• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

demire kocaman maşallah
beni de tuvalet eğitimi değil de memeden kesme çok korkutuyor çünkü acayip düşkün gittikçe de düşkünlüğü artıyor. nasıl olacak tırsıyorum :18:

bende cok korkuyordum meme işinden ama bıraktık
daha önceden yazmıştım her gecen gün dahada zorlaşıyor meme işi kendini biliyor arkadaşa gıttım gecenlerdeeeeee
oglu daha emiyor 3 yaşında annesi uf oldu diyormuşş cocukta iyleşsin yıne emerım diyormuşşş
ee cocuk artık herseyi bılıyor bırak bıraktıra bilirsennn

allah kolaylık versın

DURU MELEK HOŞGELDİNNNNN

ay bnım hemen gözlerım doluyor içim pır pır edıyorrrrrr

can canda görmüştür sanırım kardeşiiiiiiiiiniii

hepsini öpüyorummmmmmmmm

GÜNAYDIN...melek bebek sağlıkla gelmiştir inşallah.
deniz sizede çok geçmiş oksun canım. kayrada gece bi kalktım ateşler içinde yanıyo çocuk hemen fitil verdim.kolonya sürdüm soydum geçti sonra gece rahat uyudu şimdi düne göre daha iyi şükür.

çiçek melegi kollarındadır sımdı allah analı babalı buyutsun
denız elaya gecmıs olsun canım
demırede masallah dıdem ilk bezı bırakan o oldu bence konusması ıcın endıselenme selenden bı yas buyu bebek var anne baba harıcı hıc konusmuyo
bızde bu yaz bırakırız bezı kısmetse
tuğbacım hayırlı yolculuklar sımdıden ecemı bıraktığın ıcın oda alıskın bı sorun olmaz sanırım gezer eğlenırsın sende
özlem face gelıyo ama buraya uğramıyo artık bılen var mı neden

slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazamadım.....

nasılsınız şirvancım bebeğini güle güle büyüt canım...

çiçekte doğuma girdi sanırım allah analı babalı büyütsün yeni bebişleri.......

kızlar çiçek aradı.. ikiside sağlıklılar allaha şükür..
melek hanım 3415 gr doğmuş, çok şirin miş...
allah ikisinide nazarlardan korusun...

resimi mail atacaktı.. geldiği zaman eklemeye çalışacağım...

oy çok tatlı maşallah yaaaaa
ama çiçek çok yorgun görünüyor şirvan sen iyiydin valla
yorum yapamadım ama ben :-((

selam
geçmişe bakamadım daha.
evet bugün büyük günlerden biri. topiğin 2. bebeği geliyor. mis kokulu bir melek. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.
ayrıca dün doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. iyiki tanımışım her birinizi. seviyorum sizi:)
benim iş olayı da yılan hikayesine döndü. bugün gel yarın gel diye diye bi türlü gidemedim. bugün de eşim 9 da çıktı 1 saat sonra seni alırım dedi. hala yok. şimdi de 3 te gelebilirim diyo. sinir oldum
zaten pazar da çine gidiyo yine. 10 gün yok.bakalım napıcaz.

ayy maşallah duru bebek çok tatlı yaaa.evet çiçek yorgun görünüyo ama ayların yorgunluu var kızda napsın zor bi hamilelik geçirdi kolay mı ama bi kaç güne bomba gibi olur eminim.

tünaydın kızlar
çiçeğin bebişi gördüm maşallah akça pakça çiçeğe benzeyecek heralde çiçekte çok yorgun görünüyordu

elaya geçmiş olsun inş. enfk. olmaz
kereminde geçen hafta ateşi çıkmıştı af..in şurup kullandım ateş düştü ama o günden beri burnu akıyor silmekten yara oldu:(

kayrada hastaymış geçmiş olsun
demir çişi öğrenmiş aferin ona
kerem bey altını bile açtırmıyor ağlıyor
kakayla dolaşsada hiç rahatsız olmuyor

egeye de ne güldüm akıllı çocuk:)

aynen müge bende yazacaktım ama unutmuşum yazmayı
nasıl şok olmuştum bende görünce sanki ilk bebek gibi allah sağ selamet doğurmak nasip etsin
bakalım yarın bende öğrenicem...
ayyy seninki daha bi büyümüştür
valla inanamadım dr.da bana şaşkın şaşkın baktı noluyo diye
ben bağırarak hakan şuna bak nasıl oynuyo diyince:9:
o zmn yarın senin cinsiyet belli olmaz gibi geliyo dr.un bnmki gibiyse gerçi seninki 15 haftalık dimi
demire kocaman maşallah
beni de tuvalet eğitimi değil de memeden kesme çok korkutuyor çünkü acayip düşkün gittikçe de düşkünlüğü artıyor. nasıl olacak tırsıyorum :18:
bencede biran önce bıraktırmanın yollarını ara cnm çünkü aklı erdikçe düşkünlüğü artıyo
günaydin kizlar
dilerim cicek saGLIKLA melegini kucagina almistir.
darisi bizlerin basina diyelim :)
dun dra gittim.keseyi gordu,10gun sonra bidaha gidicem kalp atislarini felan dinlicez..
simdi annem kahvalti hazirliyor, sonrada arkadasim dogum yapti bebek ziyaretine gidicez..
elosta kreste..bizden haberler boyle.dilerim herkes iyidir
oh oh maşallah darısıkalp sesini duymaya
insan nasılda heyecanlanıyo
YOK CANIM takmıyorum
ama zaten uzun süredir cok takmıyorduk sadece dısarı cıkarken oda zorla
adamım rahatına cok düşkün gelemiyor öyle baglanmalara

aslında simdi sırf ıslanmamak ve üstüne değiştirmek zorunda kalamamak için söylüyor gibi geliyor
hehehhehe

bu ardaa herkes saskınlık içinde cünkü demir daha hiç konusmuyorrrrr
gece kalkıyomu tuvalete
selam
geçmişe bakamadım daha.
evet bugün büyük günlerden biri. topiğin 2. bebeği geliyor. mis kokulu bir melek. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.
ayrıca dün doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. iyiki tanımışım her birinizi. seviyorum sizi:)
benim iş olayı da yılan hikayesine döndü. bugün gel yarın gel diye diye bi türlü gidemedim. bugün de eşim 9 da çıktı 1 saat sonra seni alırım dedi. hala yok. şimdi de 3 te gelebilirim diyo. sinir oldum
zaten pazar da çine gidiyo yine. 10 gün yok.bakalım napıcaz.
bnmkide çine gidiyo yine 1 ay yok :((((

didemcim ben öyle şeylere pek inanmıyorum cnm :30: ama dediğim gibi ben solak polduğum için soldan destek alıyorum erkeksede kızsada Allah sağlık versin

Duru Melekimi gördüümm gözlerim doldu ağladımmmm
maşallah ana kız çok güzeller
Çiçekin yorgun olması çok normal 9 aydır neler çekti kız maşallah diyorum
Allah bahtını açık etsin kızınında oğluşununda
genel anesterzi aldıysa daha ayılması sürer
ben gece boyunca gözlerimi açamamaıştım

saolun kızlar..çok huysuz dipdibe duruyoruz hiç bişey yaptırmıyo..
çiçeğn yorgunluğu sanki ameliyattan değil..hamilelik çok yormuştu zaten ondan gibi geliyo bana..

ben de baktım resimlere çok güzel maşallah. adı üstünde MELEK işte.
çiçek te evet çok zor bi hamilelik geçirdi.en kısa zamanda toparlanır inşallah.

maşallah maşallah sana cnm nazar değmesin inşallah....
ay bende de heyecan var ya yarın cinsiyet öğrenicem ya bir tarafımda diyor ki erkek işte ne bekliyorsun ki :-)):75:

Back
X