megül biz de herkes gibi "ohh çok rahatım" diyebilecek miyiz acaba... ama ben senden birazcık daha iyiyim galiba sen raporlu falanmışsın baksana.... benim biraz daa iyi olmam da kusma olmadıı için..
bu arada haftalar sonra ilk kez yemek yaptım okuldan gelince ve yedim... inanamadım kendime... hem de pırasa:):):) hiç sevmem normalde ama manavdan geçerken canım çekti limonla yedim işteeee:) ve yanma olmamıştı ama başlayacak gibi sanki ööle hissediyorum şimdi... megül senin de belki gelcek hafta falan yemek yeme girişimlerin olur:):)
gedacım benim ilk bebeğim canım.
megulcüm çok ükür nazar değmesin ben en baştan itibaren hiç sorun yaşamadım diyebilirim. yüzden kısıtlamadım kendimi. kendimi zorlamıyorum da tabi. yorulmuyorum. bi yerim acımıyo. o yüzden evi bi süpürüp toz alıyorum o kadar.yine de düşüncen için sağol cnm. ama bak ben de dışarı çıkıp yürüyebilecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. o zaman çok çabuk yoruluyorum nedense
aliye ve megülcüm yanmalara muz iyi geliyo diye okudum netten. bi da lahana.. ben muz yiyorum biraz rahatlatıyo.... ayrıca geçmiş olsun aliye mide ağrısı zordur... ve ben de hiç o şurubu kullanamam ki şurup içemiyom zaten.
yanma için renni önerdi dr ama ondan da eskiden beri iğrenirim... kullanabilirseniz iyi geliyo tabi...
canım valla bilmiyorum. ben de hiç beklemiyodum. daha önce anlatmıştım ama kaynamış olabilir bi daha anlatıyım. dün sabah yatakta karnıma bir ağrı girdi. elimi karnıma koydum. sol tarafta (bebeğimin genelde solda durduğunu hissediyorum zaten) gözle görülür avuç içime sığan sert bir çıkıntı. çok heyecanlandım. hemen eşime gösterdim. oda çok şaşırdı. bebeğin neresiydi bilmiyorum ama çok ilginçti. sonra da karnımda gaz hareketi gibi bişeyler oldu. onlardan pek emin değildim ama bu olayı bariz yaşadım. çok güzeldi ya. şimdiye kadar hep ultrasonda görüyoduk ya birebir hissedince gerçekten varlığını ispatlamış oluyo.
april 16 hiç gidemiyomusun tuvalete. valla benim hamileliğimdeki tek sıkıntı buydu. hatta hamile kalmadan önce tatilde 1 hafta yapamadım. sonra bir doktor yakınımın önerisiyle bir sürü ilaç kullandım. düzeldi. bu seferde hamile oldğumu öğrenince ilaç kullandım diye üzüldüm.ama doktorum hamilelikte bu ilaçları kullandıklarını söyledi rahatladım. şimdi ben her gün tuvalete çıkıyorum. ama benim sorunum her seferinde canımın yanmasıydı. ama son zamanlarda o da yok çok şükür. o yüzden kabızlığa iyi gelen yiyecekler bana yaramıyo galiba. çünkü düzenim normal. neyse bu durum bu kadar ciddiyse ben de daha çok takip ediyim. valla kimsenin başına gelmesin. gerçekten çok zor bişeyiş
alyecim evet okuyunca hatırladım senin bebişin hareket ettiğini yazdın daa önce ve bende yorum yaptım:) yaşlanıyorum galiba:) kusura bakma tatlım. bi de biliyosundur ama renni hap şeklinde de var ben kullanamasam da.... inşallah geçer de gerek kalmaz...
arkadaşlar gerçekten çok güzel hareketlerini hissetmeniz.bana daha var.erkek çocuklar daha çabuk hissedilirmiş diye okumuştum.erkek miydi aliye senin ki?bu arada ben de mide yanması için bayadır rennie kullanıyorum.doktorum vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?