kızlar göbeği belli olan varmı mesela ben sizin gçbişler çıktımı ay utanmasam resim koycam hihihi
dün derdimi sizinle paylaştıktan sonra mecburen çıktım ve malesef bizim tartışma gece 2 ye kadar devam etti...:çok üzgünüm: eşim haklı olduğunu düşündüğü meselede geri adam atmaz hakkını savunur durur..ben en sonunda sancım var artık bebeğe zararı olcak Allah korusun falan diyerek olayı kapattım ama bütün gece sancım oldu :a015: ve sabaha kadar çok korktum ...halen hiçbir şey çözülmedi ama umrumda değil Allah korusun bebeğime bir şey olursa daha mı iyi o yuzden bıraktım ve malesef yok sayıyorum onu... bebeğim daha önemli ..Dünden beri olan desteğiniz için çok teşekkürler...İyiki varsınız..Allah sizi üzüntü ve kederden uzak tutsun...
zeytinyağı konusunu bende düşünüyorum kullanmak istiyorum ama biraz zor sanırım ben izmirliyim. zeytinliklerimiz var. benim kullandığım zeytin yağı hakikisinden kokusu var. koku olayını nasıl halledicez.aslında selinay gibi bebe yağının içine koyup uygulayabilirim. belki daha iyi olur.zeytinyağ sürcemde nasıl süreyim işe nasıl gelcem akşam sürsem nasıl yatçam yağlı yağlı leke olur her yere.akşam işten gelince süreyim yatana kadar dursun üstümde yatarken yıkanırım ama öylede bi faydası olmazki ya iz bırakmayacak bi yağ olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?