2009 Nisan Anneleri

cnm sana facede anlattım böreği zaten biliyosun

son eklediğimde ıslak kekın üstüne kremsantı ve çikolata damlası o kadarrr

bizdede bu akşam sitedekı komsular ve eşleri vardı iyice kaynastık çok şükür komsularımın hepsi harika o açıdan çok mutluyumm

sinemcım allah sabır versın inşallah melis kısa zamanda düzelir ya çok zor uykusuzluk insnı çok yıpratıyorrr

çok sevindim çiçek Allah nazarlardan saklasın..
çok gülze anlatmıssn..
yeniden doğmuş gibiyim diyerek..

oy çiçekkkkk seni okudukca daha bir umutlanıyorum, gerçi senin yrdcıların var
inş.bana da allah güç kuvvet verir de bakabilirim....
Dün çok şikayet ettim sanırım Alp' i zor da olsa 23 de uyuttum ama sabaha kadar kalkmadı şaşırdım

saol EsenCim ama nerdeeeee ayda bir böyle yapıyor belki de büyüyordur....
darısı tüm uyumaz bebeklere

çok saol selinCim darısı en uygun zamanda başına cnm...
sizin işyerinin taşınması ne zaman belli olacak belirsizlikte çalışmak zordur bilirim

merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum.amam hiç yazmamıştım.ben ankaradayım doğumu nasıl yaparım endişesi çok yoğun bi şekilde başladı.başkent hastanesinde epuduralli normal doğum düşünüyorum ama tecrübesi olanlarla da bunu paylaşmak isterim.bu konuda fikri olan var mı?başkentte doğum yapmayı planlayan varmı ?yazarsanız çok sevinirim.

valla cnm bende epiduralli normal doğum düşünüyordum ama
bendeki açılma o süreci geçtiğinden tamamen normal oldu

valla cnm bende epiduralli normal doğum düşünüyordum ama
bendeki açılma o süreci geçtiğinden tamamen normal oldu

sende ikinciyi normal yaparsın artık :)
zaten ilk doğumda epidural biraz zor oluyormuş ıkınmayı falan anne adayı bilmediğinden zorlanılıyormuş. normal doğum yapan kolayca epidurali de halleder. ama bana sorarsanız ben korkarım öle şeylerden epidural falan.

korkun niye.epuduralde herşey normal mama ağrın yokmuş.

bakalım selin hayırlısı senin dr.un hünerlerini görücez ....
şu anda birşey konuşulmadı çok erken daha

korkun niye.epuduralde herşey normal mama ağrın yokmuş.

belden iğne yapılan değil mi o ne bilim riskli gibi geliyor. bide yaptırdıktan sonra beli ağrıyanlarda oluyor sanırım. umarım yaptıran bi arkadaşla denk gelirsin de sana güzel bi şekilde iyisini kötüsünü anlatır....

bakalım selin hayırlısı senin dr.un hünerlerini görücez ....
şu anda birşey konuşulmadı çok erken daha

inşallah memnun kalırsın canım şimdi bak ben sters oldum umarım bi sorun yaşamazsınız. ben de üzülürüm sonra ben aracı oldum diyee

aaa olurmu cnm ben hiç öyle şeylere takılmam zaten diyorum temmuz da ayrılıcam izne
baktım beğenmedim içime sinmedi alp de gittiğim yere giderim sonuçta tanıdık bildik yer....
tabi drlar son aylarda almıyorlar takip için ama ben belki ilkini bunda yaptım diye bakar umudum o

bakar bence de..
zaten 32. haftalarda falan bi çatıya bakıyorlar ya o zaman belli olur herşey. bide ilki normal diye normal olma olasılığı yüksek.

Allahım çok şükür sen böyle yazıyosun ya ben nasılmutlu oluyorum ağzım kulaklarımda okuyorum yazdıklarını maşallah maşallah maşallah cnm çektiğin sıkıntılardan sonra hyatının düzene girmesi çok sevindirici duru melek te büyümüş 2 günde maşallah ya nasılda farkediyo
darısı başımıza

sağol cnm inşallah şu hamileliğmin bulantı kısmını atlatırsam sanırım herşey daha güzel olacak

bugün test sonuçlarım çıkacaktı hastaneyi aradm öğleden sonra bi daha arayın dediler
inş. herşey yolundadır

eşim sabah 5 te balıkesire gitti iş çıktı aniden c.tesi geleecek inş.

demir bütün gece ateşliydi
ilaç verdiğimde düşüyo 2 saat sonra yine .çıkıyo
dişten değil sanırım mikrop var
3 gün devam edicem olmazsa götürücem geçen ayda böyle olmuştu

çok geçmiş olsun mügecim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…