2009 Nisan Anneleri

kız güler afferim sana...

sana geçen gün o kadar takıldım ya..
hiç sesini çıkarmadın ..

kızdınmı bana. ...

günah çıkarayım biraz..

heee bu arada kızsanda o elbiseyi yasemine alacaksın ....

yok kıs ne kızcam.siz benim kardeşimsiniz.birbirimize takılacaz hatamız varsa uygun bi dille uyarcaz dertlerimizi sevinçleirmizi paylaşcaz.arada alınganlıklarımız da olabilir ama küsüp de ben bi daha buraya girmicem demek olmaz.

sus kız tuğba duymasın .. kızar sonra..
tuğba takılıyorum heeee.. alınma hemen...
canım benim .. kıskanıyorum varmı beee.
hatun 22 yaşında işte..
genç anne...
bizim gibi morukmu..
anaaa şimdi 30 lülar alınırmış..

aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık.. ne diyim ben şimdi..

hee bende ona bakıyordum..

çan .çin. çon gibi.. hossss

hatunlar bakın benim çenem düşüktür...
benim söylediklerime alınan varsa şimdi söylesin..
yoksa.. ömür boyu sussun...

kaç gündür canım çok sıkılıyor hep evdeyim eşim çok yoğun çalışıyor çok bunaldım elif hasta dışarı çıkaramıyorum hep mızzz mızz yemiyorr

ehliyet alıcam olmayacak böyel sonra düt dütte aldımmı değmeyin keyfimeee elif uyudu benim çenem düştüüüü

kız şirvan alemsin valla.kaçıncı yüzyıl ha.?yaşlıyız dedik ama o kadder de değil yani.lülülülülülü

ya ben de doktora gidecektim gidemedim.yeliz hava da bi garip güzelim bu havada dışarı da zevk vermiyor insana.
evi sildim süpürdüm toz alcam cadım izin vermiyo ki
gülfem de sabah beri uyumadı.ay bu kız bi lokma canıyla bu kadar uykusuzluğa nasıl dyanıyo anlamıyorum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

katılmak isterim tabi şirvanada gitmek çok istedim ama istanbulda bir yerden bir yere gitmek çocukla zor birda yakalar farklı olunca en az 1-2 saat eşimde olmayınca gidemyiroummmm

şirvan ya şöyle nisanda güzel bi havada bi buluşma daha yapsak.açık havada salıncak falan olsun.mesela florya taraflarında Atatürk ormanı var.çok güzel bi yer.evden börek kek neyim yaparız.yani bi nevi pikni yapalım.hem katılım daha çok olur belki.ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…