ay aya ayy maşaallahhhhhh maşallah çiçek se böyle anlatıorsun yüzümde güller acıyor cok sevındımmmmmmmmkızlaaar ben geldim gün içinde telefondan facebook u açabiliorum ama bilgisayara pek vaktim olmuyor. ben yeniden doğmuş gibiyim çok mutluyum ağrım az kızım melek gibi abisi azıcık kuduruk ama anneanne idare ediyor onu. Hiç zorlanmıyorum çünkü evdeki kadın hem ev işlerine hem bebeğe yardım ediyo Allah razı olsun işim oldukça kolaylaşıyo oğluma daha çok vakit harcayabiliyorum. Ama biliyor musunuz kendimden şüphe ediyordum yenidoğan bebeğe karşı Can a hissettiklerimi hissedecek miyim diye. Ama bu öyle bir duygu ki Can a hissettiklerimin azalmasına imkan yok ama sanki kalbimde kocamannnn bir ekkontenjan açıldı tamamiyle farklı duygular sanki kızıma da aşık oldum elma şekerim o benim. Abisi de hayatımın erkeki e babaları da yazık evin eziği olarak yaşıo bi süredir:)
Bizden böyle işte zorlu bir hamilelikten sonra büyük bir mutluluk yaşıyorum. müge rüya falan görmüşsün galiba salla onlar boş bak göreceksin şahane bişey içiniz rahat olsun Allah gazsız problemsiz sağlıklı bebiş versin yeterki.
Arkadaşalr çok mutluyum şu anda,çok gzel bir haber aldım.İlkokul arkadaşımın bebeği olmuyordu,hamileymişşşşş.4,5 haftalıkmış,inş Allahım tamamına erdirir sağlıklı bir şkilde.Ağlıyorum sevinçten..
çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallah..Arkadaşalr çok mutluyum şu anda,çok gzel bir haber aldım.İlkokul arkadaşımın bebeği olmuyordu,hamileymişşşşş.4,5 haftalıkmış,inş Allahım tamamına erdirir sağlıklı bir şkilde.Ağlıyorum sevinçten..
inşallah olur onlarında...ay aya ayy maşaallahhhhhh maşallah çiçek se böyle anlatıorsun yüzümde güller acıyor cok sevındımmmmmmmm
allahım daim etsin mutlulugunu ezikk demişsin oy oy onlar olmasa ne yaparız bizzz heveslendiriyorsun insanııı bak canada vakit ayırıorsun kadın var diyeeeeeeeee
işte tam benlik bi yaşam valla imkanlarım olsa bende dogurucamda şuan için kalsınnnn
cok sevındım senın adınaaaa
yeri geldiginde kadına bırakırsın kuzuları eşinle dışarıda cıkarsın bi rahatlamak hava almak içinn
oy oy
cok sevındım canım benimmmmmmmmmmmm
benımde agbımlerin olmuyor 10 senedirrrrr allahım her isteyene versin kucaklarını boş bırakmasınnnnnnn
inşallah olsun.herkesin..elif ne güzel Allah tamamına erdirsin. Ben de çok mutlu oluyor böyle haberler duyunca istediği halde olmuyorsa bebek ne kadar üzücüdür eminim. Benim ablamında olsun inşallah hayırlısıylaa
çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallah..
inşallah olur onlarında...
inşallah olsun.herkesin..
allah herkese nasip etsin..çok güzel bir duygu..
selam kızlar
benim duygularım biraz karıştı sanırım
tam niyeti bozmuştum 2. çocuk için sonra eşimin yurtdışında çalışma durumu gündeme gelince vazgeçmiştim
o geçiş döneminde acaba olan olmuşmudur diye düşünüyordumki adetim gecikti
bi test alayım bakayım dedim negatif çıktı önce bir ohh dedim
ama sonra üzüldüm bi karışık oldum böyle kafam karıştı istiyomuyum istemiyomuyum diye
zaten artık geçti bu ay sonu giderse en az 6 ay görüşmeyeceğiz
canım hayırlısı olsun..selam kızlar
benim duygularım biraz karıştı sanırım
tam niyeti bozmuştum 2. çocuk için sonra eşimin yurtdışında çalışma durumu gündeme gelince vazgeçmiştim
o geçiş döneminde acaba olan olmuşmudur diye düşünüyordumki adetim gecikti
bi test alayım bakayım dedim negatif çıktı önce bir ohh dedim
ama sonra üzüldüm bi karışık oldum böyle kafam karıştı istiyomuyum istemiyomuyum diye
zaten artık geçti bu ay sonu giderse en az 6 ay görüşmeyeceğiz
sağol paylaşım için selincim.internette bu kitaplar hakkında güzel yorumlar gördüm
Lili ve Yedi Çocuğu - İletişim Yayınları - Kitaplar
bende bir iki tanesini sipariş verdim. beğenirsek size de söleriz.
kızım maşallah kitap karıştırmayı seviyor umarım hoşuna gider
Melekçim abinlere ve Selincim abablana da hayırlı bir evlat versin,Allah onların yüzünü güldürsün inşallah.
O arkadaşım aklıma geldikçe ben bile heyecanlanıyorum,kimbilir onlar nasıldır.
Selin facede paylaştığın bloga da baktım gözucuyla şimdilik,ne güzel şeyler yapmışlar.Teşekkür ederim paylaşımın için.Bursa da da Mart ta Kitap fuarı var,geçen sene öğrencileri götürmüştük,onu bekliyorum şimdi.Çok güzel kitaplar vardı,özellikle Tubitak ın kitapları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?