2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

kızlar bende 54.6 kilo ile hamile kalmıştım 73 ile doğuma girdim şimdi 54.2 im kurtuldum kilolardan zemuszemus işin sırrı sağlıklı ve dengeli beslenmek veee bol bol emzirmek oldu benim için aman haaa emziriyorum tatlıya pastaya ekmeğe abur cubura ihtiyacı var demeyin kaliteli süt =bol protein

ne aşağı ne yukarı hala 65 im:sinifsinif:
6-7 kilo daha versem tam olacak
bu kilolar insanı daha kart gösteriyor

54le hamile kalmıştım 78le doğuma girdim şu anda 60kiloyum 2-3kilo daha zayıflasam yeter diye düşünüyorum

bense verip almaya başlayanlardanım.58 e kadar düşmüştüm bi ara ama şimdi çok hızlı almaya başladım.şu anda 63 kiloya ulaştım.65 i geçmemem lazım.ama annem yanımda ve sürekli bişeyler yediriyo.eski insanlara tatlının süt yapmadığını anlatmak çok zor.

eveeeet bide ben söylimde size moral olsun :)) hamile olduğumu öğrendiğimde 63 kiloydum, 94 le doğuma girdim (( şimdi 72 kiloyum...ama şu altı ay dolsun 60 a düşmezsem bende hıhhh!!!

ya ben de topu topu 13 kilocuk almıştım,iyi ki de az almışım ,bu kiloyu bile veremdim ya,:sinifsinifoğumdan çıktığımda 63 tüm,şimdi 58-59 arası değişiyorum,ha tabi annemlere gidince 60 ı da görüyorum,gitmesem mi kikafamçokkarıştı

ne aşağı ne yukarı hala 65 im:sinifsinif:
6-7 kilo daha versem tam olacak
bu kilolar insanı daha kart gösteriyor

aynen sultan yaa 62 yim tık yok yani hiç değişmiyo ve bencede hamilelikte bile daha çıtırmışım şimdi kart görünüyorum daha yaa

bencede deniz :)kadın olduk iyice :)

aynen katılıyorum size.bu durum fotoğraflara bakınca daha çok belli oluyo.eski kiloma dönmek istiyorum ya.

Benim de göğüslerim büyüdüğü için daha da kilolu gözüküyorum,benim de bölgesel yani hehehe

hamile kaldığımda 65 kiloydum. Doğuma gittiğimde 83 kiloya çıkmıştım. Şu an 75 kiloyum. 10 kilo vermem gerekiyor ama çok zor((

ben şuan 61 hala 50lere düşmem gerekiyoo 55 56 falan yanii birde bizde ırsi basen sorunu var bende aşırı degl ama birde kız dogurdk iice basendeki yaglar yerleşirr

ben de 63 le hamile kaldım 76 da doğuma girdim.doğumdan çıktığımda 70 tim halen 70 im.herkes karnında bir bebek daha mı var diye soruyo.ne yapacam bu göbüşü

dün tartıldım 64 küsür bugün tartıldım 65 küsür insan 1 günde 1 kilo alırmı ya
benim tartı kafayı yemiş sanırım

aynen sultan benım tartıda bi bakıyon 63 bi bakıyon 62 ha bu arada ben kilo almışım yaw vereceğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…