müge yazmadan geçemicem kendi saç rengin dışarda daha farklı duruyor çok güzel bir tonu var...
ama saç uçların sanırım eşinin söylediği renk onlar gittimi daha hoş.
birde kuaförler ayarlayamıyorlar kendi saç rengini kıymetini bil.
benimde saç tonum öyle ama tutturamadılar.
şimdide saçım aktıda aktı ve koyu sarı oldu yine.
yani tekrar boyatıcammm
ay benimn yaşım ne kadarda gündem konusu oldu ya baksana başkalarının üstünde hiçte bu kadar durulmadı keşke daha önce söyleseymişim bu kadar büyüyeceğini bilseydim 30 derdim olur biterdi ben halimdende kendimdende çok memnunum kompleksli bir hatun değilim yani
son defa söyluyorum ben 88 doğumluyum arkadaşlar oldumu ???????
ne dedim de haklı oldum acaba?bencede şirvan çok haklı
bende dün aysuna 5 aylık hamile gibi göbeğin dedm
ama samimiyetine güvenerek dedim yoksa ne haddime
kırıldınmı kısssss aysuunnnn
ayy senin popona emi........aaa seher vücut tiplerimiz aynı demekki
bnmde kemiklerim kalındır
asla zayıf görünmem
ama 54 olduğumda çok güzeldi yani popom hahahahahaha
birazcık çalışım demiştim.. bilseydim burda kapışma var.. bırakırmıydım hiçvalla bnmki öyle sehercim
başkalarını bilemem
dimi şirvooooooş nerdesn bacmmmm
allah iyiliğini versin emi..bende de keşke popo olsaydı arkam nerdeyse dümdüz çok mu oturuyorum acaba hihi
sen kapalısın .. ben hiç tahmin edemem öyle...kızlar aksam dedım kımse okumadı herhalde(( saçlarımı karamel yada bal köpüğüne boyasam nasıl olur fıkır verın bakayım
35 :))) doğum tarihlerini kopyaladım şeker. herkes biliyor yaşını niye soruyosun ki..neyse yeliz cim yanlış anlaşılmalar yüzünden kalpler kırılmasın kapatalım boşverin
ee sizce ben kaç yaşımda gösteryiroum hihihi
sen sus bir kere .. :))))burda bu kadar anne kilo vermeye çalışırken benim almak istemem ne kadar garip((...ben de alamıyorum annişler ya...yiyorum yiyorum fazla yiyince midem bulanıyor (..doğumdan sonra klolarımı vermeyeyim dedim..ama tık yok...ben de 40 kiloyum hala:)))...galiba zayıf geldim zayıf gidecem ben:))
tüm suçlu elif demek heee.ben sabahtan berii burdayım sultancımmm..geçmişii bilee okudummm..
bu muhhabetin başından berrii biliomm..eliff 29 sandım demiştiii..onla başladıı vee çokkk uzadııııı...
tompul kuşum benim.. seviyom seni.. sanal sevgi bu olsa gerek...ben şimdi bi fotomu koyardım ama konu değil kk tümden kapanır :))))))
okuma zaten boşver...şu 2-3 satte ne döktürmüşsünüz gecmişi okumak imksansızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?