2009 Nisan Anneleri buraya

pardon ya kabızlık sorunu olan april16 mış.aliye kusura bakma.april16 canım çok geçmiş olsun.doktor niye eyvah eyvah dedi ki anlamadım

benim de arada yanma oluyo. bir de dün gece bir ide ağrısı tuttu. midemden sırtıma ve belime kadar ağrım vardı. çok zordu. elimle masaj yaparak geçirdim. sonra uymuşum. bu yanmalara ağrılara yapacak bişey yok ne yazıkki. çekicez. ben bunun için ilaç kullanmak istemem. zaten yanma için şurup çocukluğumdan beri içemediğim birşey. ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu dimi kızlar. çok seviyoruz bebişlerimizi. çok mutluyuz değilmi

megül biz de herkes gibi "ohh çok rahatım" diyebilecek miyiz acaba... ama ben senden birazcık daha iyiyim galiba sen raporlu falanmışsın baksana.... benim biraz daa iyi olmam da kusma olmadıı için..
bu arada haftalar sonra ilk kez yemek yaptım okuldan gelince ve yedim... inanamadım kendime... hem de pırasa:):):) hiç sevmem normalde ama manavdan geçerken canım çekti limonla yedim işteeee:) ve yanma olmamıştı ama başlayacak gibi sanki ööle hissediyorum şimdi... megül senin de belki gelcek hafta falan yemek yeme girişimlerin olur:):)

oh oh maşallah maşallah çok sevindim canım. yememek çok zor çünkü. yemedikçe yiyemiyosun ve miden daha çok bulanıyo. Allah bozmasın.Böyle devam eder inşallah

aliyecim yaa pardon karıtırdım ben kusura bakma... ama 15. haftada nasıl hissettin hareketlerinin şaşırdım. biliyo musun tekrar okuyunca 15 haftada hissediyo olman dikkatimi çekti:) önce sadece ilk oluşu ile ilgilenmişim galibasırnaşık şey

aliye ve megülcüm yanmalara muz iyi geliyo diye okudum netten. bi da lahana.. ben muz yiyorum biraz rahatlatıyo.... ayrıca geçmiş olsun aliye mide ağrısı zordur... ve ben de hiç o şurubu kullanamam ki şurup içemiyom zaten.
yanma için renni önerdi dr ama ondan da eskiden beri iğrenirim... kullanabilirseniz iyi geliyo tabi...

canım valla bilmiyorum. ben de hiç beklemiyodum. daha önce anlatmıştım ama kaynamış olabilir bi daha anlatıyım. dün sabah yatakta karnıma bir ağrı girdi. elimi karnıma koydum. sol tarafta (bebeğimin genelde solda durduğunu hissediyorum zaten) gözle görülür avuç içime sığan sert bir çıkıntı. çok heyecanlandım. hemen eşime gösterdim. oda çok şaşırdı. bebeğin neresiydi bilmiyorum ama çok ilginçti. sonra da karnımda gaz hareketi gibi bişeyler oldu. onlardan pek emin değildim ama bu olayı bariz yaşadım. çok güzeldi ya. şimdiye kadar hep ultrasonda görüyoduk ya birebir hissedince gerçekten varlığını ispatlamış oluyo.

inşallah geda ama ben umudumu 4 ayın bitmesine bağladım.benim halalarimın 5. aya girdiklerinde bitiyormuş.heralde onlara benzedim.aramızda bi hafta falan var.belki benim de haftaya çıkarmam azalır:Saruboceq: bugün zorla 3 bardak su içtim.acaba zorlasam süt içebilir miyim.bu arada hayırdır valla benim canım da birden pırasa çekti.acaba alsam yiyebilir miyim?:uhm:

önerilerin için sağol canım. rennie talcid asla içemeyeceğim şuruplar.napalım böyle idare edicez.sağol yinede

valla megülcüm ben hayatımda ilk kez pırasa yapma ihtiyacı hssettim ve ilk kez yaptım:):) yemek yemeyi unutmuştum.... bece sen de dene... belki alışır böylece midelerimiz unuttuğu yemeklere.:) ben süte pazartesi başladım paket olunca kokusunu almıyo hemen ilk çekişte bitirmeye çalışıyom içemezsem diye... keşke çıkarman olmasaydı yediğin azıcık şey seni idare ederdi... benim o yönden rahatım iyi sadece bir kez çıkardım o da eşim zorladı yemek ye diye öyle.. ,
bu arada artık süte başla bence... netten okudum artık 3.aydan sonra kemik oluşumu başladığı için seni bitirmesin bebiş... bizim okulda arkadaşlar da ööle diye mutlaka iç ki sana zarar vermesin diyolar... sütü de pırasayı da dene bence:):):)

aliye83, canım hemen hemen aynı şeyleri hissetmişiz:) geçen gece benim yaşadığımda aynıydı, yazmıştım hatırlarsan ama bende resmen kaydı yani gaz falan değil, solucan gibi 5-10 saniyelik bi hareketti, aynı tümseklik bende de oldu eşimle şaşkınlık içinde izledik:))
Dün ve bugünde aynı kaymaları hissettim çok değişik bi duygu

alyecim evet okuyunca hatırladım senin bebişin hareket ettiğini yazdın daa önce ve bende yorum yaptım:) yaşlanıyorum galiba:) kusura bakma tatlım. bi de biliyosundur ama renni hap şeklinde de var ben kullanamasam da.... inşallah geçer de gerek kalmaz...

Canım 2-3 günde 1 o da zorla. Daha öncede çok çalışmazdı bağırsaklarım ama sorun olmamıştı. Hamileyken önemli bu aylarda başlayıp sona doğru hemoroide çeviriyo bu kabızlık. O nedenle dr. endişeleniyo. Baştan çözmek gerek diyor.İşin garibi de ben katı yiyecekleri çok az yerim, genelde sebze ağırlıklı beslenirim su içerim. Normalde olmaması gerekiyo. Ayrıca hiç rahatsız değilim yani sancı gaz mide yanması hiçbiri yok öyle normalim yani..

inanmıyorum yaaaa maşallah april16..... sen de hissetmişinnn... maşallah sizlere Allah devamını getirsin tekmelerler:):):):):)

canım ya ne kusuru nolcakki. baya kalabalığız ondandır:) sağol canım devam ederse dayanılmaz olursa doktora söyler kullanırım

bişey itiraf etmeliyim ki selinay biliyo zaten de:) ben bu bebeği ilk öğrendiğimde kendimi çokk kötü hissetmiş depresyona girmiştimneden ilk yılımda oldu. evlilik yıldçnümünden önce anne olcam çok kötü falan diye hayıflanıyodum... hatta ilk kalp atışlarını duyduğumda bile sevinemedim (6-7haftalıktı) benim yüzümden eşim de duygularını belli edemedi.. burda sizler sayesinde artık kabullendim hatta mutluyum anne olacağım için.... HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.... özellikle de selinay sana...

arkadaşlar gerçekten çok güzel hareketlerini hissetmeniz.bana daha var.erkek çocuklar daha çabuk hissedilirmiş diye okumuştum.erkek miydi aliye senin ki?bu arada ben de mide yanması için bayadır rennie kullanıyorum.doktorum vermişti.

merhaba kızlar kahvaltıda mutlaka zeytınyagı dıyorum hemen tuvalete goturtuyor denedim bliyorsunuz cok mahvetmiştı beni kabızık
bugun 3lü test için kan verdım haftaya sonucumu alıcam ii çıkar inş.gecen defa kordon deilse gorunen erkek demiştı ama bugun bıze arkasını donmüş bide bağdaş kurmuş ay olcem merakımdan ne yaramaz bebek bu bıde gıderken çikolata yedim fayda etmedi

ya benimki 16 haftalık ben hıç bişey hıssetmıyorum ya nasıl bısey azcıkmı kıpırdamamı seyırmemı nasıl anlıyorsunuz lutfen yazın

şekerim ben de öyle biliyorum. doktor bana % 75 kız dedi. ama çevremde erkek çocuğu olanlar benim hissettiğimden daha önce hissettiklerini söylüyorlar. bakalım hayırlısı değişir bakarsınız

gedacım kısmet böyleymiş ne yapçaksın.güzel yanlarının tadını çıkar şimdi düşünme hiçbişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…