2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar nar müthiş faydalı bir meyva.. benim annemden kayınvalidemden duyduğum kadarıyla yemek değil nara dokunmak hamile için iyi değilmiş bebekte leke mi ne olurmuş çevremdeki büyüklerimden duyduklarım budur nar hakkında ama valla yiyebilen yesin bende yiyorum..

bursasu neden nar yeme diyorsunnnn
ben süper yiyorum
nerdeyse her aksam ama hiç öle bişi duymadım ve cok seviyorum
hatta kızım olursa adını NAR koyucam::::)))))
ama bebişim erkek galibaaa bakalım isim lazım bana:::))))

saglıkla kalın

bende nar yedim hemde kendim yedim soydum allahım cok büyük lekelenme olmaz inşallah

Kizlar bu arada şen_ay dan haberi olan varmi?
Ikizler nasil acaba ? Devamli yatiyordu o da ;
ne zamanlardan beri gözükmüyor , şimdi aklima geldi...

kızlar ben nar yemeyin demedim yemek zararlımı die sizin fikirlerinizi almak istedim sadece....
bende yedim kendi ellerimle ayıkladım umarım bişey olmaz lekelenme faln

aman bursasu korkuttun bizi sen sakıncalıymıs faln diyince acaba bişimi duydun dedik
korktuk::)))))))

bol bol yiyelim o zaman
ama sadece nar için değil lekesi geçmeyen seyleri yerken dikkat et der annem üstüne basına sürersen bebişte cıkar der

o bana hamileyken onaa demişler inanmamıs, cilek sürmüş kafasına(süper annem denemek için yapmıs allahtan gözükmeyen bir yere) ben,m kafamın derisinde ufak bir kırmızı leke var!!!!!

annem cilek lekesi diyooo

bire ayva yerken işaret parmaklarınızla yanaklarınızı dokunursanız bebiş gamzeli olurmusss bakalımben yapıyorummm

hayırlısıııı

bende ayvanın çekirdeklerini yanaklarını bastırıp yutçakmışısın onu duydum öyle yapıyorum yutuyorum ayvanın çekirdeklerini yanımdada işe ayva getirniştim yiyim barehheh

Amin canım
Bende duymuştum ayva yersen bebk gamzeli oluyormuş:ecrin_bebek:

teşekkürler annişler.....

evet göbegim bayaga belli bayramdada uzun siyah bır ebise gıymıştim her gören maşşalah dedi
bizeee

selam arkadaşlar,
ben yazılımcıyım zaten tüm gün bilgisayar başındayım. Günde 1 kerede server odasına giriyorum. şimdi aklıma takıldı server odasında radyasyon var mıdır acaba off nerden öğrenicem ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…