arkadaşlar bende de 2 haftadır sarı akıntı geliyor.salı günü kontrolüm var ama kafama takılıyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
Megul bendede var akıntı çok sarı değil ama var.Hamile kalmadan önce çok az olurdu yada hiç olmazdı ama hamilelikle birlikte başladı.Eğer çok koyu renkli ve kokusu varsa doktoruna söyle iltihap olabilir.Ama akıntın normalse korkmana gerek yok canım.Sanırım sende benim gibi kafana takacak şey arıyosun :))kaydirigubbakcemile2
şirvan sanırım çoğu arkadaşın haberi yok.ben de ümidi kesmiştim bi ara.seninle aynı haftadayız.cinsiyet belli oldu mu senin?
dozkan benim kilo vermekten almaya fırsatım olmadı henüz
kızlar kilolarımızı takip ettiğimiz listeye kimse yeni kilolarını yazmıyor mu ,yoksa gerçekten bütün kilo almayan şanslı hamişler bir arada mı ?bu çizelgenin bana faydası oluyor gerçi bakıyorum kimse kilo almamış bende çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime.
merhaba kızlar dun gordum oğlumu çok teşhirci bi bebek gosterdı kendini 17 +3 olmuşuz 260 gr ay cok minik yaaa kılomu sormayın aldı başını gıdıyor.ddonuşte dayanamadık gırdiimiz spor mağazasından nike eşofman takımıyla adıdas spor ayakkabılarını aldık yandık daha doğmadan markaya alışcak galiba bu arada ehpınızzı cık ozlemişim
en şanssız benim sanırım.Ben 59 kilo ile başladım şimdi 65,5 çıktımtam 6 kilo almışım hamilelğim başladığından beri.zaten göbeğimde 6 aylık gibi duruyo
en şanssız benim sanırım.Ben 59 kilo ile başladım şimdi 65,5 çıktımtam 6 kilo almışım hamilelğim başladığından beri.zaten göbeğimde 6 aylık gibi duruyo
ben 2 kilo aldım
ama artık paltolonlarım kapanmıyorrr
hamile kıyafetiş giymek istemiyorum, bana komik geliyorr
ne giycem derdi yasıyorum her sabahhhhh
evet dozkan çok teşekkürler gerçekten yazı çok açıklayıcı.Bende düşünüyorum her bünyede farklı etki yapıyo sanırım hamilelik.Çünkü hiçte aşırı yemiyorum.Zaten bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı.Bulantısı olan insanın da yemesi ne kadar zordur herkes bilir.Hatta anneme göre ben yemediğim için kilo alıyomuşum.Ben bi öğlen işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum.Çünkü organize sanayi de çalışıyorum.Çıkan yemekten başka bişey yeme şansımız olmuyo pek.Birde akşam evde yemek yiyorum.Ve akşam yemeğinden sonra öyle bir şişiyorumki ağzıma 1 lokma daha bişey alamıyorum.Sanırım bende su tutuyorum çünkü sabah ve akşam bayağı farklı oluyorum.Bbeğim sağlıklı olsun tek isteğim bu:):)
evet dozkan çok teşekkürler gerçekten yazı çok açıklayıcı.Bende düşünüyorum her bünyede farklı etki yapıyo sanırım hamilelik.Çünkü hiçte aşırı yemiyorum.Zaten bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı.Bulantısı olan insanın da yemesi ne kadar zordur herkes bilir.Hatta anneme göre ben yemediğim için kilo alıyomuşum.Ben bi öğlen işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum.Çünkü organize sanayi de çalışıyorum.Çıkan yemekten başka bişey yeme şansımız olmuyo pek.Birde akşam evde yemek yiyorum.Ve akşam yemeğinden sonra öyle bir şişiyorumki ağzıma 1 lokma daha bişey alamıyorum.Sanırım bende su tutuyorum çünkü sabah ve akşam bayağı farklı oluyorum.Bbeğim sağlıklı olsun tek isteğim bu:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?