2009 Nisan Anneleri

YOK OLAY MOLAY
ama nedense herkesin alınganlığı üstünde
konu kapatılsın diye göbeeemizi ekledik o bile fayda etmedi

farkettim canım.. ama utandım artık sölemiyim dedim:)
ççok sevindim negüsell gidiyor kilolar..

bu arada meriçi gözü için doktora götürdüm. krem verdii. daha iyi gözüü.
gözünün iyi olmasına sevindim. çok geçmiş olsun.

:)))

ben sabahtan berii burdayım sultancımmm..geçmişii bilee okudummm..
bu muhhabetin başından berrii biliomm..eliff 29 sandım demiştiii..onla başladıı vee çokkk uzadııııı...

annem sağolsun yaprak sarma patateslı börek pırasalı börek elmalı kurabıye dökturmus resmen hatun neyse ben kaçayım dıcek sımdı geldın bılgısayardasın kalkamadın

pınarr burda ölee bi topikte var tatlım..kilo almak isteyenlerr diee..oraya bi bak istersenn..ii kilo alıyolarrr..

YOK OLAY MOLAY
ama nedense herkesin alınganlığı üstünde
konu kapatılsın diye göbeeemizi ekledik o bile fayda etmedi
hee o kadr yani:))

ben sabahtan berii burdayım sultancımmm..geçmişii bilee okudummm..
bu muhhabetin başından berrii biliomm..eliff 29 sandım demiştiii..onla başladıı vee çokkk uzadııııı...
evet malesef
annemdeyım annem sağolsun yaprak sarma patateslı börek pırasalı börek elmalı kurabıye dökturmus resmen hatun neyse ben kaçayım dıcek sımdı geldın bılgısayardasın

oh oh solsun

mügee kızz neyi dert edionnn..benim öylee popomm olsunn 5 milyar borcum olsunn hehhehe..

benimkii dümdüzzzz...çok gıcıkk..oluşunkide bana çekmişşş..ben acıkk yuvarlak olsun isterdimm..

yok kız ben gelcem dıye yapmıs kılo verıyorum ya oda ınat yapıyo

ivettt canımm varrr..

bende arada oraya giripp bakıommm çok meraklıyımm..ne işim varsa kilo alma topiğindeeee..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…