2009 Nisan Anneleri buraya

bende aynı senin gibiydim ama artık öle şeyler hiç aklıma gelmiyor çünkü arada sırada bende hissediyorum kimse inanmıyor ya kafayı yicem valla lülülülülülü
hiç panki yapma valla en güzel zamanlarımıza girdik bu zamanlarda bebeğimizi ekranda tam olarak görebileceğiz
benimde höbek çok hafif o daşişkinlik diyorum ben çünkü daha 10 cm bişey o daiçerde yer bulduğu için göbek şişmiyor faakat doktor ultrasonu koyduğu gibi görünüyor artık eskiden benim bebiş kendini göstermezdi

april16 güldürdün bei sağol Allah ta seni güldürsünhihoyyytkaydirigubbakcemile3

doktora gideceğim günleri iple çekiyorum bilgisayara kaydettim beişi ikidebir izliyorumö videosunu çok güzel bişey ya ayrıca kızlar maşşallah diyeyeyim benim iştahım arttı şükür bişey yiyemiyodum
doktor birsürü hap verdi balık yağı vitamin demir kalsiyum falan

kızlar bunuda paylaşmadan edemicem sizleri bulmuşum bırakırmıyım inanın size anlattığım gibi dertleşebildiğim 1-2 kişi var neyse :asigim:bu cicileride cinsiyet belli olmadan aynı gün almıştık yani hediye hem kıza hem erkeğe olur diye düşündük çok tatlı yaaa odama duşun kapısına astım gelip gidip bakıyorum:CüvCüv: hihoyyyt

çok güzel kıyafetleri görünce nedense bi duygusallık oldu bende.çok güzel duygular.bursasu inşalah salıdan sonra ben de biraz rahatlıcam.doktorumuz bu kontrolde cd ye çekeceğini söylemişti bize de.ben de heralde sürekli izler dururum.benim bulantılr akşama sarktı.gündüz nispeten iyim.iştahım yok ama.beslenmem çok zayıf hatta yok diyebilirim.daha hiç süt içemedim mesela.su da içemiyorum.bugün zar zor 3 bardak içtim.yemek yiyaceğim günleri bekliyorum acısını çıkartcam ama.

slm kızlar yaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim valla bağlantının tekrar kurlduğuna hepinizi çok özledim....

bu gün doktora gittim,bizim bebiş yüzüstü yatıyodu bi türlü dönmedi cinsiyeti göremedik yani,poposunu gördük anca merak ediyorumya belli olmaz artık sonra oğlumun okuluna gittim dolmuşla eve dönerken yer verdiler şaka maka hamile olduğum belli oluyor artık.........

hoşgeldin selinay.senin bebek kız galiba.kızlar böyle yapıyo sanırım.kızkadeşimin bi kaç güne doğumu var.kızı olacak inşallah.ama kızı olacağını neredeyse 5. ayın ortalarında öğrendik.göstermedi sıpacık bi türlü.kızlar ya terbiyeli oluyorlar annneleri.

slm kızlar nasılsınız.ben dün dr a gittim.ve bebeğimiz cinsiyetini öğrenebildik sonunda.minik bi erkek:))
çok hareketliydi dün kıpır kıpırdı.herşey çok güzel gidiyo çok şükür.inşallah hepimiz sonuna kadar böyle rahat bi hamilelik geçiririz..

kızlar günaydın... Aranıza yeni katıldım, aslında uzun zamandır sizi takip ediyorum ama ancak yazma fırsatı bulabildim. Mide bulantılarım hala devam etmekte, iştahım ise yerinde değil ben de yeterince beslenemiyorum ama bunun geçici birşey olması umuduyla çok da zorlamıyorum kendimi. Benim de kontrolüm 7 kasım da ve cinsiyetini ancak o zaman görebilicez sağlıklı olsun da zaten kızımız da yok oğlumuz da... İkisi de ayrı heyecan.... Hepinize sorunsuz bir hamilelik ve mutlu bir gün diliyorum....

kzlar günaydın herkese ;
hepinizi çok özlemisim ,,,
yazılanları okudum herkes iyi anlaşılan ..
ohhh ne güzel ne güzel maşallah

bişey sorucan , ben bazen içimde kısa süreli karıncalanma hissediyorum .
bu bebişim olabilirmi ?

---birde ; soğukta göğüs uclarınız sızlıyormu ?
ben soğuya çıkım acayip, göğüs uçlarım sızlıyor ,
yolda giderken kollarımı bir sarıyorum, sızısı gitsin diye ...dışarda gören bu ne yapıyor diyordur kesin.
doktora gittiğimde soracağım.

Günaydın selinay,şirvan ve herkes... bende geldim.Ay beinmde canım çok sıkıldı.Meğer anlatmak ne güzelmiş.Herkesle sürekli bebeğimi konuşamıyorum çünkü insanlar benim bebeğimi dinlemek zorunda değiller sürekli sıkılıyolar yani.Ama burda öyle değil sürekli bebişlerimizi konuşabiliyoruz.
Dün bende doktordaydım.Çok şükür herşey yolunda,şikayetlerimde azaldı bayağı.Bende sanırım hamileliğin balayı dönemine girdim.Dün iki tane doktora gittim kesin kız olduğunu söledi ikiside.Ben 12 haftalıkken kızım olacağını öğrenmiş oldum yanii.Bizimki birazcık utanmas sanırım megul,hemen açıp gösterdi annesine:):) ben bi dolu bişeyler almayada başladım,hepsi çok güzel dayanamıyorum alıyorum..
Tek bi sorun um varki çok hızlı kilo alıyorum.Hamileliğe başladığımdan beri 6 kilo almişim.Doktor 3 kilo alman lazımdı çok hızlı gidiyosun asıl 20. haftadan sonra artıcak sen dikkat et dedi.Neyse bebeğim iyi olsunda başka hiç bişey istemem..
Bu arada yeniden burda olmak çooooooooooooooooook güsel...

:ecrin_bebek:herkese günaydin;

benim kontrolum 5 kasım ve bebeğimi cok özledim merak ediyorum. kıpırtılarını hissetmek istiyorum artık...

günaydınlar
bursasu bende dün dr.a gittim (13+3) dr.bizede aynı seninki gibi bir ultrason kağıdı verdi %70 erkek ama haftaya netleşicekmiş çıkıntının uzaması gerekiyormuş bazende kız çocuklarının klitorisi bu şekilde olabiliyormuş
1 hafta nasıl geçecek
sağlıklı olması daha önemli tabii ki
bir kızım var inş. buda erkektir

Günaydın arkadaşlar.Günlerdir siteye giremedim çok kötüydü.Sizinle bişeyler paylaşmak bebeğimle ilgili konuşmak çok iyi geliyordu.Çok sıkıldım defalarca denedim dünde dahil olmak üzere giremedim.Neyse artık kavuştuk yazılanları okudum.Herkes cinsiyeti öğrenmeye başladı sanırım.Bana erkek bebekler çoğunlukta gibi geldi.Benimde oğluşum olacak inşallah .Tabi 15 kasımda daha kesin söylerim demişti doktorum ama yüzde doksan oğlan demişti son kontrolumde.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Artık sık sık yazışırız.Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Ben bu siteden gün boyu çıkamıyorum umarımda sizde bizlere alışırsınız.Hoşçakalın şimdilik.

günaydın kızlar bende geldim
hewal 25 tebrik ederim bu sene erkekler senesi heralde
durulaytuğ aramıza hoşgeldin
merhaba şirvan,sekiznisanikibindokuz,selinay valla sizleri çok özlemişim sana katılıyorum aynen bebeğimizi rahatça anlatıp konuşabildiğimiz bi yer daha yok çünkü insanlar gerçekten sıkılıyolar

evet dermanz bi arkadaşada erkek demiş 12 haftalıkken 3 hafta sonra kız demiş doktor değişebiliyomuş hayırllısı olsun ne yapalım

Merhaba kızlar, meğer nekadar bağlanmışım bu siteye. kaç gündür girememek delirtti valla. Eşim bile ikide bir soruyodu ''hamişler açılmadı mı daha? ''diye. Gerçekten ilgilenen insanlarla konuşmak paylaşmak çok güzel hamiş anlar hamişin halinden bunu iyice anladım bu sürede.Bu arada biz de yüksek ihtimalli cinsiyetimizi öğrendik doktorumuza erkek dedi ama bana pek emin söylüyomuş gibi gelmedi.Sanırım bidahaki randevuda netleşmiş olacak.

ya ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış,
ben hala öğrenmedim. her konuştuğum cinsiyeti belli oldumu diye soruyor,

geçen hafta kardeşimle pendik pazarına gittik,
yiğenime çorap alırken , bende beyaz çiçekli bir kilotlu çorap gördüm , çok şekerdi,
dayanamayıp aldım valla ... kız olursa giyer ,,, bebeşim ...
bu arada heşeyin ufağı güzel.

merhaba kızlar bende siteye giremedim kaç gündür.

bende pazartesi günü gittim doktora bebeğim kıpır kıpırdı çok hareketliydi cinsiyeti için doktor hem erken hemde çok hareketli dedi ikili testimi yaptırdım sonucu bekliycez ama doktorum herşey normal dedi. bir ay sonra gelirsin dedi. birde vitamin verdi balık yiyemediğim içinde balık hapı verdi. ben hala bulantılar yaşıyorum sadece akşamları ama yani hala dengeli beslenemiyorum.
cumartesi günü istanbula doktora gideceğim herhalde cinsiyetini öğreniriz.

sizler doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz? keşke bir ultrason cihazı olsaydı hepimizin evinde

kızlar benimde oğlum oluyor düngece baya yazdım buraya ama sayfalar geçmiş tabi oğlumun pipisinin resmini bile koydum (görmemişin bi oğlu olmuş misali)

bursasu, pırıl hayırlı olsun oğluşlarınız.umarım hepimiz sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…