arkadaşım bu sendeki kanbirikmesi kesenin altında mı?bende de vardı.biranda kan şeklinde çıktı.çok korktum.senin de başına gelirse korkma! doktorun ne dedi.çıkar mı dedi?geçmiş olsun...kaydirigubbakcemile2[/QUOT
kan birikmesinin plesenta arkasında olduğunu söyledi.zaten bende de 1 ay kadar önce kanama oldu korkup gittik doktora öylelikle fark ettik.yeni değil yani.düşük tehlikesi olabilir sürekli istirahat dedi doktorum.dün kontrole gittim hala varmış.bitene kadar çıkar dedi.bir de rengi kahverengi olursa önemli değilmiş ama kırmızı olursa önemli dedi.çok şükür şimdilik normal bakalım.sanada çok geçmiş olsun.kaç haftalık bebeğin?
yA beninde kesenin altındaydı.benim kırmızı aktı.bende 10 gün rapor aldım yattım.şimdi ben düşük tehlikesi mi atlattım?birde 12.haftayı geçince Allahın izniyle bişey olmuyormuş.senin kaçınçı hafta?şuanda kanaman var mı?hangi renk?benim bebek şuan15+3inşallah.... inşallah ikimizde bebeğimizi kucağımıza alırız...a.s.
yA beninde kesenin altındaydı.benim kırmızı aktı.bende 10 gün rapor aldım yattım.şimdi ben düşük tehlikesi mi atlattım?birde 12.haftayı geçince Allahın izniyle bişey olmuyormuş.senin kaçınçı hafta?şuanda kanaman var mı?hangi renk?benim bebek şuan15+3inşallah.... inşallah ikimizde bebeğimizi kucağımıza alırız...a.s.[/QUOTE
amin inşallah ben inanıyorum bebebğime birşey olmayacağına. bitti sandım ama hala kanamam var 16.haftada olmasına rahmen. açıkçası sürekli yattığım çok ta kafama taktığımı söyleyemem.dedimya içimden bir ses birşey olmayacağına inandırıyo beni.kızımdır belki:)
senin için birşey diyemem doktorum ne dedi ise odur.ama sanırım benim doktorum biraz garantici çünkü hala 16 haftalık oldu riske atma dikkat et diyor tabiki dikkat ediyorum ama onun dediği kadar değil.yoksa hiç kalkmamam gerekir:)
yA beninde kesenin altındaydı.benim kırmızı aktı.bende 10 gün rapor aldım yattım.şimdi ben düşük tehlikesi mi atlattım?birde 12.haftayı geçince Allahın izniyle bişey olmuyormuş.senin kaçınçı hafta?şuanda kanaman var mı?hangi renk?benim bebek şuan15+3inşallah.... inşallah ikimizde bebeğimizi kucağımıza alırız...a.s.[/QUOTE
amin inşallah ben inanıyorum bebebğime birşey olmayacağına. bitti sandım ama hala kanamam var 16.haftada olmasına rahmen. açıkçası sürekli yattığım çok ta kafama taktığımı söyleyemem.dedimya içimden bir ses birşey olmayacağına inandırıyo beni.kızımdır belki:)
senin için birşey diyemem doktorum ne dedi ise odur.ama sanırım benim doktorum biraz garantici çünkü hala 16 haftalık oldu riske atma dikkat et diyor tabiki dikkat ediyorum ama onun dediği kadar değil.yoksa hiç kalkmamam gerekir:)[/QUOT
Geçmiş OLsun...... kendinize ve bebişlere dikkat edin...
Evet yaurla senin göbişte baya çıkmış ya çok tatlı
aman bursasu korkuttun bizi sen sakıncalıymıs faln diyince acaba bişimi duydun dedik
korktuk::)))))))
bol bol yiyelim o zaman
ama sadece nar için değil lekesi geçmeyen seyleri yerken dikkat et der annem üstüne basına sürersen bebişte cıkar der
o bana hamileyken onaa demişler inanmamıs, cilek sürmüş kafasına(süper annem denemek için yapmıs allahtan gözükmeyen bir yere) ben,m kafamın derisinde ufak bir kırmızı leke var!!!!!
annem cilek lekesi diyooo
bire ayva yerken işaret parmaklarınızla yanaklarınızı dokunursanız bebiş gamzeli olurmusss bakalımben yapıyorummm
hayırlısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?