2009 Nisan Anneleri

Arkadaşalr çok mutluyum şu anda,çok gzel bir haber aldım.İlkokul arkadaşımın bebeği olmuyordu,hamileymişşşşş.4,5 haftalıkmış,inş Allahım tamamına erdirir sağlıklı bir şkilde.Ağlıyorum sevinçten..

cicek masallah sana
mugecım gecmıs olsun test sonucunda ıyı cıkar ınsallah
sevgıcım ınsallah doğum ıstediğin gibi olur
sende yaza kadar tasınmassın umarım selin
elıfcım allah sağlıklı hamıleleık nasıp etsın arkadasına sağlıcakla kucağına alsın

ay aya ayy maşaallahhhhhh maşallah çiçek se böyle anlatıorsun yüzümde güller acıyor cok sevındımmmmmmmm

allahım daim etsin mutlulugunu ezikk demişsin oy oy onlar olmasa ne yaparız bizzz heveslendiriyorsun insanııı bak canada vakit ayırıorsun kadın var diyeeeeeeeee

işte tam benlik bi yaşam valla imkanlarım olsa bende dogurucamda şuan için kalsınnnn
cok sevındım senın adınaaaa

yeri geldiginde kadına bırakırsın kuzuları eşinle dışarıda cıkarsın bi rahatlamak hava almak içinn

oy oy

cok sevındım canım benimmmmmmmmmmmm
benımde agbımlerin olmuyor 10 senedirrrrr allahım her isteyene versin kucaklarını boş bırakmasınnnnnnn

elif ne güzel Allah tamamına erdirsin. Ben de çok mutlu oluyor böyle haberler duyunca istediği halde olmuyorsa bebek ne kadar üzücüdür eminim. Benim ablamında olsun inşallah hayırlısıylaa

çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallah..
inşallah olur onlarında...
elif ne güzel Allah tamamına erdirsin. Ben de çok mutlu oluyor böyle haberler duyunca istediği halde olmuyorsa bebek ne kadar üzücüdür eminim. Benim ablamında olsun inşallah hayırlısıylaa
inşallah olsun.herkesin..
allah herkese nasip etsin..çok güzel bir duygu..

selam kızlar
benim duygularım biraz karıştı sanırım
tam niyeti bozmuştum 2. çocuk için sonra eşimin yurtdışında çalışma durumu gündeme gelince vazgeçmiştim
o geçiş döneminde acaba olan olmuşmudur diye düşünüyordumki adetim gecikti
bi test alayım bakayım dedim negatif çıktı önce bir ohh dedim
ama sonra üzüldüm bi karışık oldum böyle kafam karıştı istiyomuyum istemiyomuyum diye
zaten artık geçti bu ay sonu giderse en az 6 ay görüşmeyeceğiz

slmlar kızlar bi kaç günden beri yorgunluk var üzerimde bacaklarım tutmuyor sanki keremi uyutunca bende uyudum dün 3 saat öğle uykusu yaptı bugün ben yattım die 1 saat uyudu velet

demirin ateşi çıkmış geçmiş olsun inş. mikrobik değildir..
elif ne mutlu o arkadaşına Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınada almayı nasp etsin..

hayırlısı olsun tabi ama belki testte yanılmış olabilir daha adetin çok da geçikmedi sanırım.
Ama dediğim gibi hayırlısı ise olsun. Çok da kafanı takma zamanı değil demekki de geç..
daha çok gençsin biraz daha toparlamış olursun kendini

canım hayırlısı olsun..
6 ay uzunmuşş.. yurt içi çalışsa olmuyor mu..

sağol paylaşım için selincim.

meraba
işler yogun
fabrikda tadilat var
kosturmaca
yazamadımmmm

amaaaaaaaaaaa

çiçekkkkk sizi mutlu okudukca nasıl mutlu oluyorummm
darısı tüm hamişlerin basına

müge ve sevgi ve calla ins sizde saglıkla laın babişlerinizi

melek kız bende sana cok özeniyorum valla
herseye vakit ayırıyorsun
tam benlik evin mis gibi, yemekler yapılıyor, sürekli egeyle berabersin ve aksam kocacını bekliyprusn ya bayılıyorum sana, sakinliğine.........

demir bezi bıraktıya 10 dakkada bi tuvalete gidiyoruz
oyun yapıyooo
oturuyoo oynuyooo
adam konusamıyo ama kendi kendine sarkı sölemeyi ögrenmiş
mırıldanıyoooo
ayy nasıl aksama kadar burnumda tütüyoooooooo

sinem nereye gidiyo kociş
6 ay cok be anacım
napacan sizde gidin yaaaaa
biliyorum artık tasınmak istemiyorsun ama
6 ay cok yaa ühühüühühü
2 bavul yap gidin
melise de değişiklik olur 2. dil yapar

Melekçim abinlere ve Selincim abablana da hayırlı bir evlat versin,Allah onların yüzünü güldürsün inşallah.
O arkadaşım aklıma geldikçe ben bile heyecanlanıyorum,kimbilir onlar nasıldır.

Selin facede paylaştığın bloga da baktım gözucuyla şimdilik,ne güzel şeyler yapmışlar.Teşekkür ederim paylaşımın için.Bursa da da Mart ta Kitap fuarı var,geçen sene öğrencileri götürmüştük,onu bekliyorum şimdi.Çok güzel kitaplar vardı,özellikle Tubitak ın kitapları.

benim yakın arkadaşımın eşi yayınevinde çalışıyor onlar da geleceklermiş o fuara. belki biz de onlarla geliriz. hem onlara bursayı tanıtırız. hem kitapları didikleriz..
bayıılırım kitap bakmaya almaya okumaya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…