hıııııııı tabi tabi olsaydıda keşke dümdüz olsaydı derdnmügee kızz neyi dert edionnn..benim öylee popomm olsunn 5 milyar borcum olsunn hehhehe..
benimkii dümdüzzzz...çok gıcıkk..oluşunkide bana çekmişşş..ben acıkk yuvarlak olsun isterdimm..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben şimdi bi fotomu koyardım ama konu değil kk tümden kapanır :))))))
bu çocuk elmaya bayıulıoo yaa..şimdi kıtır kıtırr elma yiyooo..sıpammm benimmm...
iyi maşallah geçmiş olsun canımfarkettim canım.. ama utandım artık sölemiyim dedim:)
ççok sevindim negüsell gidiyor kilolar..
bu arada meriçi gözü için doktora götürdüm. krem verdii. daha iyi gözüü.
nee 40 mı o da zormuş ya!burda bu kadar anne kilo vermeye çalışırken benim almak istemem ne kadar garip((...ben de alamıyorum annişler ya...yiyorum yiyorum fazla yiyince midem bulanıyor (..doğumdan sonra klolarımı vermeyeyim dedim..ama tık yok...ben de 40 kiloyum hala:)))...galiba zayıf geldim zayıf gidecem ben:))
maşallah maşallahmeriç 10,250gr 76 cm olmuş
neler diyosun seher canım çekti vallaannem sağolsun yaprak sarma patateslı börek pırasalı börek elmalı kurabıye dökturmus resmen hatun neyse ben kaçayım dıcek sımdı geldın bılgısayardasın kalkamadın
bu çocuk elmaya bayıulıoo yaa..şimdi kıtır kıtırr elma yiyooo..sıpammm benimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?