2009 Nisan Anneleri

ohhhh ne güzell seherr..ye gitsinn yaaa..bende yiyomm yineee..formulx3 kullanıcamm sanırım canıma tak ettiiii..çok zorr gidiooo..bıktımm..

ciddii ciddii zayıflama haplarına bakıomm..1 kutu kullanıcam sadecee..

selam kızlar
göbek popo olayında kendimi tek geçiyorum :))
zira aldığım 35 kilonun 30 u duruyorda :))

sultannn sende benim gibisin kızzz..

aklıma bi yemeği koydum yaaa mutlakaa yaparımm..yemezsemmm ölürümm..hiçç üşenmemmm hihihiiiii..

selamlarr;
nasılsınız bayanlar?? bakayım dedim bakanaca ortalık toz duman olmuş yazılmıyor denmiş işim çok okuyorum fırsat buldukça :)))

3 gün burda yokuz yaa.bi sürü çamaşır yıkadım..ütüledimm..evii temissledim..çokk yoruldumm..hala işim varrrr..canım çıktıııııı

TugbaEcrin, bursasu+, demirim, superer, yaSelin, Esennn, AysunEge, pinarny, gulshenidil, ssengun, namem, tugbiş123, kokteyl, sev_rey, huzur84

melekimm müsadenlee tatlımmmm:)))

sınavv yerlerim çok gıcıkk yaa..her biri ayrııı yerdee nasıll olcak bilmiommm..çoluk çocuk perişann oliciizzzz(

ya kızlar pasta fikrimizi pastane beğenmedi başka bişi seçin bu güzel olmuyo dediler fikir verin site önerin lütfennn yoksa koçiş gidip gıcık bişi yaptırcak

bu çocuk elmaya bayıulıoo yaa..şimdi kıtır kıtırr elma yiyooo..sıpammm benimmm...

mügee kızz neyi dert edionnn..benim öylee popomm olsunn 5 milyar borcum olsunn hehhehe..

benimkii dümdüzzzz...çok gıcıkk..oluşunkide bana çekmişşş..ben acıkk yuvarlak olsun isterdimm..
hıııııııı tabi tabi olsaydıda keşke dümdüz olsaydı derdn
ben şimdi bi fotomu koyardım ama konu değil kk tümden kapanır :))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu çocuk elmaya bayıulıoo yaa..şimdi kıtır kıtırr elma yiyooo..sıpammm benimmm...

fazla yimesnnnn kabız olur Allah korusn

kesinliklee demezdimm..düzz olması çok gıcıkkk..

bi oturuşta 3 elma yiyoo mügecimm..

kız ne kadar yiyceekkk bi dilimm elmaaaa..

haa bide teyzelerii kuzucuk üstten 4 diş birden çıkarıoo..calgel kullanıomm yavrumm baya zorlanıooo..bi çıksaydıı..rahatlardıı..

silam şekerler
ikiz prenseslerimizin doğum günü kutlu olsun iyiki doğdular şenayımızla bizi tanıştırdılar. Allah sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah
farkettim canım.. ama utandım artık sölemiyim dedim:)
ççok sevindim negüsell gidiyor kilolar..

bu arada meriçi gözü için doktora götürdüm. krem verdii. daha iyi gözüü.
iyi maşallah geçmiş olsun canım
ben de şu doğum günü olaylarını atlatayım da seleni göz dr.una götüreyim diye bekliyorum bizim bi göz tembelliği durumu vardı 1 yaşında kesinleşicekti. geçen rüyama bile girmiş dr. 7-8 yaşına kadar kapatma tedavisi yapçaz diyodu uyanınca çok sevindim rüya olduğuna zira selene gözünü kapattırabileceğimi hiç sanmıyorum
nee 40 mı o da zormuş ya!
meriç 10,250gr 76 cm olmuş
maşallah maşallah
annem sağolsun yaprak sarma patateslı börek pırasalı börek elmalı kurabıye dökturmus resmen hatun neyse ben kaçayım dıcek sımdı geldın bılgısayardasın kalkamadın
neler diyosun seher canım çekti valla

maşallah yarasın paşaya
selene bende geçen gün armut verdim mutfakta bi parçayı çamaşır makinasına atmış çamaşırları çıkarırken bi baktım kırmızı yumuşak bişey birden bu ne dedim bakalım daha nerelerden neler çıkacak

biz cuma c.tesi kutlıcaz doğum günü kızlar
cuma kayınvalidemde c. tesi evde. yarın temizlikçi gelcek ve üst katta hala usta çalışıyo talan durumda yetişebilecekmiyim bilmiyorum valla

selam kızlar sizi çok özledim bu aralar giremiyorum nedense zeynep ve zerenin doğum günleri kutlu olsun nice mutlu senelere ............

yusufum çok yakışıklı oldu maşallah subhanallah barekallah tombiş bi oğlan oldu yerden kaldıramıyorum artık 14 kilocuk oldu .........üstten 4 dişimiz çıktı, bende doğumgünü için hazırlık yapıyorum yarın benim doğum günüm ..............yusufa stüdyo resimleri çektircem randevu alıp yarın brgün götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…