çok geçmiş olsun cnm yaaaselam herkese...
geçmişe pek bakamıcam şimdilik öncelikle umarım herkes iyidir.
ben pzrt.sinden beri annemdeydim bugun geldim çok hastalandım kızlar.halada toparlanamadım ama mecbur eve geldim.öksürük geçmiyo bi türlü ,kusma ama ne kusma 2 kilo verdim 1 haftada kayrada biraz hastalandı ama o çabuk atlattı maşallah.benim göğüsüm ciğerlerim dolmuş tamamen atlatamamışım gribi hala antibiyotik kullanıyorum.bi ara geçmişe bakıcam herkesi öpüyorum.
geçen ay da böyle olmuştu dr. 3 gün ateş düşürücü veriyoSelam
Kimsecikler yokmuş bugün
Müge geçmiş olsun Demir e,keşke şimdiye kadar götürseydin,inş bu gece çıkmaz ateşi.
Sevgi,senin de yarın mı büyük gün,inş hayırlısıyla bir kız gelsin hehehee
Burcu çok geçmiş olsun,üzüldüm:-(
Deniz nerelerde yaa,ne zamandır yokkkk?
maşallaahhhh bu neeee içlerinden en çok tavuklu arpa şehriye salatasını beğendimYarın misafirim var ya,menüm şöyle,sizden bir onay alayım
Lorlu buzlu börek
Mantarlı kuşbaşılı bohça börek
Tavuklu Arpa şehriye salatası
Salatalıklı Patates salatası
Meyveli yaş pasta
Vişne soslu irmik tatlısı
Kakaolu bisküvili mozaik
yorumlarınızı bekliyorum)))))
beklicez napalımohhh için sevındımmmmmmmm :=)
off için ise ne dıyecegım
2 gün daha bekleme var
gecmiş olsun burcuagır aglatıyorsunuz demek
meyveli yaş pasta
ve vişne soslu irmik tatlısının tarıflerını alabılırmıyımmmmm
menü güzel ellerıne saglık şimdiden
selam herkese...
ben pzrt.sinden beri annemdeydim bugun geldim çok hastalandım kızlar.halada toparlanamadım ama mecbur eve geldim.öksürük geçmiyo bi türlü ,kusma ama ne kusma 2 kilo verdim 1 haftada kayrada biraz hastalandı ama o çabuk atlattı maşallah.benim göğüsüm ciğerlerim dolmuş tamamen atlatamamışım gribi hala antibiyotik kullanıyorum.bi ara geçmişe bakıcam herkesi öpüyorum.
geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerimselam herkese...
oy oy oy süper yanlızca arpa salatasını sevmem ama farketmez nede olsa misafir ben değilimYarın misafirim var ya,menüm şöyle,sizden bir onay alayım
Lorlu buzlu börek
Mantarlı kuşbaşılı bohça börek
Tavuklu Arpa şehriye salatası
Salatalıklı Patates salatası
Meyveli yaş pasta
Vişne soslu irmik tatlısı
Kakaolu bisküvili mozaik
yorumlarınızı bekliyorum)))))
tatlı yedim şimdi nasıl cnm çekti okuyunca şimdi gidip bana salatalık kestireceksinn şöyle tuzlu tuzlu hımmmçok geçmiş olsun cnm yaaa
öksürük kolay kolay geçmiyo
bnm eşimde 3 haftada atlattı öksürüğü
kayranın iyi olmasına sevindim
geçen ay da böyle olmuştu dr. 3 gün ateş düşürücü veriyo
eğer geçmezse görelim diyo antibiyotiğe gerek var mı diye yoksa bende durmazdım
yarın götürücem akşama kdr çıkmadı ateşi akşam yine çıktı
maşallaahhhh bu neeee içlerinden en çok tavuklu arpa şehriye salatasını beğendim
bnm tatlılarla pek aram yok
beklicez napalım
adını feriha koydum u izliyoruz bizde
midem hala bulanıyo ne biçim bişeymiş yaaa
ayy bide cnm salatalık istedi şööyle tuzlu tuzlluuu
slm kızlar sultişler bizdeydi bu akşam şimdide ecemi salıyorum daha uyumadı cadı:))
elif menü süperrrr bende aldım tarifleri hemenn birde biz geldiğimizde bir börek yapmıstın anlattın ama ben unuttum onuda yazarmısın bir zahmet
çağla gözünaydın cnm kayınvalidenler gelmiş ela nasıl okulun faydasını gördünmü neler yapıyorlar mesela
müge canım geçmiş olsun demire inşallah iyi gelicek ilaçlar ve toparlancak canım.seninde az kadı bulantıların geçer inşallah.benimde içime kız gibi geldi ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?