Tuğba senin ıspanaklı böreğe baktıkça resmen burnuma börek kokusu geliyor,o kadar iştah açıcı,ne güzel kabarmış.
son eklediğin 2.si,ilk gün yaptığının değişik süslemesi dimi?
ama bir tane daha yeni var,o ne?
Bak başına iş açtın onun tarifi ne bunun tarifi ne ,kurtulamazsın artık)
kızlaaar ben geldim gün içinde telefondan facebook u açabiliorum ama bilgisayara pek vaktim olmuyor. ben yeniden doğmuş gibiyim çok mutluyum ağrım az kızım melek gibi abisi azıcık kuduruk ama anneanne idare ediyor onu. Hiç zorlanmıyorum çünkü evdeki kadın hem ev işlerine hem bebeğe yardım ediyo Allah razı olsun işim oldukça kolaylaşıyo oğluma daha çok vakit harcayabiliyorum. Ama biliyor musunuz kendimden şüphe ediyordum yenidoğan bebeğe karşı Can a hissettiklerimi hissedecek miyim diye. Ama bu öyle bir duygu ki Can a hissettiklerimin azalmasına imkan yok ama sanki kalbimde kocamannnn bir ekkontenjan açıldı tamamiyle farklı duygular sanki kızıma da aşık oldum elma şekerim o benim. Abisi de hayatımın erkeki e babaları da yazık evin eziği olarak yaşıo bi süredir:)
Bizden böyle işte zorlu bir hamilelikten sonra büyük bir mutluluk yaşıyorum. müge rüya falan görmüşsün galiba salla onlar boş bak göreceksin şahane bişey içiniz rahat olsun Allah gazsız problemsiz sağlıklı bebiş versin yeterki.
valla cnm bende epiduralli normal doğum düşünüyordum ama
bendeki açılma o süreci geçtiğinden tamamen normal oldu
sende ikinciyi normal yaparsın artık :)
zaten ilk doğumda epidural biraz zor oluyormuş ıkınmayı falan anne adayı bilmediğinden zorlanılıyormuş. normal doğum yapan kolayca epidurali de halleder. ama bana sorarsanız ben korkarım öle şeylerden epidural falan.
sende ikinciyi normal yaparsın artık :)
zaten ilk doğumda epidural biraz zor oluyormuş ıkınmayı falan anne adayı bilmediğinden zorlanılıyormuş. normal doğum yapan kolayca epidurali de halleder. ama bana sorarsanız ben korkarım öle şeylerden epidural falan.
korkun niye.epuduralde herşey normal mama ağrın yokmuş.
bakalım selin hayırlısı senin dr.un hünerlerini görücez ....
şu anda birşey konuşulmadı çok erken daha
aaa olurmu cnm ben hiç öyle şeylere takılmam zaten diyorum temmuz da ayrılıcam izne
baktım beğenmedim içime sinmedi alp de gittiğim yere giderim sonuçta tanıdık bildik yer....
tabi drlar son aylarda almıyorlar takip için ama ben belki ilkini bunda yaptım diye bakar umudum o
kızlaaar ben geldim gün içinde telefondan facebook u açabiliorum ama bilgisayara pek vaktim olmuyor. ben yeniden doğmuş gibiyim çok mutluyum ağrım az kızım melek gibi abisi azıcık kuduruk ama anneanne idare ediyor onu. Hiç zorlanmıyorum çünkü evdeki kadın hem ev işlerine hem bebeğe yardım ediyo Allah razı olsun işim oldukça kolaylaşıyo oğluma daha çok vakit harcayabiliyorum. Ama biliyor musunuz kendimden şüphe ediyordum yenidoğan bebeğe karşı Can a hissettiklerimi hissedecek miyim diye. Ama bu öyle bir duygu ki Can a hissettiklerimin azalmasına imkan yok ama sanki kalbimde kocamannnn bir ekkontenjan açıldı tamamiyle farklı duygular sanki kızıma da aşık oldum elma şekerim o benim. Abisi de hayatımın erkeki e babaları da yazık evin eziği olarak yaşıo bi süredir:)
Bizden böyle işte zorlu bir hamilelikten sonra büyük bir mutluluk yaşıyorum. müge rüya falan görmüşsün galiba salla onlar boş bak göreceksin şahane bişey içiniz rahat olsun Allah gazsız problemsiz sağlıklı bebiş versin yeterki.
Allahım çok şükür sen böyle yazıyosun ya ben nasılmutlu oluyorum ağzım kulaklarımda okuyorum yazdıklarını maşallah maşallah maşallah cnm çektiğin sıkıntılardan sonra hyatının düzene girmesi çok sevindiriciduru melek te büyümüş 2 günde maşallah ya nasılda farkediyo
darısı başımıza
sağol cnm inşallah şu hamileliğmin bulantı kısmını atlatırsam sanırım herşey daha güzel olacak
bugün test sonuçlarım çıkacaktı hastaneyi aradm öğleden sonra bi daha arayın dediler
inş. herşey yolundadır
eşim sabah 5 te balıkesire gitti iş çıktı aniden c.tesi geleecek inş.
demir bütün gece ateşliydi
ilaç verdiğimde düşüyo 2 saat sonra yine .çıkıyo
dişten değil sanırım mikrop var
3 gün devam edicem olmazsa götürücem geçen ayda böyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?