2009 Nisan Anneleri buraya

Bu arada 3. aydan itibaren başlayan (herkeste değil tabiki) bağırsak problemi yani kabızlıkta denebilir, yaşayan var mı? 3. aydan itibaren olurmuş ama çok önemli bi sorunmuş bu kızlar, ben bilmeden dr.a sordum geçen hafta birden panikledi hemen çözmemiz lazım dedi bitkisel bi ilaç dupalac verdi bana. Dedim yiyeceklerimi özellikle bağırsaklarıma yönelik seçiyorum, "yok dedi öyle olmaz bu hamilelikle ilgili bir sorun, bu ilacı iç akşamları" lakin bana ilaçta çok bi fayda etmedi. Dr.u aradım değişiklik yok dedim eyvah dedi:) h.sonuna doğru düzelmezse başka bi ilaç vericekmiş. Bu konu önemli çünkü 3. ayda başlıyo düzene sokamazsak Allah korusun son aylarda hemoroide çeviriyomuş kafamçokkarıştı
Sizlerde de oluyo mu?

ya arkadaşım tebrikler benim gebeliğim seninkinden fazla ama ben daha hiç hissedemedim.benim bebek biraz yavaş sanırım.ultrasyonda da fazla hareket etmiyor.seninkinin ultrasyondaki durumu nasıl?neler yapıyor?
kabızlık için akşamdan 4 kuru kayısıyı kaynar suyla ısla.ve sabah şişmiş kayısıları ye ve suyunu iç.kesin sonuç veriyor.vermezse sayıyı artırırsın.ama onu yemesi beni tiksindiriyor.

canim benim normal yaşantimda da kabizlik olduğu için o kadar etkilenmedim.

Sadece elevit başladiğimda ; 1 hafta kadar çok zor çiktim , ve söylemesi ayip simsiyah,, kayisi, ihlamur falan içtim. şuan normal 2 günde bir çikiyorum.

herkese günaydın.güzel ve sağlıklı bir gün geçiririz umarım.
dün giremedim o nedenle yazılanları okumaya çalışıyorum bir günde ne kadar çok şey paylaşılıyor burada .ne güzel.

eda_edanur canım çok teşekkürler iyiki bunları duymak iyi geliyor.
dün doktora gittim.kızımın gelişimini çok iyi buldu doktorum.ama hala kan birikmesi varmış.doktorum sen yine dikkatli olmaye devam et tedbirli olalım dedi.
öyle bakalım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.

kızzlllaaarrrr günaydınnn
güzel günler

dün sizin göbişleri görünce ben de özendim
kocama dedim ki benimde resmimi cekermisin arkadaslarıma gösterecegim göbegimi
bütün gece güldü ve benle alay ettiiii:::)))
arıza adam ya sabah bile gülüyorduuu
tamam kıskanma diyorum sende bir baba sitesi üye ol diyorum olmuyoooo
hemde sizi merak ediyoo
bakalım bu aksam gülmezse cektiririm yada aynadan falan bir aktaksiyon yapıp cekeyimm

saglıcakla kalınn

Canım benim göbeğim 8. haftalarda da vardı ben çok erken kıyafetlerimi değiştirdim mesela. Bebek ultrasonda gözükmüyo sadece ayakları gözüküyokaydirigubbakcemile3 çünkü sürekli ya başaşağı duruyo ya da sürekli takla atıyo, kıpır kıpır. Şaşırmıyorum annesine çekmiş, bende yerimde duramam pek.hihoyyyt

Kızlar bu kabızlık işi yiyeceklerle olmuyo ben herşeyi denedim. Normalde isal olmam gerekiyodu yediğim şeylerden sonra:)
Şirvancım benimde normalde sorunum vardı ama şu an önemliymiş. Bide 2 günde bi olmaz hergün olması gerekiyomuş. Seninde bence önlem alman lazım.

canim kendin çek ,
fotoğraf makinasiyla ben kendim çektim .

ilgine teşekkkür ederim . c.tesi kontrole gidecem. (erdem hastanesine)
o zaman sorarım tatlım .

urlacım resmi belgelerim resimlerimin içine kopyala,sonra profiline gir avatarımı değiştire ordan gözattan bul resmi canım...............değişiklikleri kaydet

arkadaşım sen şu kayısı tarifimi dene sabah aç karnına.kesin sonuç ve doğal.var mı bebeğinin cdsi.varsa bizimle paylaşırmısın? ya bizim kız anca 5-6 kere ayaklarını falan zıplatıyo .inşallah karnımda hissedierim .bu his göbekten aşağıya doğru mu oluyor? neyse kib:1hug:

arkadaşım bu sendeki kanbirikmesi kesenin altında mı?bende de vardı.biranda kan şeklinde çıktı.çok korktum.senin de başına gelirse korkma! doktorun ne dedi.çıkar mı dedi?geçmiş olsun...kaydirigubbakcemile2

Merhaba betül. bende mesela ikili test için ultrasona girdiğim de bebeği bi türlü çeviremedik hep yatıp durdu. öle kıpır kıpır değildi. benim bebekte tembel sanırım :).

kızlar hamilelikte nar yemek iyi değilmiş galiba ya bende bilmeden yedim nar iyi gelmez diyolar hamilelere siz biliyomusunuz böyle bişey ve pekmez yemek iyimidir sizce her akşam 1 kaşık içeyim diyorum pekmezden kan yapaar siz ne diyorsunuz

neden nar yemek iyi değilmiş , ben şimdiye kadar 2 sefer yedim .
sağosun kociş ayıkladı, bende kaşıkla yiyiverdim ,

yenmicekmi şimdi ........

ya arkadaşım sen ne diyorsun ben hergün yiyorum hatta eşim stok yapmış.nar yemenin bizler için doğru olmadığını nerden duydun?niçin yenilmemeliymiş?:1rolleyes:
pekmez tabi çok iyi olur...:1hug:

ya arkadaşım sen ne diyorsun ben hergün yiyorum hatta eşim stok yapmış.nar yemenin bizler için doğru olmadığını nerden duydun?niçin yenilmemeliymiş?:1rolleyes:
pekmez tabi çok iyi olur...:1hug:

nar lekesi çıkmaz denir ya , o yüzden olabilirmi hani çoçukta leke olmasın falan diye biri söylemiş olabilr belki ,

ben kendim soymuyorum zaten , elimide sürmüyorum. kaşıkla yiyorum
genemi olmaz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…