2009 Nisan Anneleri buraya

çok sevindim cnm annemler benim için tam 7 sene beklemişler erkenden al yavrunu kucagına oda sızınle bırlıkte buyusun yaşlansın:1hug:

canım inşallah iyi çıkar sonuçların.. senin bebişş baya bi yaramasss:dance: çikolata niye? göstermesini mi sağlıyo... benim annemler de abim ve beni 7 yıl beklemiş:)

ya benimki 16 haftalık ben hıç bişey hıssetmıyorum ya nasıl bısey azcıkmı kıpırdamamı seyırmemı nasıl anlıyorsunuz lutfen yazın

canım daha önce 2 kere yazdım ben ama seni için tekrar yazıyım arkadaşlar sıkılmazsaa.s

benimde dün 15 hafta bitti. sabah yatakta karnımın alt kısmına ağrı girdi.bende karnıma elimi koydum. o anda gözlede farkedilecek kadar avuç içimi dolduran sert bir çıkıntı oluştu. bebeğin neresiydi anlamadım. ama çok ilginçti. sonra da bi kaçkare bağırsaklarında gaz hareket eder gibi bişeyler oldu. onları çok ayırt edemiyosun zaten böyle bişey yaşamasaydım hareket etti diyemezdim yani. öbürleri çok hafif çünkü

canım inşallah iyi çıkar sonuçların.. senin bebişş baya bi yaramasss:dance: çikolata niye? göstermesini mi sağlıyo... benim annemler de abim ve beni 7 yıl beklemiş:)

çıkolata ve sut kıpırdamasını saglıyor gecen gıdışımdede yemiştım tepınıyodu artık buyudu ya daha buyuk bı parca yemem gerekli herhalde :sm_confused:

Çok üzgünüm çoook
ayyy cok duygulandım maşallah bebişine belkı bendede olmuştur ama ben hıssetmedım bunları yazarken oramda buramda kıpırdıyormuş gıbı hıssedıyorum ama tamamen psıkolojik aynı anda hertarafta olamaz ya inşallah en kısa zamanda hıssederım:Saruboceq:

slm arkadaşlar..bu gün bende dr.a gittim doplere.girdim.. belki cinsiyetini görürüz diye sıpa göstermedi.. aslında tepindide takla attı ama yok orasını bi türlü göstermedi .yok gözünü oğuşturdu yok parmağını emdi resmen dalga geçio gibiydi ya..2 hafta sonra tekrar gidicem umarım gösterir..bu arada yemek yiyebilen varmı ..bende hala hazımsızlık var ..öğütemeyincede midem bulanıyo..en iyi aç olunca rahat ediyorum ben .

Selam arkadaşlar.... sitedeki problemden dolayı uzun süredir görüşemedik:jeyyar:...ben artık umudu kesmiştim ve kendimi çok yalnız hissediyordumbenneyaptımki ama şükür tekrar bağlandım..umarım siz de benim gibi pes edip ayrılmamışsınızdır..yerini o kadar belli oldu ki sizi çok özledim yahu....biz birbirimizin halinden anlıyormuşuz...hadi siz de gelin bi sesinizi duyayım...hepinizi öptük teyzeleriiii...Şeniz

canım merhaba;
gerçekten yokluğunu çok hissettim.
durmadan girip bakıyordum. sizlere nasıl alışmısım öyle....
bir daha ayrıllmamak dileğiyle...

bu kısa zamanda umarım herkes iyidir, bebeişler iyidir.
öpüyorum hepinizi çok özledimişim yahuuu :teytey:

merhaba tatlı annişlerrrr..uzun zamandır görüşemedik. Şimdi bidaha deneyim dedim siteye girmeyi bi baktım buradayım, altın bulmuş gibi sevindim :) ya hareket falan derken ben de az önce hareketini hissettim galiba ve ilk defa oldu bu cok güzeldi hemen bebişimin babasını arayıp müjdemi verdim. Bugünü hiç unutmayacagım. Şimdi belki tekrar hareket eder diye oynayıp duruyorum karnımla:):):)

selam kızlar... ya ben çok yazamasam da şunu anladım ki bu siteye fena alışmışım. çok büyük bir eksiklik hissettim giremeyince. kızlar bu arada benim faranjit ve öksürük devam edior. tam 12 gündür öksürüyorum . artık çok yoruldum, bugün biraz azaldı gibi. bebişime bişey olmamıştır umarım. neyse ki ateş yoktu hiç. bu arada pazartesi günü cinsiyet öğrenmeye gideceğiz kızlar. günler geçmior, hele bu rahatsızlıktan sonra bişey olmamıştır umarım yaaa. ama kızlar ben 3-4 gündür sanırım bebeği hissediorum, çooooooook hafif bişeyler kayıyor düşüor gibi:))

Kızlar duyduk dumadık Demeyiiin
cinsiyetimiz belli olduuukaydirigubbakcemile3:teytey
bizede bi pipili geliyor oğlum oluyor kızlar :dance:
çok mutluyum pazar günü öğrendim ogünden beri içimde nasıl tuttum defalarca siteye girmeyi denedim olmadı sizinler paylaşamıcam diye çok korktum valla
benim oğlan biraz edepsiz açtı pipisni gösterdi resimlerde bile çıktı öyle büyümüşki dokto cdyede çekti hiç yerinde durmuyor afacan

çok mutluyum kızlar çook:sm_cool::teytey::dance:

Herkeze hayirli aksamlar cok uzun bir zamandir yazamadim ama sizi cok yakin takip ettim pazar gununden beri giremedim siteye delirecektim guzel haberlerinizi duyunca cok seviniyorum hep sizinleyim iyiki varsiniz

birazda kendimden bahsedeyim benim su anda mide yanmasindan baska bir sikayetim yok cok sukur oda sik yersem pek zarar vermiyor en son bayramdan once doktora gitmistim ikili tesetide o hafta yaptirdik cok sukur oda guzel cikti pazartesi tekrar gidecegiz doktoramiza .benim doktorum uclu teste gerek gormedi yapmadik .bende heyecanliyim bakalim biz ogrenebilecekmiyiz cinsiyetini benden bu kadar hepiniz opuyorum

arkadaşlar merhabalr yeniden.herkesin keyfiyerinde sevindim.ben de değişiklik yok.mide şikayetlerim azalmakla beraber devam ediyor.cinsiyetimiz belli değil.kıpırdanma için çok erken sanırım.salı günü kontrolümüz var.heyecanla bekliyorum.ama öğürüken karnım ve belimde çok ağrı oluyor.bu da beni çok korkutuyor.inşallah bebğime zara vermiyorumdur.

megul merhaba cnm benimde mide bulantılarım azaldı şükür
benim cinsiyet belli oldu erkek bebek olacak bazı arkadaşlar15 haftalık hala belli olmamaış ama bizimki belli oldu acaba bi yanılma olabilirmi yaa çünkü saphire ' e de erkek demiş12 haftalıkken 15 likken kız demiş şaşırdım

bursasu erkek bebeklerin cinsiyeti çok erken belli oluyormuş zaten.hayırlı olsun ama sen yine de maviş giysiler almakta acele etme.

Ay çok şükür kavuştukhihoyyyt Sizden bidaha haber alamicam diye bende çok endişelendim. Sanki hamileliği sizler olmadan yaşayamicam gibi geldi. Eşim bile artık yeter düzelsin şu site dedi, o bile üzüldü benim için arada bi bakıyodu. Ben yorulunca dakka başı bakmaktan:) Neyse geç oldu temiz oldu. Önce bi kavuşmanın şokunu atlatalımda yazarım ayrı kalınca olan biteni.
Bursasu çok sevindim canım hayırlı olsun oğluşun

kızlar burda 2 uzun şey olan bacaklar çok parlaya 2 adet şeyde ayaklar okla göstermiş doktor aha da ortadaki o küçücük şey pipi

siz ne düşünüyosunuz

valla megul bende çok şaşırdım daha 12 haftanın içindeydim işte bu geçtiğimiz pazar doktordaysım 2li testimide oldum bide renkli çekti cdye bi görsen velet yerinde durmuyor tam bir insan olmuş yanlız kafamız biraz büyük o da yavaş yavaş düzelecek ilerleyen haftalarda

inşallah bir de ben görsem öyle hareketli falan içim rahat edecek.bursasu sen şimdi baya rahatlamışsındır.ya ben nedense doktora gitmem yaklaştıkça panikliyorum.sanki göremiyecekmişim gibi.sizde de oluyo rmu?ben mi çok evhamlıyım anlamıyorum.heralde bebeğimi hissetmeye başlayınca inanacağım hamile olduğuma.benim göbeğimde de öyle büyüme falan olmadı.aynı gibiyim..bebişimin varlık işareti bulantı ve kusmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…