aynen müge bende yazacaktım ama unutmuşum yazmayı
nasıl şok olmuştum bende görünce sanki ilk bebek gibi allah sağ selamet doğurmak nasip etsin
bakalım yarın bende öğrenicem...
ayyy seninki daha bi büyümüştür
valla inanamadım dr.da bana şaşkın şaşkın baktı noluyo diye
ben bağırarak hakan şuna bak nasıl oynuyo diyince

o zmn yarın senin cinsiyet belli olmaz gibi geliyo dr.un bnmki gibiyse gerçi seninki 15 haftalık dimi
demire kocaman maşallah
beni de tuvalet eğitimi değil de memeden kesme çok korkutuyor çünkü acayip düşkün gittikçe de düşkünlüğü artıyor. nasıl olacak tırsıyorum :18:
bencede biran önce bıraktırmanın yollarını ara cnm çünkü aklı erdikçe düşkünlüğü artıyo
günaydin kizlar
dilerim cicek saGLIKLA melegini kucagina almistir.
darisi bizlerin basina diyelim :)
dun dra gittim.keseyi gordu,10gun sonra bidaha gidicem kalp atislarini felan dinlicez..
simdi annem kahvalti hazirliyor, sonrada arkadasim dogum yapti bebek ziyaretine gidicez..
elosta kreste..bizden haberler boyle.dilerim herkes iyidir
oh oh maşallah darısıkalp sesini duymaya
insan nasılda heyecanlanıyo
YOK CANIM takmıyorum
ama zaten uzun süredir cok takmıyorduk sadece dısarı cıkarken oda zorla
adamım rahatına cok düşkün gelemiyor öyle baglanmalara
aslında simdi sırf ıslanmamak ve üstüne değiştirmek zorunda kalamamak için söylüyor gibi geliyor
hehehhehe
bu ardaa herkes saskınlık içinde cünkü demir daha hiç konusmuyorrrrr
gece kalkıyomu tuvalete
selam
geçmişe bakamadım daha.
evet bugün büyük günlerden biri. topiğin 2. bebeği geliyor. mis kokulu bir melek. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah.
ayrıca dün doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. iyiki tanımışım her birinizi. seviyorum sizi:)
benim iş olayı da yılan hikayesine döndü. bugün gel yarın gel diye diye bi türlü gidemedim. bugün de eşim 9 da çıktı 1 saat sonra seni alırım dedi. hala yok. şimdi de 3 te gelebilirim diyo. sinir oldum
zaten pazar da çine gidiyo yine. 10 gün yok.bakalım napıcaz.
bnmkide çine gidiyo yine 1 ay yok

(((
didemcim ben öyle şeylere pek inanmıyorum cnm

ama dediğim gibi ben solak polduğum için soldan destek alıyorum erkeksede kızsada Allah sağlık versin
Duru Melekimi gördüümm gözlerim doldu ağladımmmm
maşallah ana kız çok güzeller
Çiçekin yorgun olması çok normal 9 aydır neler çekti kız maşallah diyorum
Allah bahtını açık etsin kızınında oğluşununda
genel anesterzi aldıysa daha ayılması sürer
ben gece boyunca gözlerimi açamamaıştım