2009 Nisan Anneleri

ya ben çok pişmanım melisin kulağını deldirmediğim için
1 yaşında halletmeliymişim bu işi
şimdi kesinlikle deldirtmez hele şu sendrom geçmeden asla

koç bebekleri gerçekten farklı oluyor ama olsun kızlar koç burcu çocukları anneye düşkün olurmuş. ilerde ödülümüzü alırız inşallah...

yok kıs selin hiç sanmıyorum
erkek çocukları olabilir ama kızlar babaya düşkün olur
ne kadar anne anne diye ağlasa her zaman beni istesede melis babasına daha düşkün
bütün eziyeti çeken ben sevilen baba diye gıcık olduğum oluyo tabi :))
mesela ben hasana sinirleneyim bişey diyeyim yada biraz sesim yükselsin
hemen bana gelir vurur anne sus diye bağırır
ama babası aynı şeyi yapsa gıkı çıkmaz çok fena çok

Melis tam babacı desene,
Alp kim haksızsa onun tarafını tutuyor eşim sesini yükseltirse boklu baba bağırma anneye bağırma
diye gidip vuruyor ya da ben haksızsam bana aynı şekilde nasıl anlıyor bilmiyorum valla.....

ben de deldirmedim babası istemiyor daha ufakmış neyse
ama yasemin bana daha düşkün şimdilik tüm gün beni de babasını da görmüyor sonuçta haklı olarak beni seçiyor. çalışmasam babayı seçerdi kesin

valla selin bende çalışıyorum ama beni seçmiyor alp gene de
ama bizim babamız çok oynuyor hatta evde öteki odaya götürüyor
gel babası gel ayabayla oyna diyor )
eşim de baba çok yorgun nooolur gelmesin diye yalvarıyor ama elinden tuttuğu gibi götürüyor )

selam kızlar
son sayfaya baktım sadece hızlıca. bi yaramazlık yok sanırım
eşim çinde. ben annemde kalıyorum. orda da internet yok. bi gireyimde yazayım dedim.
onun dışında bi problem yok bizde. sizlerde iyisinizdir inşallah.
sevgicim dr da kız olabilir demiş sanırım bebişe. inşallah canım. allah hayırlısını versin
sinemcim dün gece selen de annemlerde saat sabah 5 te uyudu. çok zordu. 2 ye 3 e kadar uyumuyordu bi ara ama. bu abartı oldu biraz. inşallah melis te yakın zamanda düzene girer canım
ben de eşya almaya geldim gidicem birazdan anneme

yine sizin orda komşuluk ilişkileri ne kadar güzel. bizim buralarda oda yok. evde otur tüm gün (
burası mahalle ya oralarda hep abartmanlar dolu
buralarda müstakıl taş catlasın 4 katlı evler varrrrrr
daha iç içe oluyor insan ben zeytınalanına gelin geldim iikide geşlmişim urla daha canlı daha cok yerleşim yri ama be zaten kalbalıgı pek sevmem sesşizlikkkk tercıhımdır yerleşim için

taraf tutmayıda biliyor zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ii akşamlar kızlar bugün sohpetimiz vardı giremedim
annemler bende yemek yicez hızlıca geçmişi okudum

hadi ya aferin anaların hakkı ödenmez:)

aynı keremde öyyle:))

heheh afiyet olsun cnm
çınlamadı valla bende bugün baya güzel şeyler yedim hihi

etkinliği buldum
Caillou Turkey - Resmi Web Sitesi bi inceleyin her şehre gidiyorlarmış.
yaş grubu hakkında falan bi bilgim yok daha tam ben de incelemedim
kerem durmaz gibi geldi bana burda

hayr olsun cnm
hayr olsun mügoş

benim kızımda 2 gündür ayrılırken ağlamıyor umarım devamı gelirr
maşallah yasemine

yok cnm bişey hastayım şu an zaten)

hayır olsun cnm senin rüyanda
ben hamileyim bu kdr yemiyorum maşallah
evet cnm ya aynen öyle
alışır alışmasınada zor olacak gibi
çünkü şimdiden bebek resmi görünce ilk önce vurup sonra ayıp diyo

ya ben çok pişmanım melisin kulağını deldirmediğim için
1 yaşında halletmeliymişim bu işi
şimdi kesinlikle deldirtmez hele şu sendrom geçmeden asla
boşver cnm ben 5. sınıfa giderken deldirmiştim:26:

sağol sultanım
şu sohbet olayı ne ben anlamadım arada yazıyosun ama

demirin akşama doğru ateşi çıktı
ama ayakta keyfide yerinde dişi çıkıyo sanırım o yüzden
hasta olmasında

kızlaaar ben geldim gün içinde telefondan facebook u açabiliorum ama bilgisayara pek vaktim olmuyor. ben yeniden doğmuş gibiyim çok mutluyum ağrım az kızım melek gibi abisi azıcık kuduruk ama anneanne idare ediyor onu. Hiç zorlanmıyorum çünkü evdeki kadın hem ev işlerine hem bebeğe yardım ediyo Allah razı olsun işim oldukça kolaylaşıyo oğluma daha çok vakit harcayabiliyorum. Ama biliyor musunuz kendimden şüphe ediyordum yenidoğan bebeğe karşı Can a hissettiklerimi hissedecek miyim diye. Ama bu öyle bir duygu ki Can a hissettiklerimin azalmasına imkan yok ama sanki kalbimde kocamannnn bir ekkontenjan açıldı tamamiyle farklı duygular sanki kızıma da aşık oldum elma şekerim o benim. Abisi de hayatımın erkeki e babaları da yazık evin eziği olarak yaşıo bi süredir:)

Bizden böyle işte zorlu bir hamilelikten sonra büyük bir mutluluk yaşıyorum. müge rüya falan görmüşsün galiba salla onlar boş bak göreceksin şahane bişey içiniz rahat olsun Allah gazsız problemsiz sağlıklı bebiş versin yeterki.

hamilelikte hormonlar tavan yapınca öyle düşünüyordun
evlat ayrılırmı hiç hepsi başka tabi
iyi olmanıza çooook sevindim
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Sinemcim ben nazarın değer diye değil de,seni biraz rahatlatmak için öyle yazdım,erken uyuyan yok diye,ama doğru,bizimkiler Melis yanında çerez kalıyor.
Ben de Miray ın uyku alışkanlığı kazanması açısından akşam 9 da uyuyor olmasını isterdim,ama buna da şükür.

hamilelikte hormonlar tavan yapınca öyle düşünüyordun
evlat ayrılırmı hiç hepsi başka tabi
iyi olmanıza çooook sevindim
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

sağol canım benim bak 2 yaşına girecekler bence Melis bi süre sonra düzene girer iyice laftan anlar hale gelsinler de senin çilen bitecek o zaman

evet elifcim en buyuk etken babası oldu bzm.
ama babasıda bı sure sonra anladı uyandırmadı.
çokuzun zamandırda uyurken dokunmuo.
ama o zmndan bu zamana boyle gıtmesı deli edıo benı
nasıl duzelecek babasıda bısey yapmadıgı halde nıe boyle bu çocuk

Son düzenleme:

:)) teşekkür ederim
aslında ben uzun zaman önce kabullendim bu durumu ama arada zıvanadan çıkabiliyorum :))

sağol canım benim bak 2 yaşına girecekler bence Melis bi süre sonra düzene girer iyice laftan anlar hale gelsinler de senin çilen bitecek o zaman

inşallah canım amin
o zaman ya sabır ya selamet diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…