2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

kızlar ben 6 nisanda sezeryan oldum
korse taksam geç mi kaldım acaba

bide korseleri alırken doğum sonrası korse diye mi aricazzzzzzz

valla bende kilo milo gitmiyor hala 67-68 arası gidip geliyorum
ama böle yemeye normal sanki hamileymşim gibi yiyorum süt olsun diye

valla bende kilo milo gitmiyor hala 67-68 arası gidip geliyorum
ama böle yemeye normal sanki hamileymşim gibi yiyorum süt olsun diye

aynen valla benim de kilom sabitlendi,hastaneden sonra 1 kilo verdim,orada kaldık.pantolonların belleri hiç kapanmıyor,alışveriş yapmak gerek,ama o zaman da aldığım kıyafetlere giriyorum die zayıfladığımı düşünüp hiç kasmam kendimi,eski kıyafetlere ne zaman gireceğiz acaba?:sm_confused:

ben haayatta eski kotlarımı giyemem bacaklarım bile girmiyo))

şu göbeğim gitse başka ne isterim aah ah

53 ile başlamış 71 le tamamlamıştım...
şimdi 62 yim.... 19 nisanda doğum yaptım... göbek biras var aslında göbek değil popo var
ben de korse taksam geç mi kaldım....... Rabbim hepimize yard etsin...........

62 ile hamile kaldim 74 ile doğuma gittim. 20 günlük olduk bugün 69 kiloyum gitsin kilolarr yaaa.....

herkese merhaba.mayısta anne olmayı bekliyordum ama 24 nisanda bebişimi kucağıma alarak nisan annesi oluverdim:) 63 kg. ile hamile kaldım.69 ile doğuma girdim.71 kiloydum ama hamileliğimin sonlarına doğru iki kilo verdim stres ve sıkıntı ile.doğumdan çıktığımda 66 kiloydum şaşırdım hatta 3 kilosu zaten bebek benden başka bişey çıkmadı mı diye:) şuan kızım on iki günlük bu sabah tartıldım 59 kiloya inmişim.benimde göbek sorunum var biraz.toparlanır diye ümit ediyorum değilse eski kıyafetlerime biraz zor girerim gibime geliyor bu göbek yüzünden...

Gözünüz aydın,Allah bağışlasın bebeğinizi.Ne güzel kilo vermişsiniz,hiç farkında olmadan mı gitti bu kadar kilo,yoksa dikkat mi ettiniz yediklerinize,benim sabitlendi ya ,gitmiyor kilo milo,annem diyor sen hamileyken bile böyle değildin,aslında kiloda artış yok ama göğüsler büyüdüğü için mi ne daha kilolu duruyorum.:bbo:

amin... çok teşekkür ederim.evet farkında olmadan yani dikkat etmeden gitti.ama ben ne hamileliğimde nede doğumdan sonra iştahımda bir artış olmadı.hatta iştahım kesildi zordan yiyorum bile diyebilirim.sadece az yemek değil tabii.stres ve sıkıntı da çok önemli bi faktör kilo vermemde.eşimin ailesi yüzünden bazı sorunlar oldu aramızda.bunları kafama çok takmam ve üzülmem de kilo verdirdi.neyseki sütüm falan çekilmedi ona dua ediyorum.yemekle aram fazla yok ama bol su içiyorum.günde 3 litre içmeye gayret ediyorum.suyu çok fazla seven biri olarak o da zor gelmiyor.kilolu görünmenizde göğüslerin etkisi de vardır mutlaka.benim ilk günler daha da büyüktü şimdi biraz küçüldü.ama hala büyükler:) eskisinden kilom daha az olsa bile göğüslerim yüzünden daha kilolu gözüküyorum bende.göbekte var tabii.umarım en kısa zamanda eski formuma kavuşurum(

kızlar sizlere bişey sorcam acaba bu sıkılaştırıcı kremlerin bebeklere sakıncası var mı kullansak süte geçer mi bilio musunuz?
eğer süte geçiosa geçmeyeni yok mudur bunların bilen var mı?

kızlar sizlere bişey sorcam acaba bu sıkılaştırıcı kremlerin bebeklere sakıncası var mı kullansak süte geçer mi bilio musunuz?
eğer süte geçiosa geçmeyeni yok mudur bunların bilen var mı?

Canım ben mustelanın kremini kullanıyorum. O bebek içinde zararlı değil. Gerçi pek bi işe yarıyo gibi gözükmüyo ama işte umut ediyo insan:))
Bu arada benim kilo durdu 54 de kaldım daha 6 kilom var. Hadi eskisi gibi olmıyim 50 olim yine 4 kilo var..Of of ya göbek o nası gidecek?senağlama

merhaba kızlar,ben 78 kıloyla doguma gırdım bundan 1 hafta once tartıldıgımda 63 kıloydum.15 kılo verdım yanı.su son hafta verdımmı bılmıyorum tartılmadım.pek kafaya takmıyorum,kılolu gozukmuyorum cunku.taktıgım tek nokta gobişimsezeryan oldum gobegım kaldı.korse felanda takmadım kızlar ya neyapsam?3 aylık hamiş gıbı duruyorum,vucudum kılolu durmuyo göbişim daha cok meydanda:)ayy işin gıcık tarafı hamiş sanıyolar beniiii,bende durumu yenı dogum yaptım normal bu gobek ınşallah vercem dıye kurtarmaya calısıyorum ama yemıyolar sanırım:):)hızlı kılo verdım cunku iştahım hıc yok,dogrudurust yaptıgım bı kahvaltım var.

ay böyle kilo verdim diyenlere çokı özeniyorum ya,tek kahvaltı ediyorum demişsin,peki sütün nasıl ,oluyor mu yeterince?Ben aman sütüm olsun die,emzirmeden sonra hep bir dahaki emzirmeye süt olsun die birşeyler yiyorum, yada içiyorum,e böyle olunca da kilo veremedim doğru dürüst.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…