2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar saat 22.30 sularıydı, bütün gün belim ağrıdığı ve kaburgalarım battığı için koltukta düz yatıyodum, babasıda yanımda oturuyodu, birden sol tarafımda solucan gibi bişey kaydı, sonra tekrar, tekrar kesik kesik 3 kez bende bi çıklık eşimde korktu bebek dedim kıpraşıyo inanamadık elimi koydum oraya 5-10 sn. sonra tekrar aynı his:sm_cool: Bi baktık karnımın sol yanında kasıklarıma doğru bir tümsek ve sağ tarafta bi çukur, bi şok daha, sonra teyit etmesi için eşime söyledim bak nolur dedim hayal mi görüyorum ben? ve göz göze geldik zaten ben ağlıyodum onunda gözleri dolmuştu dedim yanılmıyorum bebişimiz bize ben burdayım dedi....
Geçen hafta salı günü de dr. ultrasonda bakarken yine solumda aşağılarda sancı oldu bi baktık bebek başıyla itekliyo rahim duvarını o an anladım sancılarımın sebebini. Gözümle görmesem, ultasonda derim bağırsak hareketi ama gördüm yani. Bu arada ben kilolu olsaydım bu hareketleri henüz hissedemezdim, çok zayıfım ve karnıma dokununca organlarımı bile hissediyorum sanırım o nedenle bebeği bu kadar erken hissettim. Annemde benimle aynı fikirde (tabi hemen aradık)
Neyse, gece gece duygu dolu olunca paylaşmak istedim sizlerlede. Darısı anne olmak için dualar eden, tüm kadınların ve sizlerin başına...:Saruboceq: AMİİİNNN

Günaydın nisan anneleri

April16 ne kadar güzel bir duygudur bu eminim
İnşallah tez zamanda bizlerde yaşarız o duyguları

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

günaydın nisan anneleri umarım hepinz iyisinizdir.april çok güzel duygular okurken ben bile duygulandım inşallah bizelrde görürüz böyle açık açık bebeğimizin oynadığını kıpırdadığını çok hoş ya çok sevindim cnmhihoyyyt

günaydın nisan annişleri aprilll yaaa inşallah bizlerde o güzel duyguları en kısa zamanda yaşarız

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
nasılsınız bu gün...............................

günaydın nisan anneleri ;
umarım güzel bir gün geçiririz. bebişler iyi, anneler iyi , babalar mutlu olsun.

aprilcim çok güzel duygular, okurken bile insan duygulanıyor, bizde en kısa zamanda hissederiz inşallah. bu arada kaç haftada hareketleri belli oluyormuş.

ade merke sen izmirde nerde oturuyorsun..............

ve dogumunu nerde yapacaksın

bir izmirli olarak ögrenmek istedim....

kızlar tam net hareketleri tekemelri 20. haftadan sonra hissedicez bende hissediyorum bebişin hareketlerini ama ikinci bebeişlerde daha kolay hissediliyomuş ztn...................

hayırlı sabahlar... güzel ve rahat bir gün geçiriz inşalllah. ben mart ayı annelerinde görmüştüm göbekler için yeni başlık açmışlar hepsi resmini oraya eklemiş takip etmesi koay oluyor. bizde öyle yapalım. bende resim eklemek isterim ama benim daha hiç çıkmadı. çıkınca bende eklerim. :sm_cool:

kızlar bende çektim resmimi , daha fazla çıkmadı ama...:CüvCüv:

kızlar tam net hareketleri tekemelri 20. haftadan sonra hissedicez bende hissediyorum bebişin hareketlerini ama ikinci bebeişlerde daha kolay hissediliyomuş ztn...................

benim yarın 13 haftalık oluyor, desene 7 haftamız var,, zaten cinsiyetinide öğrenmedim daha,,, biz mutlulukları geç yaşayacağız yaniiii

ne yapalım geç olsun temiz olsun ,dimi nisan anneleri.

hızla geçiyo zaman şirvancım ama öle oluyo valla bende benden 1 hafta önce gidenleri kıskanıyom hehe.................karnında çıkmış canım maşallah ....

eda edanur bilgisayarında kameran yokmu ondan çekebilirsin canım....................

şirvan kaçkilosun sen senin göbek çıkmamış
ya ama bazı insanların iç karınları geniş oluymuş hemen belli etmiyomuş
benim erkek mi olcak ne önden önden gidiyo
evet şirvan dediğin gibi heralde en küçük bebekler bizde en son biz öğrencecez cinsiyeti falan filan benim daha 2li test bile olmadı bu cumartesi olcak inş. belki cinsiyetide söler neyse kızlar hepinize tekrar günaydın

Günaydın şeker hamişler
Bu sabah bi başka uyandım ben dün akşamdan sonra. Yaşadığımız bi mucize kızlar en güzelide bizim içimizde oluyo, babaları hava alıyokaydirigubbakcemile3
Zaman geçiyo bence sabırsızlanmayın her anın tadını çıkarın. Zaten 5-6 ay zaman kaldı sonra tepemize çıkıcaklaaarrrr...

urlacım sende bizim gibi görüntü resmini değiştir canım......

evet aprilcim doğru söylüyosun canım 8 aydan sonra hiç geçmiyo zaman ama, bide çok ağırlaşıcaz şansımızda kışın geçecek hamileliğimiz,oğlumda temmuz ağustos son aylarımdı çok zor oldu anlatamam size............

kızlar ne güzel göbişleriniz çıkmış hemen hemen herkes ikili testini yatırmış cinsiyetler biliniyor biz daha ikili testimizi olmadık.
bugün sabah uyandığımdan beri karnım adet ağrısı gibi bir ağrı var sürekli değil ama huzursuz ediyor normal adet tarihime daha var bu ağrıda neyin nesi şimdi ooofffff

canım ben 59 kiloyla hamile kaldım, zaten biraz göbeğim vardı.
ilk aylarda 1 kilo verdim , şimdi yine 1 kilo almışım ,,,
yani hala 59 kilodayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…