bişey itiraf etmeliyim ki selinay biliyo zaten de:) ben bu bebeği ilk öğrendiğimde kendimi çokk kötü hissetmiş depresyona girmiştimneden ilk yılımda oldu. evlilik yıldçnümünden önce anne olcam çok kötü falan diye hayıflanıyodum... hatta ilk kalp atışlarını duyduğumda bile sevinemedim (6-7haftalıktı) benim yüzümden eşim de duygularını belli edemedi.. burda sizler sayesinde artık kabullendim hatta mutluyum anne olacağım için.... HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.... özellikle de selinay sana...
merhaba kızlar kahvaltıda mutlaka zeytınyagı dıyorum hemen tuvalete goturtuyor denedim bliyorsunuz cok mahvetmiştı beni kabızık
bugun 3lü test için kan verdım haftaya sonucumu alıcam ii çıkar inş.gecen defa kordon deilse gorunen erkek demiştı ama bugun bıze arkasını donmüş bide bağdaş kurmuş ay olcem merakımdan ne yaramaz bebek bu bıde gıderken çikolata yedim fayda etmedi
ya benimki 16 haftalık ben hıç bişey hıssetmıyorum ya nasıl bısey azcıkmı kıpırdamamı seyırmemı nasıl anlıyorsunuz lutfen yazın
canım inşallah iyi çıkar sonuçların.. senin bebişş baya bi yaramasss:dance:çikolata niye? göstermesini mi sağlıyo... benim annemler de abim ve beni 7 yıl beklemiş:)
canım daha önce 2 kere yazdım ben ama seni için tekrar yazıyım arkadaşlar sıkılmazsaa.s
benimde dün 15 hafta bitti. sabah yatakta karnımın alt kısmına ağrı girdi.bende karnıma elimi koydum. o anda gözlede farkedilecek kadar avuç içimi dolduran sert bir çıkıntı oluştu. bebeğin neresiydi anlamadım. ama çok ilginçti. sonra da bi kaçkare bağırsaklarında gaz hareket eder gibi bişeyler oldu. onları çok ayırt edemiyosun zaten böyle bişey yaşamasaydım hareket etti diyemezdim yani. öbürleri çok hafif çünkü
Selam arkadaşlar.... sitedeki problemden dolayı uzun süredir görüşemedik:jeyyar:...ben artık umudu kesmiştim ve kendimi çok yalnız hissediyordumbenneyaptımki ama şükür tekrar bağlandım..umarım siz de benim gibi pes edip ayrılmamışsınızdır..yerini o kadar belli oldu ki sizi çok özledim yahu....biz birbirimizin halinden anlıyormuşuz...hadi siz de gelin bi sesinizi duyayım...hepinizi öptük teyzeleriiii...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?