2009 Nisan Anneleri

benim kız da çok korkak.baya yürüyo ama çok düştü şimdi 4-5 adım atıyo hemen popoyu yere koyuyo

biri beni alsın hava aldırsınnn (((
o ne demek yaaa
yeliz istanbul buluşmalarına katılsan senin için güzel bi etkinlik olur
ne buluşması ben artık istanbul buluşması yapmıyorum...
bunu gerçek söylüyorum şaka değil ..
kaç gündür canım çok sıkılıyor hep evdeyim eşim çok yoğun çalışıyor çok bunaldım elif hasta dışarı çıkaramıyorum hep mızzz mızz yemiyorr

hee canın sıkılıyor.. burayı bir karıştırım dedin hee.
anladım şimdi...

aaa galetea gelmiş.kaderdaşım naber nasılsın.nerlerdesin niye hiç girmiyosun. bunların hepsine birden cvp istiyorum

benim en çok yürürken düşüyorya sonra ellerini yere koyup popoyu havaya dikip ayağa kalkıyorya ona bitiyorum çok tatlı oluyorrr

evet şirvan canım sıkılıyordu alınganlık yapıyımda kızların huzurunu kaçırıyım dedimmm

şirvan senle benden başka konuşan yok ha.

kızlar benim kızın vajinada yapışıklık vardı ya ilacı sürünce açılıyo ama sonra yeniden kapanıyo.ya geçmicek bişeymi ki bu ?ne nazlı kızım var benim ya

bilemiyeceğim artık...

kerem 1 adıım attı dünyalar benim oldu :)
hadi bakalım gerisi de gelir inş.

ben karışmam artık... siz yapın ben uygun olursam çıkar gelirim yada gelmem.. süpriz olur..
aaa galetea gelmiş.kaderdaşım naber nasılsın.nerlerdesin niye hiç girmiyosun. bunların hepsine birden cvp istiyorum

o kadar soruyu birden sorda kaçsın kız ...

ebalperen de giriyo ama yazmıyo ya da ben görmüyorum.ya kzılar yazsanıza
gülfem bacaklarıma yapışıyo zorla oturuyorum zaten

piknik yapacakmış nu sıpalarla .. her birinin beline bir ip ,, ağaçlara bağlarız kaybolmasın diye..

ayaklanıyor şekerim bunlar . dışarda zapdetmek zor...

selam kızlar...herkes iyidir umarım.....

gözünaydın sultancım.

keremde istanbulda bi iki adım atmıştı ama gerisi gelmedi daha :))

geçmişe bi bakayım çok uzun ama okuyabildiğim kadar artık.

güler ben bu olayı ilk defa duydum kusura bakma o yüzden yorum yapamıyorum.
sadece geçmiş olsun diyorum ..

ama beni bu konuda bilgilendirirmisin.

vajina yapışıklığı ne demek ,, nasıl oluyor...
daha kim bilir bilmediğim ne kadar değişik şeyler vardır.

şirvan valla ciddiyim.piknik ayarlayalım.dediğim yer çok uygun.hatta şimdiden duyuralım.
ama belki nisan da doğum günleri var ya ileri bi tarih olacak ama
8 MAYIS CUMARTESı GÜNÜ FLORYA ATATÜRK ORMANINDA BEBEKLERıMıZLE PıKNıK YAPALIM.
AÇIK HAVA BOL OKSıJEN SALINCAKLAR KAYDIRAKLAR ÇıÇEKLER BÖCEKLER.GELıRKEN KEK BÖREK SALATA NE YAPARSAK ARTIK.TERMOSLARDA DA ÇAY OHH NE GÜZEL OLUR

yap şekerim ben karışmam ..

o tarihte bana uygun olursa gelmeye çalışırım..

sorma şirvan ben de ilk kez duydum işte.ya gülfemin vajinasının alt tarafındaki kısım kapalı.sadece idrar yaptığı yerde minicik bi açıklık var.doktorumuz vajinada olan akıntıdan olmuş dedi.ilaç kullanınca açılma oluyo ama sonra yine kapanıyo malesef.açılmada tam değil.

açığım ama yazamıcam gülfmi bi daha uyutmaya çalışcam.çıldırmak var vazgeçmek yok

allah allahh çok entresan.. bu durum ne kadar sürüyomuş peki..

birde akıntıyla ne alakası varmış..
o akıntı yapışkan bişeymide yapıştırıyor dudakları... :uhm::uhm:

bizlerde de akınntı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…