şirvan gelince topik bereketlendi :)
ooo canım benim.. ben hep gelecemde malüm sebepler bırakmıyorki..
bu arada resimleri face ekledim...
heee selin artık ayarla bir buluşma da haber verin gelim.. :)))
canım 30 kişiden 14 kişi gelıyorrrr geısı calışıyor para dönüyor :):):):)Hayırlısı ile olur ameliyatını kurtulur insallah..
hee. bizim kızı tarif etmişsin.. bi değişik olan yeri sabah bulamaç yiyo..
meriç de çok enerjik bu aralr. zaten enerjikti daha da arttı.
sağlıklari yerinde olsun da...
kız melek çok kalabalıkmış..
30 kişiye kahve yap yap bitmez:))))
kıyamam canım ya çok geçmiş olsun.. insallah geçmez çocuğa..merhaba herkese ...ben çok hastayım gece boyunca titreme kusma mahvoldum .üstümde yorgan battaniye karşımda ufo yok içim titriyo kendimi sıkmaktan heryanım ağrıyo( kafamı kaldıramıyorum ama kayra var mecburum.annemde yok şehir dışında ( dünden beri tek su ve portakal suyuyla yaşıyorum inşallah kayraya geçmez.geçmiie bakamıcam kusura bakmayın öpüyorum herkesi....
selam kızlar ne güzel bol bol yazmışsınız
bizim burasıda cadı kazanına döndü ayrılacağımı söyledim ya performans görüşmelerini hemen yaptılar bugün)
burada da tabi dedikodu aldı yürüdü)
gecmıs olsun burcu sanada
bızımde esımın halası aradı az önce grıp olmus 10 gundur hastaymıs nıye gıtmemişiz dedım sen hastasın selenemı bulaşsın kendi gelını hamıle ona tembıhlıyomus sakın gelme dıye bulaşmasın bızı cağırıyo kadınya sınır oldum akşam akşam
özlettin kendinislm kızlar
bebişlerin cinsiyeti belli oluyomuşş ne güzell heycanlar
bana ikiside erkek gibi geliyorrr
ama benim tahminlerim pek tutmazz :))
hasta bebişlere gçmiş olsunn
elif ameliyat olacakmış.yelizcim içini ferah tut iyi şeyler düşünmeye çalış cnm
giremiyorum ne zamandır
herkes iyidir inşallah
aklım hep burda
başın sağolsun cnmherkese iyi akşamlar
dün bugun yoktum eşimin amcası vefat etti 2 gündür ordayız
egeyi gündüzleri benım annemlere bıraktım
yarın gıtmıcem artık
tugbacım gecmiş olsun fizik tedavi işe yarar umarım...........
yelizcim elifte umarım sorumsuz atlatır ameliyatı nekadarda basit bi ameliyat olsa ameliyat işte evlat
burcu kayrayı götür doktora damla verır gecer canım
sultan dayınlara söylenecek söz yokkkkkk pesssssss
müge için kararsızım ama sevgının sanki kızı olucakmış gibiiiiiiiiii
çiçek melek yüzlünü salıkla kucagına almayı nasip etsin yüce allahımmmmmm
gecmiş kandiliniz ve sevgılıler gününüz kutlu olsun...............
osman var bu akşam herkese iyi geceler...............
ala alaaa ona ne beee çok sinir oluyorum böyle şeylereKızlar en sonunda dün patrona söyledim bugün de diğeriyle konuşalım dedi
ne karar verdiniz diyor bana bende doğurucam dedim sanki aldırsam sana soracaktım di mi ??
işte bu devir de 2 çocuk çok zor okutması büyütmesi filan diyor
en sonunda bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek diye bitirdik ayrılacağımı bile söyletmedi
gerçi anlamıştır cin gibidir...
aynen demrde günde 1 saat uyumaya başladıevet sevgi yaa..böyle az yiyince sonra öğlen ya da akşam öğününde çok acıkıyo tek öğünü güzel yiyo..bütün gün onunla duruyo..bi de uykusu çok azaldı bu hafta..enerji patlaması yaşıyoruz..gece 9 buçuk saat uyuyo öğlen de bi saat..eskiden hiç dayanamazdı bi saatlik öğle uykusuyla şimdi maşallah 10 a kadar zıplamaya devam..
elayı önceden aldığı kilolar kurtarıyo sanırım hala..ya da uyurken büyüyordu benimkisi
önceleri az oluyo cnm bulantı 8 haftadan sonra artıyo merak etme inş. hemen geçer devam etmezgünaydin kizlar.nasilsiniz?
cicekcim ck az kaldi bebisine kavusmana seni dusundukce cok heyecanlaniyorum..
melek basiniz sagolsun..
sevgi benim patronda elosu duydugunda daha yeni evlisin bu ne hiz demisti sok olmustum... manyak ya..
vurma olayi eladada basladi.annem burdaya anneme gicik oluyor cogu zaman sanirim benden kiskaniyor annem bana dokununca sinir oluyor ve bana kizsa bile anneme vuruyor cok uzuluyorum. kiziyorum guzel konusuyorum ilgilenmiyorum olmuyor nolcak bakalim..
benim yarin ilk dr kontrolum var fasulye icin ama mide bulantim bas donmem felan cok az korkuyorum y dis gebelik felan diye nedense icimde ole bi his var:18:
çok geçmiş olsun cnm Allah sabır versinkızlar herkese merhaba;
2 çoçukla kaldım mı başbaşa.. çok zor muş.
1 i susuyor 1 i başlıyor., birini doğur bırak , sıra diğerini.,
altını değiştir. falan . günler geçip gidiyor..
ne zamandır giremedim.
perşembe cuma - kayınvalidemde kaldım. orda hastalandım acile gittik , serum falan yedim.
akşamı anneme kalmaya gittim.
toparlandım. hafta sonu malüm misafir..
pazartesi - dr. kontrolü müz vardı. burak 4550 gr olmuş. yanaklar ayaklar tombullaşmış. çok şirin.
salı da temizlik , akşamına misafir varken giremedim bir türlü...
şimdi sıpalar uyurken girim bakım dedim.
birazdan küçüğü kalkar ..
bu arada gaz sançılarımız başladı. devamlı kucak istiyor, alıştırmakta istemiyorum ama ağlayınca da ddayanamıorum.
benden bu kadar sizler nasılsınız..
tam gaz devvaaammmmmmmmmmm bazen çok iyiyim bazen ölüyorummüge nasıl bulantılar devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?