Kızlar saat 22.30 sularıydı, bütün gün belim ağrıdığı ve kaburgalarım battığı için koltukta düz yatıyodum, babasıda yanımda oturuyodu, birden sol tarafımda solucan gibi bişey kaydı, sonra tekrar, tekrar kesik kesik 3 kez bende bi çıklık eşimde korktu bebek dedim kıpraşıyo inanamadık elimi koydum oraya 5-10 sn. sonra tekrar aynı his:sm_cool: Bi baktık karnımın sol yanında kasıklarıma doğru bir tümsek ve sağ tarafta bi çukur, bi şok daha, sonra teyit etmesi için eşime söyledim bak nolur dedim hayal mi görüyorum ben? ve göz göze geldik zaten ben ağlıyodum onunda gözleri dolmuştu dedim yanılmıyorum bebişimiz bize ben burdayım dedi....
Geçen hafta salı günü de dr. ultrasonda bakarken yine solumda aşağılarda sancı oldu bi baktık bebek başıyla itekliyo rahim duvarını o an anladım sancılarımın sebebini. Gözümle görmesem, ultasonda derim bağırsak hareketi ama gördüm yani. Bu arada ben kilolu olsaydım bu hareketleri henüz hissedemezdim, çok zayıfım ve karnıma dokununca organlarımı bile hissediyorum sanırım o nedenle bebeği bu kadar erken hissettim. Annemde benimle aynı fikirde (tabi hemen aradık)
Neyse, gece gece duygu dolu olunca paylaşmak istedim sizlerlede. Darısı anne olmak için dualar eden, tüm kadınların ve sizlerin başına...:Saruboceq: AMİİİNNN
hayırlı sabahlar... güzel ve rahat bir gün geçiriz inşalllah. ben mart ayı annelerinde görmüştüm göbekler için yeni başlık açmışlar hepsi resmini oraya eklemiş takip etmesi koay oluyor. bizde öyle yapalım. bende resim eklemek isterim ama benim daha hiç çıkmadı. çıkınca bende eklerim. :sm_cool:
kızlar tam net hareketleri tekemelri 20. haftadan sonra hissedicez bende hissediyorum bebişin hareketlerini ama ikinci bebeişlerde daha kolay hissediliyomuş ztn...................
şirvan kaçkilosun sen senin göbek çıkmamış
ya ama bazı insanların iç karınları geniş oluymuş hemen belli etmiyomuş
benim erkek mi olcak ne önden önden gidiyo
evet şirvan dediğin gibi heralde en küçük bebekler bizde en son biz öğrencecez cinsiyeti falan filan benim daha 2li test bile olmadı bu cumartesi olcak inş. belki cinsiyetide söler neyse kızlar hepinize tekrar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?