2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar heyacanımı mazur görün :asigim: :tomato:
ben karnımı hiç böyle şiş görmemiştim de :teytey::dance:

çok şirin çıkmış canım karnın buda benimki..........

kızlar göbeği belli olan varmı mesela ben sizin gçbişler çıktımı ay utanmasam resim koycam hihihi

benim birazcık çıktı, o kadar çok değil ama .....

bu arada ben hergece yatağa girmeden bebekyağı sürüyorum ,
göbeğe ve göğüslere... aşağı tarafa sürmeye başlamadım henüz.

evet canım iyi bak 2 hafta sonra seninkide bu kadar olacak hehe...

maşallah göbişler çok güzel hanımlar.....benimde vardı ama orda küçüktü henüz...şimdi füze gibi geliyor..:)).bu akşam çekersem bende koyarım

maşallah bursasu ve selinay:)
benim daha hiç yok kimse inanmıyo hamile olduğuma:) bakalım ne zaman çıkar? bi de arkadaşlar ben hiç krem ya da yağ falan sürmüyorum... sürmeye başlamalı mıyım...peki önerileriniz neler...

başla gedacım bence artık banyodan sonra özellikle kullnırsan iyi olur canım...

selinaycım göbek ve göğüslere mi sürüyoruz? bi de bebek yağı mı ya da ne öneriyosun tecrübeli biri olarak:) teşekkürler

ben bebek yağı kullanıyorum canım dalini spreylisini didem zeytin yağı demişti içine onuda katmayı düşünüyorum biraz daha karınım büyüyünce göğüslerede sür canım oralarda çatlıyo

Kızlar selam... Şu bağlantı sorunundan çıldırıcam niye bilmiyorum ne yazdığım mesajlar ulaşıyo ne yazdıklarınızı kolayca okuyabiliyorum Sonrada sinir oluyorum kapıyorum:)
Benimde karnım çıktı hemde baya çok belkide çok zayıf olduğum için çok belli oluyodur. Her gören oğlan diyo fenalık geldi tahminlerden!! Yağ konusundada daha öncede yazmıştım, badem yağı aldım kokusu iğrenç geldi, sonra nivea bebek yağı aldım zaten bütün kozmetiklerim nivea bademli, susamlı olanından kullanıyorum. Arkasındaki bilgilerdede yazıyo hamişlerde kullanabilir dio. Ama dr.a sordum çok faydası yok böle şeylerin fazla takma kafana dedi. Genetik, vucut yapısıyla ilgili ve çok fazla kilo alımıyla ilgiliymiş. E tabi bide su az içince de çatlak kaçınılmaz olabiliyomuş. Deri geriliyo, kuruda kalınca çatlıyo haliyle, çok mantıklı bencede...

göbeklere baaakkkk
süpersiniz kızlaaarrr
bakayım bende cektireyim kocama da koyayım ama cok belli değil henüzzz

kızlar ben sadece bildiklerimi paylaşıyorum
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
herşey paylaştıkça güzellll

saglıcakla kalınn
bol göbekli günler efendimmmm

CANIM BENİM yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. bence bir süre ilgilenme. hatta rahat görün neşeli ol. ben öyle yapıyorum. takma yani tavırlarını bir süre sonra kendisi yaptıklarına pişman olacak...

zeytinyağı konusunu bende düşünüyorum kullanmak istiyorum ama biraz zor sanırım ben izmirliyim. zeytinliklerimiz var. benim kullandığım zeytin yağı hakikisinden kokusu var. koku olayını nasıl halledicez.aslında selinay gibi bebe yağının içine koyup uygulayabilirim. belki daha iyi olur.

kızlar göbekleriniz büyümüş ne güzel selinay hiçte kilolu filan değilsin. ne güzel büyütmüşünüz bebekleri 2 hafta sonra benimde mi öyle olacak. hadi bakalım çok heycanlıyım zaman çabuk geçsede tekmeleri hissetsek artık dimi yaa :dance:

saol eda edanur teşekkür ederim canım birden çıkıyo karın valla,bende anlamadım ne zaman bu kadar büyüdü....

kıslar yarın sizde koyunda bakalım birlikte..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…