ya herkesin bi derdi var işte..:)...bu arada kimse kilo almakta ne var demesin..o kadar kolay değil bu işler...:))sen sus sıfır sanaaaaa sıfır bedeenn
pınaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
40 kiloymuş küfürmü ediyosun yaawwwww
hi hi ama ekmek hariç olanlar sağlıksız:))..sağlıklı kilo almak istiyorum ben:)pınarr benim yiyemediklerimi yersen alırsın kilo...
cips,ekmek,kola,şekerli içecekler vs vs....
gözünün iyi olmasına sevindim. çok geçmiş olsun.farkettim canım.. ama utandım artık sölemiyim dedim:)
ççok sevindim negüsell gidiyor kilolar..
bu arada meriçi gözü için doktora götürdüm. krem verdii. daha iyi gözüü.
burda bu kadar anne kilo vermeye çalışırken benim almak istemem ne kadar garip((...ben de alamıyorum annişler ya...yiyorum yiyorum fazla yiyince midem bulanıyor (..doğumdan sonra klolarımı vermeyeyim dedim..ama tık yok...ben de 40 kiloyum hala:)))...galiba zayıf geldim zayıf gidecem ben:))
hee o kadr yani:))YOK OLAY MOLAY
ama nedense herkesin alınganlığı üstünde
konu kapatılsın diye göbeeemizi ekledik o bile fayda etmedi
evet malesefben sabahtan berii burdayım sultancımmm..geçmişii bilee okudummm..
bu muhhabetin başından berrii biliomm..eliff 29 sandım demiştiii..onla başladıı vee çokkk uzadııııı...
annemdeyım annem sağolsun yaprak sarma patateslı börek pırasalı börek elmalı kurabıye dökturmus resmen hatun neyse ben kaçayım dıcek sımdı geldın bılgısayardasın
hadi yaw:) hemen ilgileniyorum:)) teşekkürler..pınarr burda ölee bi topikte var tatlım..kilo almak isteyenlerr diee..oraya bi bak istersenn..ii kilo alıyolarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?