• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

perşembe tam ne kadarlık oluyor cnm senin
inş.belli olur genede
bnmki miiniş daha yaa 11+5 oluyo belki kemik yapısına göre söyler diye umut ediyorum
ay müge o ne öyle ya
hem evi sahiplen hem otur hem bide üstüne al

iiyiymişşş
yazık ama cok yazık simdi kardeslerin arası bile para yüzünden acılabılıyor
Rabbim bizi korusun öyle seylerden
öyle cnm napıcaksın dedemle ananemde çok hata var ama diyecek bişey yok artık
senelrdir aynı şey biz artık konuşmuyoruz o konuları annem çok üzülüyo çünkü
merhabalar kandiliniz mübarek olsun kızlar..
yazıklarınızı okudum sağolun hepiniz insan üzülüyor güzel güzel yaşamak varken..

kerem bu sabah 7:30ta kalktı hortlak gibiyim dün akşam 9a kaadar zor tuttum çok uykusu gelmişti

havalar soğudu ya bi kar yağsın artık bi ayağımız kara değsin(kendi adıma:))

sevgi bana erkek gibi geliyor ama bilmiyorum mügeyi tahmin edemiyorum
öğrenince hemen yazın çatlatmayın bizi
ben yazmazsam çatlarım zaten :9:
valla SultanCım çevremde de kız diyen yok bi çiçek diyor bende erkek diye tahmin ediyorum
bakalım ctesi görücez anyayı konyayı :-))
ay bu çocuklar da hepsi aynı dönemde uyumuyorlar Alp de öyle akşam zırlıyor gözler kapalı
uyutmaya çalışıyorum şarkılar filan dedesi atlılar atlılar rüzgarrrr kanatlılar demişti çok hoşuna gitmişti
dedim bende söyleyeyim sakinler ne dese beğenirsiniz annesi söleme sen bilmezsin dede bilir :-))
banada erkek diyen yok herkes kıza şunu yaparız kıza bunu yaparız diyo
sanki ilki erkek olunca 2.si kız olucakmış gibi :9:
kızlar cuma sabah 9 da ameliyata giriyorum mucukkkk
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
hayırlı doğumlar versin Rabbim sağlıkla kucağına al inşallah bütün sıkıntılarında kurtul
melek bebekle tertemiz mutlu huzurlu günlerin olsun cnm bnm
darısı başımızaaaaa

biz akşam yemeeğe gittik
karnım bir şişti 5 aylık hamile gibi oldum:9:
demir annemdeydi 1 sn durmamış
sen ne yedirdin bugün bu çocuğa diyo
inş. hep böyle devam etmez

yarın oyun gurubu varmış burda burcu meliyi götürüyo ama ben demiri götüremicem
9-12 saatleri arasıymış bende prog..ı alınca leyla gibi oluyorum demirin peşinden koşamicam:49:

slm kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inş

bugün sabah sözde fuara gidecektım ama boyun ağrılarıma daha fazla dayanamadım ve direk hastaneye gıttım sonuç boyun fıtığı çıktı:(((fizik tedavi verdi

çiçekkk hayırlısıyla kurtul inşallahhh

emel sizin içinde hayırlısı olsun inş bakıcınızla pın pın hemen birbirlerine alışırlar

selam herkese iyi kandiller...
tugbacim cook gecmis olsun :(
cicekcim hadi bakalim saglikla kavusursun dilerim bebegine.allah kurtarsin..

oruclu olanlarin allah oruclarini kbul etsin cok fazla gecmisi okuyamadim uykum geldi :(
elos yine geceleri ariza cikariyor cigliklarla uyaniyor kalan son iki dis sanirim :(
bugun sabah guzel bir orkideyle kutladi kocam sevgililer gunumu :) ben bise alamadim.. 22sinde evlilik yildonumumuz ozamana artik..
persembe ilk dr kontrolu var fasulyenin..bekliyorum sabirsizlikla!
herkesi öptüüm

Geçmiş olsun Tuğba,fizik tedavi güzel sonuç verir inş.
Ben de eşim bana almaz diye birşey almamıştım,vaktim de olmadı zaten.ama eşim bana almış,yazık, adam ,ama ben sana almadım deyince inanmadı:-(

iyi geceler güzel anneler
cinsiyet muhabbeti olmuş
kızmayın bana ama bana sevgininki kız mügeninki erkek gibi geliyo :57:
çiçekcim kurtuluyosun Allah sağ salıim kucağına almayı nasip etsin

merhabalar...öncelikle hayırlı kandiller dilerim herkese.dualarınız kabul olur inşallah bu mübarek gecede.
bu sevgililer gününde minik sevgililerimiz ve kocişlerimizle birlikte olmak kadar şanslı bişey yoktur hepimiz için heralde.
bende bugun allah kabul ederse niyetliyim ama belim ağrıyo sanırım adet olucam 1 saat daha dayanır umarım.
k
Allah kabul etsin. ben de niyetlidim..
benim 2 yıl tutmadığım borçlarım var. 7gün tuttum bu aralar sadece.. daha çok var..
allah sağ salim kurtarsın ikinizide..

bugün sabah sözde fuara gidecektım ama boyun ağrılarıma daha fazla dayanamadım ve direk hastaneye gıttım sonuç boyun fıtığı çıktı:(((fizik tedavi verdi

emel sizin içinde hayırlısı olsun inş bakıcınızla pın pın hemen birbirlerine alışırlar
geçmiş olsun tuğbacımm..
oruclu olanlarin allah oruclarini kbul etsin cok fazla gecmisi okuyamadim uykum geldi :(
elos yine geceleri ariza cikariyor cigliklarla uyaniyor kalan son iki dis sanirim :(
bugun sabah guzel bir orkideyle kutladi kocam sevgililer gunumu :) ben bise alamadim.. 22sinde evlilik yildonumumuz ozamana artik..
persembe ilk dr kontrolu var fasulyenin..bekliyorum sabirsizlikla!
herkesi öptüüm
bende kızıma fasülyem diyordum hamileyken..
iyi geceler güzel anneler
cinsiyet muhabbeti olmuş
kızmayın bana ama bana sevgininki kız mügeninki erkek gibi geliyo :57:
çiçekcim kurtuluyosun Allah sağ salıim kucağına almayı nasip etsin

hadi hayırlısı bakalım..

Günaydın kızlar....
oh oh darısı başımıza çiçek yüzdün yüzdün sonuna geldin zor da olsa kızın inatçıysa annesi daha inatçı çıktı biri çıkmak istedi birisi tutmak istedi sonunda çiçek galip çıktı :9:
Bakalım oy tahminlerinde ne çıkacak benim ctesi %90 belli olur müge kemik yapısına göre doğru çıkmaz diyorlarmış diğer topikten öğrendim bu bilgiyide :-))
oh çağla ve elif olsun hep sizmi alacaksınız bu kezde onlar beklentiye girmiş ne güzel...
biz valla akşam annemlerdeydik annemle babam camiye gitti sonra geldiler eşim de maç izleyecem dedi
akşam 22 de anca çıktık ben zaten 1 saat uyudum :-))
eşime kvalidemi ara kutla kandilini dedim aramadı o aramayınca bende aramadım sabahın köründe aramış geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyor bende hiç bozuntuya vermedim sizinde dedim kapadık

günaydın
ameliyatımız kesinleşti geniz eti bütün burun boşluğunu soluk borusunu felan kapatmış o kadar büyükki burnundan hiç nefes alamıyormuş doktoru ben aslında biraz daha beklemek isterim ama çok zorlar bu onu dedi ki hergün bir kere kusuyor ama nasıl kusmak mosmor oluyor biriken o akıntıyı atmak için bana tutunuyor kusarken bugün kan vermeye anestezi uzmanıyla felan konuşmaya gdidcez en geç 10 gün içinde ameliyata alıcaklar.dualarınızdan bizide eksik etmeyin ne kadar doktorlar basit desede ben çok korkuyorum :((((((

günaydın
ameliyatımız kesinleşti geniz eti bütün burun boşluğunu soluk borusunu felan kapatmış o kadar büyükki burnundan hiç nefes alamıyormuş doktoru ben aslında biraz daha beklemek isterim ama çok zorlar bu onu dedi ki hergün bir kere kusuyor ama nasıl kusmak mosmor oluyor biriken o akıntıyı atmak için bana tutunuyor kusarken bugün kan vermeye anestezi uzmanıyla felan konuşmaya gdidcez en geç 10 gün içinde ameliyata alıcaklar.dualarınızdan bizide eksik etmeyin ne kadar doktorlar basit desede ben çok korkuyorum :((((((

Allah yardımcınız olsun. eşimin kuzeninin kızı olmuştu 3 yaşında.. bir gün sonrası görmüştük..
çok iyi görünüyordu.. insallah sizinde öyle olur canım.Allah yardımcınız olsun. şifa versin..

günyadın kızlar
çiçekcim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşallah kolayca kucağına al bebişini kokla öp :)
tuğba geçmiş olsun daha gencecik yaşta nerden çıktı boyun fıtığı tedavini ihmal etme sakın
elifte ameliyatı kolayca atlatıcak inşallah. rahat mışıl mışıl uyuyacak artık :)
başka başkaa yoktu herhalde bişiii

günaydınn..geçmiş kandiliniz mübarek olsun ..umarım hepimizin duaları kabul olur..
hadi sayılı gün çabuk geçer..sağsağlim doğsun dönün evinize inşallah..

çook geçmiş olsun..bende fizik tedavi çok ii sonuç veriyo diye biliyorum cnm..ama düzenli yapmak lazım..
Geçmiş olsun Tuğba,fizik tedavi güzel sonuç verir inş.
Ben de eşim bana almaz diye birşey almamıştım,vaktim de olmadı zaten.ama eşim bana almış,yazık, adam ,ama ben sana almadım deyince inanmadı:-(
aay inanmıyorum..o kadar alışmış ki adam sen almayınca şaşırmış demekki :)))
günaydın

yelizcim olsun bitsin bak ooh ne rahatmış keşke önceden olma ihtimali olsaydı diyeceksiniz..yazık yaa elif her gün çekiyo onu ne zor kimbilir..ameliyat her gün burun tıkanıklığından daha basittir eminim..sizde hayırlısıyla atlatın inşallah

Son düzenleme:
Tabi ya basit bile olsa ana yüreği dayanır mı ama onun iyiliği için inş.elif çok rahat atlatacak
ve o kusmaları nefes alamamalarından eser kalmayacak....

CİCEK ALLAH SAĞLIKLA ALMAY NASIP ETSIN KUCAĞINA INSALLAH
yelızcım hıc merak etme bende cok ufak yasta oldum 1 gun ıcıne olup bıtıyo sonucta sağlığı için canımınsallah kolayca gecer
elıf bu seferde esın beklentıye gırmıs
tuğbacım gecmıs olsun fızık tedavını uygulada hemen atlat cok zordur boyunağrısı
banada sevgının kız ama mugenın erkek gıbı gelıyo en basta hayırlısı tabıkı

günaydın ...çok fena hastayım boğazlarım ,göğsüm ve sırtım ağrıyo başım ağrıyo kolumu kıpırtadacak halim yok:((

yeliz canım hayırlısıyla kurtulucak elif bu sorundan inşallah .haklısın anne yüreği ne kadar basit densede ufacık bi hastalığına dayanamıyoruz allah beterlerinden korusun canım.bütün dualarımız sizinle canım.

tuğba sanada geçmiş olsun fizik tedavi iyi gelir inşallah.

oo sevgi iyisin kız olacak diyenler çoğaldı. var mı arttıran :))
ben hiç bilemem hiç bi tahminimde yok ne yazık ki. sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle

Back
X