur diyo ama karnım aksınide söylese benc onunlada ilgisi yok benim de kızım olaca HAYIRLISIYLA
İNSALLAH

slm kızlar..en sonunda dayanamayıp yazıyorum pazar gününden beri moralim çok bozuk..sebebsiz yere eşimden kaynaklar kavgalar zinciri sürüp gidiyor ben devamlı ağlıyorum ve eşimle üç gündür küsüz ..anlayamadığım sebepler bırak ...benim alınganlığımı o alıngan o sinirli..ağlamak istemiyom yavrum üzülüyor ama şu anda da saçma bir neden yüzünden yine ağlıyprom..bilmiyorum neden böyle oluyor...ve en kötüsü ağlarken sancım oluyor sanki bebeğimde ağlıyor ... sizinle paylaşmak ve üzüntümü dağıtmak istedim sizlere teşekkür ederim herşeyimi paylaşabileceğim bir ortam yarattınız....:çok üzgünüm:

eyşancım napıcaz bakalım canım benim rüyalarıma bile kız giriyo ama hayırlısı;işin tuhafı banada senin kızın olacak gibi geliyo ilkler erkekya ondan bence canım bakalım kim önce öğrenecek cinsiyeti ;

slm kızlar..en sonunda dayanamayıp yazıyorum pazar gününden beri moralim çok bozuk..sebebsiz yere eşimden kaynaklar kavgalar zinciri sürüp gidiyor ben devamlı ağlıyorum ve eşimle üç gündür küsüz ..anlayamadığım sebepler bırak ...benim alınganlığımı o alıngan o sinirli..ağlamak istemiyom yavrum üzülüyor ama şu anda da saçma bir neden yüzünden yine ağlıyprom..bilmiyorum neden böyle oluyor...ve en kötüsü ağlarken sancım oluyor sanki bebeğimde ağlıyor ... sizinle paylaşmak ve üzüntümü dağıtmak istedim sizlere teşekkür ederim herşeyimi paylaşabileceğim bir ortam yarattınız....:çok üzgünüm

merhaba! sakın kendini üzme bak bu bebeğin için çok önemli.bebeğim var de onun için de başka birşey düşünmemeye çalış.üzüntü normal de bile bir hastalığa yol açabiliyor.ne olur bebeğin için başka şeylerle meşgul olmaya çalış unut gitsin.en azından şimdilik sakin olmaya bak canım.

ıyüksel bu arada kaç haftalık hamilesin...? bende 7+5 teyim.6+4 iken gittiğimde sadece kese gözüktü .bebek henüz gözükmedi.bende onu taktım kafaya biraz.c.tesi günü 8+2 olacak kontrolüm var.inşallah bebeğim gözükür.ilki 9 hafta 4 gün iken karnımda ölmüş kontrol süreme denk gelmediği ve hiç bir belirti vermediği için 13 haftalıkken öğrendik öldüğünü ve kürtaj oldum birazda onun sıkıntısı var sanırım..

canım benim olabilir böyle şeyler üzülme;eşininde morali bozuktur belki;sen biraz alttan al bak herşey nasıl düzelecek biz kadınlar hamileyken çok duygusal oluyoruz daha çok takıyoruz kafaya evliliğin lk yılları biraz daha zor geçiyor önce cicimayı sonra birbirine alışma dönemi tavsiyem kim sinirliyse öbürünün biraz alttan alması:::

cnm selinay doğru söylüyo. ne yazıkki biz hamile olmamıza rağmen anlayış göstermesi gereken de biz oluyoruz. görmemeye çalış üzülmemek ve bebeğini üzmemek için. ciddi bişey değildir umarım ama dediğim gibi bu dönemde biraz umursamaz olmak gerekiyo

beyzak geçmiş olsun kalp atışları sekizinci haftada duyuluyo bizde önce keseyi gördük sonra kalp atışlarını duyduk yani takma kafana canım:::

geda günde bir fincan içiyorum zencefili.bu forumdan bir arkadaşa da doktoru tavsiye etmiş zaten.ama tabii ki fazlası zarar.ama gerçektn rahatlattı.ben hatta küçük çay bardağı ilı içitm o bile yetti.arkadaşlar canınız çeker gerçi ama şimdi mevsimi her yerde var.ayva yiyin .oda mide yanmalarına iyi geliyormuş.ben bugün bi dilim de ayva yedim.sanki bubgün azıcık rahatım gibi.2 defa çıkardım.şu an bulantı evr yanma yok denecek kadar az.

beyzaak çok geçmiş olsun.inaşllah bu bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.benim anlamadığım gebelik bitince kanama olmuyor mu veya çok şiddetli kasık ve bel ağrısı.yani bu kadar sessiz sedasız mı bizi bırakabiliyor bebeklerimiz.rabbim o acıyı hiçkimseye yaşatmasın.:Saruboceq:

selam arkadaşlar nasılsınız bir sorum var benim karnımın sol tarafı acıyor karnı acıyan varmı normal mi?bide yazılarınızda 2 litest sonuçlarıyla cinsiyet tahmini yapıyorsunuz bu nedir benim kan testim 68 di acaba ne olur.

selam rosberry.benim de karnımda bazen sağ bazen soltarafta ağrı oluyor.sebebi rahmin yukarı çıkmasıymış.benim belimde de oluyor.kısa süreliymiş ve geçermiş.ikili testten cinsiyet hakkında bilgim yok ama önceki sayfalarda baya bişey yazılmıştı.

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun aynı benimde belimde ağır bir şey varmış gibi bilgin için sağol canım kendine ve bebişine iyi bak....

canım benim ya yeni gördüm mesajını
hiç kıyamam ki ben sana
inan benimde gözlerim doldu
gecen hafta aynı seyleri yasamıstım ama sizin sayenizde hemen atlattım :CüvCüv:
sen neden bu kadar bekledin yazmak için:Saruboceq:
hem ben sana cok yakınım ne zaman istersen gelebilirisn ziyaretimehihoyyyt
simge market arkasındayım iki eylül cd
bu arada herkes gelebilir:::::teytey:
eminim gececek bu günler ama sen sakın bebişini üzme çünkü ben üzüldüğümde hemn kasılmalar baslamıstııı
biliyorum üzülme demek kolay ve yasarken insanın hep agşlayacgı geliyor ama napalım bunlarda böle gececek

önemli olan saglıkkk
ama gercek gellll
bekliyorumm :içelim:
saglıcakla kalın

arkadaşlar bu arada ben forumdan çıkmadan yeni mesajları göremiyorum.son mesajda kalıyor.sizde de var mı böyle bi sorun?

evet megulcüm bende bi önceki sayfayı açıp sonra tekrar sonrakini tıklıyorum aynen yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…