demire kocaman maşallah
beni de tuvalet eğitimi değil de memeden kesme çok korkutuyor çünkü acayip düşkün gittikçe de düşkünlüğü artıyor. nasıl olacak tırsıyorum :18:
duru meleğin resımlerı geldı face
ayyy seninki daha bi büyümüştüraynen müge bende yazacaktım ama unutmuşum yazmayı
nasıl şok olmuştum bende görünce sanki ilk bebek gibi allah sağ selamet doğurmak nasip etsin
bakalım yarın bende öğrenicem...
bencede biran önce bıraktırmanın yollarını ara cnm çünkü aklı erdikçe düşkünlüğü artıyodemire kocaman maşallah
beni de tuvalet eğitimi değil de memeden kesme çok korkutuyor çünkü acayip düşkün gittikçe de düşkünlüğü artıyor. nasıl olacak tırsıyorum :18:
oh oh maşallah darısıkalp sesini duymayagünaydin kizlar
dilerim cicek saGLIKLA melegini kucagina almistir.
darisi bizlerin basina diyelim :)
dun dra gittim.keseyi gordu,10gun sonra bidaha gidicem kalp atislarini felan dinlicez..
simdi annem kahvalti hazirliyor, sonrada arkadasim dogum yapti bebek ziyaretine gidicez..
elosta kreste..bizden haberler boyle.dilerim herkes iyidir
gece kalkıyomu tuvaleteYOK CANIM takmıyorum
ama zaten uzun süredir cok takmıyorduk sadece dısarı cıkarken oda zorla
adamım rahatına cok düşkün gelemiyor öyle baglanmalara
aslında simdi sırf ıslanmamak ve üstüne değiştirmek zorunda kalamamak için söylüyor gibi geliyor
hehehhehe
bu ardaa herkes saskınlık içinde cünkü demir daha hiç konusmuyorrrrr
bnmkide çine gidiyo yine 1 ay yokselam
geçmişe bakamadım daha.
evet bugün büyük günlerden biri. topiğin 2. bebeği geliyor. mis kokulu bir melek. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.
ayrıca dün doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. iyiki tanımışım her birinizi. seviyorum sizi:)
benim iş olayı da yılan hikayesine döndü. bugün gel yarın gel diye diye bi türlü gidemedim. bugün de eşim 9 da çıktı 1 saat sonra seni alırım dedi. hala yok. şimdi de 3 te gelebilirim diyo. sinir oldum
zaten pazar da çine gidiyo yine. 10 gün yok.bakalım napıcaz.
oy çok tatlı maşallah yaaaaa
ama çiçek çok yorgun görünüyor şirvan sen iyiydin valla
yorum yapamadım ama ben :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?