2009 Nisan Anneleri

okumak daha iyi zira kilo yaş gibi mevzularda kendimi eleştirmek dışında yazmam.ama okurken düşündüklerimi gülşen özetlemiş bende imzamı attım

saçmalama tuğba olurmu oyle şey canım uzamasın bu konuda artık kapanıp gitsin koy muge poponuda görelım göbek yok maşallah

ben zaten açık bir insanım eleştiriledire kaldırabiliyorum ama onunda bir sınırı var !!!!!!

sınırı aşan bir ifade yoktu ki mesajlarda....

anlaşıldı ben bu kadar rahatsızlık verıyorsam girmem olur biter arkadaşlar merak etmeyin.....

işte bu alınganlık....
ayrıca 2 cevaplaşma oldu diye niye konular kapatılıp halloluyor anlamıyorum....konu artık tuğbadan çıktı alınganlığa döndü iş...3 yaşında değiliz ki sürekli iyi anlaşmak durumunda değiliz...topicce pollyanna oldukta benim mi haberim yok

bu konu daha çok uzar arkadaşlar kib hoşçakalın.....
ama çok kırıldım hiç beklemdıgım ınsanlardan bu tepkıyı gorunce konus yaş mevzusunu falan aştı neyse uzatıpta rahatsız etmıyeyımmm

esen yok mu kilo çizelgemi farketmedi
1 kilo gitmiş bu hafta oleyy
farkettim canım.. ama utandım artık sölemiyim dedim:)
ççok sevindim negüsell gidiyor kilolar..

bu arada meriçi gözü için doktora götürdüm. krem verdii. daha iyi gözüü.

aaaa ayıp kız popo koyulurmu
bknz:j.lopez poposu
herkesin gözünde canlandı sanırım

yaa aysun öyle diyosunda popoylada bnm başım dertte işte
herkesin derdi başka
sizde kapatın şu konuyu hepinizi sıra dayağına öçekicm şimdi

tuğbiiiiiiiiiiiiiiişşşşşş nereye yaaaa ne girmemesiii ne rahatsızlığı
yapmayın böyle aaaa

aaaaaaaa popomu görmek isteyen yanıma gelsin hihihihihi

yaaa tuğba saçmalama yapmayın böyle neye kırıldın cnm bnm
gel saçlarını seviyiimmmmm
YA ARKADAŞLAR SıZ KıMı KıM SAVUNUYOSUNZ KIZ YETER BIRAKIN UZATMAYIN DıYO SıZ HALA KONUŞUYOSUNUZ

burda bu kadar anne kilo vermeye çalışırken benim almak istemem ne kadar garip((...ben de alamıyorum annişler ya...yiyorum yiyorum fazla yiyince midem bulanıyor(..doğumdan sonra klolarımı vermeyeyim dedim..ama tık yok...ben de 40 kiloyum hala:)))...galiba zayıf geldim zayıf gidecem ben:))

Valla heee duyan gelıyo duyan gelıyo herkes bırbırınemı haber verdı
nıye kımse konuŞmuyooo

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Esennn, demirim+, gulshenidil, superer, ssengun+, pinarny, namem+, AysunEge, bursasu, TugbaEcrin, Ayshe, tugbiş123+, kokteyl, yaSelin, sev_rey, huzur84, şen_ay

sen sus sıfır sanaaaaa sıfır bedeenn
pınaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
40 kiloymuş küfürmü ediyosun yaawwwww

neden haber verilsinki olaymı var

misafir sayısı çoğalıyo
+ olarak ayşe girmiş süperer namem ve 3 misafir bu kadar

slmmmm..

noluyoooo yaaa..ayyyhh bi solukta okudummmm.

sakinn olunn kıslarrrrr...

özledimmm burayıııı.son 3 gün sınavaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…