ben güne gidim yıne kahva günü ama haftada 20 tl. 30 kişiyiz bugun ilk gün salı günleri olucak ama bugun carsamba olması gerekti...
saat 13:30------15:00 saatleri arasında olucakkkkkkkk
sizlere iyi sohbetlerrrrrrrr
çiçekkkkkkk heeyecan varmı son hazırlaklar ne durumda
can canı öpüyorummmmmmmmmm
ahahahah evet:):):)
mis kokan kuzunla cek kokusunu içine benım yerımede kokla prensesi......
melek annesi bitmiş tabi dağıtmış o görevini tamamlamış sıra sendeeee toplaaa diyohadi Ege oyuncağını falan alınca yapıyormuş gene iyi bizimki zevk için yapıyo valla akşam saat beşten sonra hepten huysuza bağlıyor.Allahtan arkadaşlarıyla yaşıtlarıyla derdi yok.Can sıkıntısından mıdır nedir.
ilahi ya hehehe
eskiden şehir sayardık çocuklar sayesinde evden çıkmayınca ufkumuz daraldı dizilerden sayıyoruz safağı hadi bakalım.
Hayırlısı ile olur ameliyatını kurtulur insallah..herkese çok tşk ederim inş çok kolay atlıtıcaz
ameliyat günümüzü aldık salı sabahı giriyoruz allah izin verirse
hee. bizim kızı tarif etmişsin.. bi değişik olan yeri sabah bulamaç yiyo..günaydınn..
burcucum geçmiş olsun..
melekcim başınız sağolsun..
elif benim baş dönmem geri geldi ..hiç yorulmaya gelmiyo..o gün eşim sabahtan başladı aramaya kaç kere ne yapalım ne yapalım :) dedim hem bunu sen düşünecektin hem zaten ben ii değilim bu akşam elayla ilgilenip bana baksan başka bişey istemem :) sağolsun yemek falan hep kendi halletti :)
menüdeki ton balığı(konserve old. için)ve domates kısmını beğenmedim zaten yedirmem de..ela arada yumurta yiyo artık..ekmek hiç yemez sadece çorba içinde ya da çok acıkıp ele geçirince..
bu ara kahvaltı:bol ceviz,bi biberon portakal suyu bu kadar..
ara:meyva (yerse) havuç favorisi ya da fıstık,çerez..
öğlen sebze ya da köfte az tabi
uykulardan önce 200 ml süt
ara:ayran(yoğurdu iştahlı yemeyince ayran yapıyorum onu güzel içiyo
akşam:ne varsa az yine..
ekmek de yemiyo ööle geziyo aç aç..
meriç de çok enerjik bu aralr. zaten enerjikti daha da arttı.olabilir denizCim bizimki 24 de uyuyor gündüz de 1,5 saat sabahta 7 de kalkıyor
oldum olası uyumuyordu ondan cılız dün bizde de enerji patlaması vardı uyumak istemedi
bana uyumaz alp sen dit en sonunda babasına hadi yatağa dedim bütün lambaları da kapattım
bak babada uyudu deyince yatağına öyle yattı valla)
aman yok kız ne üçüncüsü eehehehehehe
şafak 2:) bu akşam sülüman yarın fatmagül ama cumaaaaaaaaaaaa kızımla beraber izlicez ferihayı
kız melek çok kalabalıkmış..ben güne gidim yıne kahva günü ama haftada 20 tl. 30 kişiyiz bugun ilk gün salı günleri olucak ama bugun carsamba olması gerekti...
saat 13:30------15:00 saatleri arasında olucakkkkkkkk
sizlere iyi sohbetlerrrrrrrr
çiçekkkkkkk heeyecan varmı son hazırlaklar ne durumda
can canı öpüyorummmmmmmmmm
aman yok kız ne üçüncüsü eehehehehehe
şafak 2:) bu akşam sülüman yarın fatmagül ama cumaaaaaaaaaaaa kızımla beraber izlicez ferihayı
slm bayanlar sagolunnnnnnnn
ege sabahtan beri delırdıııııııı
bi damacana suyu devırmışpompayı nasıl açmış bilmıyorum ben onu temizlerkennnnnnnn
orkidlerimi cekmeden alıp acıp tüm duvarlara yapıştırmış sonrada koltuklrın minderleri yerdeee perlerdeler darmadagınnnn
ne yaptın sen diyorummm BİİTİİİİİİİİ Diyor gelde dövvvvvvvvv
dilek ege 1 yaşından beri tekme atıyor ,ısırıyor sac yoluyor kollarını kıvırıyor ona kızanlarıı yada oyuncaklarını alıp vermeyenlere kısacası istemedigi şeylerın olmaması duRUMDA TAM Bİ EŞKİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
işimiz var bunlarlaaaaaaaaaaa
Bu arada biz de 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyoruz bir süredir. sabrediyoruz ama Can bazen sinir ediyo hakikaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?