burası mahalle ya oralarda hep abartmanlar doluyine sizin orda komşuluk ilişkileri ne kadar güzel. bizim buralarda oda yok. evde otur tüm gün(
taraf tutmayıda biliyor zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyok kıs selin hiç sanmıyorum
erkek çocukları olabilir ama kızlar babaya düşkün olur
ne kadar anne anne diye ağlasa her zaman beni istesede melis babasına daha düşkün
bütün eziyeti çeken ben sevilen baba diye gıcık olduğum oluyo tabi :))
mesela ben hasana sinirleneyim bişey diyeyim yada biraz sesim yükselsin
hemen bana gelir vurur anne sus diye bağırır
ama babası aynı şeyi yapsa gıkı çıkmaz çok fena çok
hadi ya aferin anaların hakkı ödenmez:)Melis tam babacı desene,
Alp kim haksızsa onun tarafını tutuyor eşim sesini yükseltirse boklu baba bağırma anneye bağırma
diye gidip vuruyor ya da ben haksızsam bana aynı şekilde nasıl anlıyor bilmiyorum valla.....
aynı keremde öyyle:))valla selin bende çalışıyorum ama beni seçmiyor alp gene de
ama bizim babamız çok oynuyor hatta evde öteki odaya götürüyor
gel babası gel ayabayla oyna diyor)
eşim de baba çok yorgun nooolur gelmesin diye yalvarıyor ama elinden tuttuğu gibi götürüyor)
heheh afiyet olsun cnmToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
urla,yaSelin,Esennn+,sekiznisanikibindokuz,
tövbe yarrabbım su kışı hiç sevmıyorum
az gelsin artık sabahtan beri tül perde bile sonuna kadar acık camdan bakıyoruzzzzzzz
ve sabahtan beri yemedıgımız işey kalmadı
gofreti,çigdemi,meyvesuyu akşama yemek yıyemıcezzzz
sultan eti hoşbeş almış eşim gecenlerde yememıştım şimdi bi oturuşta büyük paketi yedık egeyleeeeee kulakkların çınladımıııııı
kerem durmaz gibi geldi bana burdaetkinliği buldum
Caillou Turkey - Resmi Web Sitesi bi inceleyin her şehre gidiyorlarmış.
yaş grubu hakkında falan bi bilgim yok daha tam ben de incelemedim
hayr olsun cnmslm kızlar biz kalktık yemek yaptım ecemi yıkadım akşama gelıcek mısafirlere tatlı yaptımm şimdi ecemi sallıyorum
müge hayır olsun cnm rüyan bende dün gece rüyamda saçımın yarısını siyaha boyatmısım gördum nasıl ağlıyorum iğrenç oldu diye sabah kalktım eşimde hazırlanıyormus bende neyseki rüyaymıs diye uyandım eşimde ne oldu diyor hayır olsun inş ama ben siyahı pek hayır bilmem ama hayır olsun yinede
selin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım inşallahhh
hayr olsun mügoşevet cnm sıcak suyla açıp su koyma yerine boşaltıyorum
daha sonra en sıcak konuma getirip buhar veriyorum bütün kireci alttan akıyo
günaydınlar
bugün iyiyim çok şükür
mide bulantımda yok geçiyomu acaba
maşallah 2 tane rafadan yumurta yedim midem bulanıcak kesin dedim ama çok şükür olmadı
burda hava güzel en azından yağmur yağmıyo
çok kötü rüyalar gördüm demiri birine bırakmışım 3 gün olmuş
dayanamıyorum ağlıyorum gidip alıcam diye
bıraktığım kişiyi arıyorum bu akşam geliyorum diye
sonrada düşünüyorum ya çocuğumu kaçırırsa diye hemen kalkıp gidiyorum
bide demirin bizim bahçeden annemlerin bahçesine düştüğünü gördüm Allah korusun
kötüydü yani
maşallah yaseminebenim kızımda 2 gündür ayrılırken ağlamıyorumarım devamı gelirr
yok cnm bişey hastayım şu an zaten)aferim cancana kocaman abi oldu yaa araba olmasa da akıllı kuzu maşallah.
tekrar alllah analı babalı buyuytsun cnm.
hgep mutlu olun :))
sultaaaannnnn kızz bişeyllermi var yoksa
aşerme durumu falan :)
geçmiş olsun cnm
erende kursun kalemle çizmişti ama deterjanlla sildim çıktı
tükenmez zordur
aman allahım
bitek eren değil yani
üzülsem mi sevinsem mi sinemcim.
ben senın gibi çocuk görmedim dıye erene kızardım.
hep dedılerkı yasına gırsın duzelır.
yaz gelsin düzelir. 2 yasını doduracak hala bı duzen yok.
sorun bende mı dıyorum ama bakıyorum benımle de alakası yok. istedıgı zaman uyuyo istediği zaman uyanıo erende.
bazen 4-5 saat uyku yetıo sanırım kı bomba gibi uyanıo
bazende top atsam kalkmıo
gece 2 de yatarsa bayram ediyorum ben :84:
ne yapmalı nasıl duzen tutturmalı bılmıorum.
melis te hep boylemi arada mı yapıoo.
ahhh ahhh gunlere gırmekten vazgeçemıyoruz.
peşlerinde koşturmaktan da iki laf edemeyınce keşke girmeseydım diyesim gelioo
geçmiş olsun burak beye inşallah çabuk duzelır . baranda kötu olmadan atarsınız
butun gun uyumasada ertesı gun fena halde acısını çıkartıp yıne aynı dönuyo bzm eren
prima tak prima tak
takmak bi dert çıkartmak bi dert bzde
hayır olsun cnm senin rüyandaslm kızlar biz kalktık yemek yaptım ecemi yıkadım akşama gelıcek mısafirlere tatlı yaptımm şimdi ecemi sallıyorum
müge hayır olsun cnm rüyan bende dün gece rüyamda saçımın yarısını siyaha boyatmısım gördum nasıl ağlıyorum iğrenç oldu diye sabah kalktım eşimde hazırlanıyormus bende neyseki rüyaymıs diye uyandım eşimde ne oldu diyor hayır olsun inş ama ben siyahı pek hayır bilmem ama hayır olsun yinede
selin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım inşallahhh
ben hamileyim bu kdr yemiyorum maşallahToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
urla,yaSelin,Esennn+,sekiznisanikibindokuz,
tövbe yarrabbım su kışı hiç sevmıyorum
az gelsin artık sabahtan beri tül perde bile sonuna kadar acık camdan bakıyoruzzzzzzz
ve sabahtan beri yemedıgımız işey kalmadı
gofreti,çigdemi,meyvesuyu akşama yemek yıyemıcezzzz
sultan eti hoşbeş almış eşim gecenlerde yememıştım şimdi bi oturuşta büyük paketi yedık egeyleeeeee kulakkların çınladımıııııı
evet cnm ya aynen öyleSelam
Rüyalarınız hayra çıksın.Müge sen şimdi yeni bebek doğunca Demir i evde bırakıp hastanede kalacaksın sezeryanda ya,onları düşünüyorsundur hep,bide demir napacak alışacak mı kıskanacak mı vs. onlar bilinçaltında rüya olarak görünüyor.
bir de okudumm ama aklımda birşey kalmadı diyoruz ya,konuya Cvp ver i tıklayınca cvp yazdığımız sayfada aşağılara indiğimizde eski yazılanlar görünüyor orda.Ben arada oraya dönüyorum ,çünkü benim de hafızam sıfır oldu doğumdan sonra.
boşver cnm ben 5. sınıfa giderken deldirmiştim:26:ya ben çok pişmanım melisin kulağını deldirmediğim için
1 yaşında halletmeliymişim bu işi
şimdi kesinlikle deldirtmez hele şu sendrom geçmeden asla
hamilelikte hormonlar tavan yapınca öyle düşünüyordun
evlat ayrılırmı hiç hepsi başka tabi
iyi olmanıza çooook sevindim
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
sinem 9-20 da yatan bizim nisan bebeklerinde pek yok bildiğim kadarıyla.
Tuğbis in eren in uyku düzeni babasının işten eve geç gelmesinden,ve geldiği saatte eren i uyandırıp sevmesinden oynamasından sonra biraz da böyle oldu die hatırlıyorum ben.
Biraz alışkanlık biraz huy genetik vs birçok sebep var.koç bebekleri geç uyur diye bir özellik okumuş muydunuz:44:
Sinemcim ben nazarın değer diye değil de,seni biraz rahatlatmak için öyle yazdım,erken uyuyan yok diye,ama doğru,bizimkiler Melis yanında çerez kalıyor.
Ben de Miray ın uyku alışkanlığı kazanması açısından akşam 9 da uyuyor olmasını isterdim,ama buna da şükür.
sağol canım benim bak 2 yaşına girecekler bence Melis bi süre sonra düzene girer iyice laftan anlar hale gelsinler de senin çilen bitecek o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?