- Konu Sahibi cicekcicek
-
kızlar ben 6 nisanda sezeryan oldum
korse taksam geç mi kaldım acaba
bide korseleri alırken doğum sonrası korse diye mi aricazzzzzzz
sultan aynı dert bendede var jöle kıvamında göbek çok büyük değil ama çok yumuşak
valla bende kilo milo gitmiyor hala 67-68 arası gidip geliyorum
ama böle yemeye normal sanki hamileymşim gibi yiyorum süt olsun diye
herkese merhaba.mayısta anne olmayı bekliyordum ama 24 nisanda bebişimi kucağıma alarak nisan annesi oluverdim:) 63 kg. ile hamile kaldım.69 ile doğuma girdim.71 kiloydum ama hamileliğimin sonlarına doğru iki kilo verdim stres ve sıkıntı ile.doğumdan çıktığımda 66 kiloydum şaşırdım hatta 3 kilosu zaten bebek benden başka bişey çıkmadı mı diye:) şuan kızım on iki günlük bu sabah tartıldım 59 kiloya inmişim.benimde göbek sorunum var biraz.toparlanır diye ümit ediyorum değilse eski kıyafetlerime biraz zor girerim gibime geliyor bu göbek yüzünden...
Gözünüz aydın,Allah bağışlasın bebeğinizi.Ne güzel kilo vermişsiniz,hiç farkında olmadan mı gitti bu kadar kilo,yoksa dikkat mi ettiniz yediklerinize,benim sabitlendi ya ,gitmiyor kilo milo,annem diyor sen hamileyken bile böyle değildin,aslında kiloda artış yok ama göğüsler büyüdüğü için mi ne daha kilolu duruyorum.:bbo:
kızlar sizlere bişey sorcam acaba bu sıkılaştırıcı kremlerin bebeklere sakıncası var mı kullansak süte geçer mi bilio musunuz?
eğer süte geçiosa geçmeyeni yok mudur bunların bilen var mı?
merhaba kızlar,ben 78 kıloyla doguma gırdım bundan 1 hafta once tartıldıgımda 63 kıloydum.15 kılo verdım yanı.su son hafta verdımmı bılmıyorum tartılmadım.pek kafaya takmıyorum,kılolu gozukmuyorum cunku.taktıgım tek nokta gobişimsezeryan oldum gobegım kaldı.korse felanda takmadım kızlar ya neyapsam?3 aylık hamiş gıbı duruyorum,vucudum kılolu durmuyo göbişim daha cok meydanda:)ayy işin gıcık tarafı hamiş sanıyolar beniiii,bende durumu yenı dogum yaptım normal bu gobek ınşallah vercem dıye kurtarmaya calısıyorum ama yemıyolar sanırım:):)hızlı kılo verdım cunku iştahım hıc yok,dogrudurust yaptıgım bı kahvaltım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?