o ne demek yaaabiri beni alsın hava aldırsınnn(((
ne buluşması ben artık istanbul buluşması yapmıyorum...yeliz istanbul buluşmalarına katılsan senin için güzel bi etkinlik olur
kaç gündür canım çok sıkılıyor hep evdeyim eşim çok yoğun çalışıyor çok bunaldım elif hasta dışarı çıkaramıyorum hep mızzz mızz yemiyorr
bilemiyeceğim artık...kız şirvan alemsin valla.kaçıncı yüzyıl ha.?yaşlıyız dedik ama o kadder de değil yani.lülülülülülü
ya ben de doktora gidecektim gidemedim.yeliz hava da bi garip güzelim bu havada dışarı da zevk vermiyor insana.
evi sildim süpürdüm toz alcam cadım izin vermiyo ki
gülfem de sabah beri uyumadı.ay bu kız bi lokma canıyla bu kadar uykusuzluğa nasıl dyanıyo anlamıyorum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hadi bakalım gerisi de gelir inş.kerem 1 adıım attı dünyalar benim oldu :)
ben karışmam artık... siz yapın ben uygun olursam çıkar gelirim yada gelmem.. süpriz olur..şirvan ya şöyle nisanda güzel bi havada bi buluşma daha yapsak.açık havada salıncak falan olsun.mesela florya taraflarında Atatürk ormanı var.çok güzel bi yer.evden börek kek neyim yaparız.yani bi nevi pikni yapalım.hem katılım daha çok olur belki.ne dersin
aaa galetea gelmiş.kaderdaşım naber nasılsın.nerlerdesin niye hiç girmiyosun. bunların hepsine birden cvp istiyorum
evet şirvan canım sıkılıyordu alınganlık yapıyımda kızların huzurunu kaçırıyım dedimmm
şirvan ya şöyle nisanda güzel bi havada bi buluşma daha yapsak.açık havada salıncak falan olsun.mesela florya taraflarında Atatürk ormanı var.çok güzel bi yer.evden börek kek neyim yaparız.yani bi nevi pikni yapalım.hem katılım daha çok olur belki.ne dersin
şirvan senle benden başka konuşan yok ha.
kızlar benim kızın vajinada yapışıklık vardı ya ilacı sürünce açılıyo ama sonra yeniden kapanıyo.ya geçmicek bişeymi ki bu ?ne nazlı kızım var benim ya
ebalperen de giriyo ama yazmıyo ya da ben görmüyorum.ya kzılar yazsanıza
gülfem bacaklarıma yapışıyo zorla oturuyorum zaten
şirvan valla ciddiyim.piknik ayarlayalım.dediğim yer çok uygun.hatta şimdiden duyuralım.
ama belki nisan da doğum günleri var ya ileri bi tarih olacak ama
8 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ FLORYA ATATÜRK ORMANINDA BEBEKLERİMİZLE PİKNİK YAPALIM.
AÇIK HAVA BOL OKSİJEN SALINCAKLAR KAYDIRAKLAR ÇİÇEKLER BÖCEKLER.GELİRKEN KEK BÖREK SALATA NE YAPARSAK ARTIK.TERMOSLARDA DA ÇAY OHH NE GÜZEL OLUR
sorma şirvan ben de ilk kez duydum işte.ya gülfemin vajinasının alt tarafındaki kısım kapalı.sadece idrar yaptığı yerde minicik bi açıklık var.doktorumuz vajinada olan akıntıdan olmuş dedi.ilaç kullanınca açılma oluyo ama sonra yine kapanıyo malesef.açılmada tam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?