2009 Nisan Anneleri

ay şirvan 1 aylık çocuk neye alışsın yazık al kucağına salla anca öyle rahatlar
o şimdi sana çok muhtaç anca 6 aydan sonra alışkanlıklarını güçlendiriyolar

esencim gün paramla ne alıcam bilmiyorummmmmmmm
şirvan maşallah maşallahhhhh burak paşayaaaaaaaaa
burcu gecmiş olsun canım kayraya umarım gecmezzz

ege gündüzleri uyumuyor delircem

dün akşam üzeri de 7 gibi uyudu bu sabah 6da uyandı 7ye kadar yanımda yattı kendi kendine konuştu 7de kalktım kavaltı hazırla sobayı yak eşim ege ben kahvaltı ettık sabah 8de bulaşıklar makinede yıkanıyorduuuu
şimdide uykusu nasıl var oyalıyorum 8de uyusun bariiiii
gündüzleri uyuması gerek ama uyumuyorr uyumayıncada cok mız mız oluyor

bu muhabbet ne kadar kırıcı arkadaşlar bir süre yazmayınca cevap vermeyince sonra yazınca ayyy yazmadı hiç deyip sürekli sorun edip ayy bende yazmam o zaman demek bunları söylerken hiç düşünmemek sonrada ama bir sorusu yada sorunu olursa yazıyor demek.hiç değilse böyle düşünsen bile böyle yazma arkadaşım ya birilerini ne kadar incitebileceğini düşün nedemek sorunu olursa yazıyor yazıcak tabi daha önce size cevap vermediysede hiç değilse böyle konuşmadı.
üstüme alınabilirim evet uzun zaman okudum ama cevap yazmadım yazamadım vs.kızımın ameliyat sorunu olunca yazdım sizinde yazmak içinizden gelmedi.yazmak gelmiyor ama yargılamak geliyor öylemi.şimdi bizmi arkadaşız insan insana sıkıntılı gününde ne olursa olsun böyle imalı bir şeyi söylermi kırarmı üzermi.niyeyse burda söz hakkı olduğunu düşünenler var.neyse uzatmayayım sen tuğba arkadaşım bu söylediğinle neler yaşattyığını düşün.evet sorunum oldu yazdım kusura bakmayın daha önce cevap vermedğim için yazmamam gerekiyordu.ama ne yapıyım yüreyüm acıdı sizinle paylaşmak istedim.neyse uzatmaya gerek yok artık paylaşmayada gerek yok.

bu kadar üzülecek kırılacak bişey yok yeliz
hassas bi dönemdesin sanırım

sizede ne kolay geliyor hemen çekip gitmesi...

o yazıyı direkt üstüne almışsın ama senden bir kaç saat önce giren, sadece soru sormak için konu açan bir kişi var onu görmüyorsun??

pire için yorgan yakılmaz..

bunca ay burda konuşuyoruz herşeyimizi anlatıyoruz hepsine arkanızı dönüp silip atıveriyorsunuz insanları bir kalemde ...
yoksa ben mi fazla önemsiyorum arkadaşlıklarımı..

giremediğini yazamadığını düşünüyorsan bunu başkalarının da düşünmesi normal değil mi?
bunu dile getirmek mi hata..?

Son düzenleme:
yapmayın lütfen sürekli online olanlar diyor yazmıyor sorusu sorunu olunca diyor
sizmi arkadaşlıkları öenmsiyorsunuz her fırsatta yargılayarakmı
böyle zamanlarda imalarda bulunarakmı
her ne olursa olsun arkadaşlığa değer veren böyle bir zamanda bu şekilde imada bulunurmu
ve hala diyorsunki bak yazmadım diyorsun başkalarıda bunu düşünemezmi düşünün ama bu kadar kırıcı olmayın ya hassas dönemdesin galiba demişsin evet hassas dönemdeyim kızım ameliyat oluyor birşey ifade ediyormu

neyse daha fazla uzatmaya gerek yok ama önce bir kendinize bakın ölçün biçin tartın hala yargılamaya devam ediyorsunuz ben sizinle sıradan bir sorunumu paylaşmadımki bumudur

ne oluyor ya anlamış değilim yazdıklarındanda birşey anlamadım ne kadarda doluymuşsun sen yeliz neyse bizde bu sayede senin gerçek niyetini öğrenmiş olduk benim yazımı okuduysan ne demek istediğimi anlamışsındr orada işi olanlara çalışanlara birşey demediğimi belirttiğim halde ki seninle facede konuşmuş olmamıza rağmen bu yazıyı okumak beni çok üzdü biz burada kimseyi yargılamıyoruz zaten bunada hakkımız yok tabiyki benimde yazamadığım yoğun olduğum kızımın durmadığı anlar oluyor ama facede oyun oynayıp size yazmamazlık hiçbir zaman yapmıyorum..(bunuda sana istinaden yazmıyorum)

ama bu yazıyı yazman şahsen benim için iyi oldu bu sayede bizim hakkındaki düşüncelerin ortaya çıkmıs oldu.

her fırsatta yargılayarak derken?kimi?ne zaman?
benim ölçümü tartımı buradaki bütün arkadaşlarım her sorunumu sıradan ve ya özel herşeyimi paylaştığım için çok iyi bilirler...

he şurda hem fikiriz uzatmaya gerek yok mesajlarımı 2şer 2 şer yazıp yollayıpta yazmıyorum bunu..
konuyla ilgili son mesajımdır yeliz

bu kadar fevri bir davranış beklemezdim

zamanla tanıyoruz insanları

elifin ameliyat olmasının sen görmezden gelsende benim sana yazdığım dileklerle ne ifade ettiğini,senin daha iyi anlaman lazımdı

neyse burada hala sana bişeyler anlatma çabasındaysam buda sana bugüne kadar verdiğim değerdendir
hala söylüyorum kahretsinki ben senin gibi arkadaşlıklarımı bir çırpıda atamıyorum...
Allah herkesin gönlüne göre versin

yeliz sen sadece elifin amelıyat duumda yazmadınki
sen geneli buralardasınnnn

sultan ve tugbanın sana istinaden yazdıgını düşünmüyorummmmm

elif için hepimiz duacıyızzzz hepimiz iyi dileklerımızı yazıyoruz neden hemen silip atıyorsun sizin için önemi varmı dıyeee

burada 2 yıldır derdimizi,mutlulugumuzu paylaşıyoruzzzz
ben kendi adıma söyleyım biri hasta olsa kendi cocugummmuş gibi üzülüyorum

demekki sen üzülmüyorsunki kızım amelıyat olucak seın için fark edermı demişsinnnn

üzüldümmmmmmmm

giden gidene yolunuz acık olsunn ne diyelimmm

Yeliz bana alıngan davranmışsın gibi geldi.Daha önceden de bir soru sorduğunda sana cvp verilmediği için şakayla karışık sitem etmiştin.Burada ne arkadaşlar ne hastalıklardan,ölümlerden ,kazalardan bahsediyor,ne sorular soruyorlar,sen bunların hepsine geçmiş olsun diyor musun,ya da hepsine cevap veriyor musun.Belki diğerlerinin de senin gibi bahaneleri vardı.

Sultan la Tuğba nın bugün verdiği haklı bir tepkiydi bana göre,benim de hemfikir olduğum.Senin Elifin ameliyatıyla ilgili yazından sonra yazmamışlar ki o sözleri.topikte hiiiç aktif olmayan biri gelmiş,bir soru sormuş ve çıkmış.Daha önceden de böyle şeyler yaşandığı için ona istinaden yazılmış.Hem ben geçmişi okuduğum kadarıyla Tuğba da Sultan da sana Elifin ameliyatıyla ilgili iyi dilekelrde bulunmuşlar.Nasıl bulunulmasın ki,Bebekliğinden beri biliyoruz biz burdaki çocuklarımızı,en ufak bir şeyde yakın da olmasak da üzülüyoruz ki,bu çok basit de olsa bir ameliyat.Ve hepimiz anneyiz,kendimizi senin yerine koyabiliyoruz.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

urla,tugbiş123, bursasu+,dozkan+,ceyo16,

iyi gecelerrrrrrrr

kızlar ben çoğu zaman geçmişi okuyamıyorum bile bi selam verip çıkıyorum ama hepinizi çok seviyorum Sultan ın yazdıklarını ben üstüme alınmadım mesela. Çünkü bana ööle bişey yazmicanı biliyorum bence sana da yazılmamış menü yazan bi anne var ona yazılmış belliki.

Ne kolay silinir olduk yahu
Bu kadar mı değersiz burdaki insanlar
Neler neler paylaşılıyor sonra hadi ben sizi sildim
Burdaki herkesin paylaşımları değerli, hepsi çocuk burunları bile kanasa
kahroluyoruz .Ama biri kendi sorununu herşeyin üstünde hissediyorsa,
bu yüzden diğer insanları üzmekten çekinmiyorsa
buda onun sorunudur.Nerde rahat hissedecekse orda olmalı insan.

size iyi sohbetler:):):)

elif senın yarın okul yokmu ahahahahah

saat 12 uyuyana kadar 12,30 olsa 7 saat anca uyurum ege kalkar gece yat kalk yat kalkkk sabah oluyor byeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…