2009 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim Seher ve Melek.
Melekçim,Vişne soslu:
1 kg süt 10 kaşık irmik 12 kaşık şeker hepsini pişirip,borcama döküyorsun.
1 pk vanilyalı pudingi,süt yerine vişne suyuyla pişiriyorsun.Varsa piştikten sonra dondurulmuş vişne de ekleyip irmik tatlısının üstüne döküyorsun.

Yaş pasta da Deniz tarifini vermişti ya,o.

Pandispanya için:
11 kaşık şeker 5 yumurtayla iyice çırpılıyor.11 kaşık un ,1pk kabartma tozu,1 pk vanilya (arzuya göre 3 kaşık kakao) ekleyip fırında pişiriyorsun.

Kreması için:
1pk Creme Ole 1pk krem şanti 500 gr sütle çırpılıyor.
Yarısına 1 muz küp küp doğranıyor.
1 subardağı su ve 1 su bardağından az şekeri kaynatıp,2ye kestiğin pandispanyayı bunla ıslatıyorsun.Arasına muzlu kremadan koy,üstüne de krema sürüyorsun.Üstünü ben daha önce hindistan ceviziyle süslemiştim ama bu sefer muz ve kiviyle süslemeyi düşünüyorum,inş becerebilirim.

çok geçmiş olsun cnm yaaa
öksürük kolay kolay geçmiyo
bnm eşimde 3 haftada atlattı öksürüğü
kayranın iyi olmasına sevindim
geçen ay da böyle olmuştu dr. 3 gün ateş düşürücü veriyo
eğer geçmezse görelim diyo antibiyotiğe gerek var mı diye yoksa bende durmazdım
yarın götürücem akşama kdr çıkmadı ateşi akşam yine çıktı
maşallaahhhh bu neeee içlerinden en çok tavuklu arpa şehriye salatasını beğendim
bnm tatlılarla pek aram yok

beklicez napalım

adını feriha koydum u izliyoruz bizde
midem hala bulanıyo ne biçim bişeymiş yaaa

ayy bide cnm salatalık istedi şööyle tuzlu tuzlluuu

Son düzenleme:

cok gecmis olsun burcu dilerim hemen anlatirsin..

mügecim gozun aydin.test sonuclarin guzel cikmis darisi basima.

bu aralar pek giremiyorum annem ve kpederim burda bende kaliyolar. ikiside trkiyeden geldi.yarin oglen kpederimi haftaya persembede annemi yolcu ediyorum. surekli onlari gezdirip yada islerini gormekten kendime hic firsatim yok.oyle hamileyim ay yatim moduna hic giremedim henuz. zaten asiri yorgunluk uyku halim yok.midem gun icinde pek iyi degil ama deli gibide bulanmiyor az az yiyebiliorum yaklasik 1bucuk kiloya yakin vermisim zaten.pazartesi dra gidicez fasulyenin kalp atislarini duycaz insallah..
elos iyi,son azi dislerinden zorlaniyor geceleri,simardi malum bu kadar insana aliskin degil evde :)
bugun kostum partisi vardi kreste resimler henuz gecmedi elime.gecince paylasirim..
herkese ii aksamlar!

slm kızlar sultişler bizdeydi bu akşam şimdide ecemi salıyorum daha uyumadı cadı:))

elif menü süperrrr bende aldım tarifleri hemenn birde biz geldiğimizde bir börek yapmıstın anlattın ama ben unuttum onuda yazarmısın bir zahmet

çağla gözünaydın cnm kayınvalidenler gelmiş ela nasıl okulun faydasını gördünmü neler yapıyorlar mesela

elif tarıfler için teşekkürler
vişne soslu irmik tatlısı
bede yapıyorum ama sossuzzz

harıka hafıf tatlı bide böle deneyeyımmm

ben yatıyorum iyi gecelerrrrr

müge kız dogurursan şaşma saçlı bi kız dogurucaksın çiçek gibiiiiiii

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

urla,şen_ay,tugbiş123,burcu_arda,

vay vayyyyyyyyyyyyyy şenay hanım lar gelmiş nasılsınızzzzz
ama ben gidiyorum

şenay özledim sohbetiiini grine gerine yatıp göbegini büyütürkenkii güzel sohbtleriiiiiiii

öpüldünüzzz

buarada ziyaretci sayımız giderek yükselıyorrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim

oy oy oy süper yanlızca arpa salatasını sevmem ama farketmez nede olsa misafir ben değilim
he niye söyledim hani bigün gelirsemde yapma diye heheh:)))

tatlı yedim şimdi nasıl cnm çekti okuyunca şimdi gidip bana salatalık kestireceksinn şöyle tuzlu tuzlu hımmm

kerem yolda uyudu eve geldik süt verdim uyudu maşallah ecemde uyucak göz yoktu zaten:)

herkese slmm

nasılsınız guzel anneler
bebişler nasıl
hasta olan bebişlerimiz iyileşmiştir umarım.

erene aldıgım oyuncakların çogundan pişman olmuştum.
küçükken adıgım oynayamadıgı (oynamayı beceremediği bi oyuncagını dolabın üstüne kadırmıştım.
bugun aklıma geldi ve çıkarttım aman allahım ilk kez sıkılmadan oynadı çok mutlu oldum.
eğitici olacagını da düşünüyorum.

bilenler mutlaka vardır ama
yınede tavsıye etmek istedim.

Sesli Puzzle / Alfabe / Boomerang / Azim Dağıtım Sanal Mağaza

Tuğba nasıl birşeydi o börek ya,aklıma gelmedi:-(Bi hatırlatıverin.
Sultan geç kaldın ama arpa şehriyeyi sevmediğini söylemekle,geçen geldiğinizde yapmıştım ya)
Çağla zor olmuştur,hem annen hem kayınpederinin aynı anda gelmesi.2si farklı şeyler isteyebilir,aynı anda memnun etmek falan..

pastan cok guzel olmustur elıf bende yaptım aynısını
tubacım tesekkur ederım lınk ıcın piz yap boz hastasıyız en sevdığı sey 24 parcaya kadar cıktı selen hemde en fazla 2 gun ıcınde ezberlıyo yerlerını cadı
gunaydınlar bu arada

Tünaydınn

Burcu canım çok geçmiş olsun.....................

Sevgi kesinleşecekmiş bebeğin cinsiyeti.....hadi bakalım hayırlısı...............

Göbek için üzülmeyin ya......hadi siz hamilesiniz biz de boşuna var bi de..............

slm kızlar
biz dr.dan geldik
demir bey hafif olarak üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomuş
3 günlük bi antibiyotik verdi inş. işe yarar sabahtan beri ateşi çıkmadı çok şükür
ama gecemiz berbattı
saat 5 de bi uyandı ağlayarak ne dediysem durmadı
kucağımada alamadım onun içinde ağladı
anneme hiç gitmedi bende tv açtım 1 saat izledi 7 de uyudu
9.30 da telefnun sesine kalktı anne teeledoon diyerek

babamız geliyo birazdan iş iptal olmuş adam kamyon şoförü gibi oldu

bnmde hiç halim kalmadı
ne güzel çağla hafif atlatıyosun demekki bu kritik ayları
bnm hala mide bulantım var ama çıkarmıyorum azaldı gibi

sultaannnn nasıl yersin bensiz o salatayııııı

ağzından bal damlıyo melek inş. cnm hayırlısı sağlıklı olsun
beni gören herkes kız diyo ama kısmeettt
demirde çok saçlı doğmuştu kız gibi bide siyahtı :)))

sevgi bugün dr.a gidicekti kızını görmeye gelince yaz sevgii merakta bırakma biziiii

merhaba herkese iyi hafta sonları olsun.herkese çok ama çok teşekkür ederim saolun .bugun daha iyiyim çok şükür.kayra uyuyo bende akşama dolma yaptım.hava ne kadarda soğuk yaa buz buz.sevgi cinsiyetini öğrendimi acaba?merak ettim.

müge canım geçmiş olsun demire inşallah iyi gelicek ilaçlar ve toparlancak canım.seninde az kadı bulantıların geçer inşallah.benimde içime kız gibi geldi ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun.

hava buzmuuuuuuuuuuuu
burda çoook sıcaakkk ben bi tek gömlekle gittim geldim dr.a
bundan sonrada iyi olur inş. 5 gündür evdeyim patlicam valla

herkese merhaba...
elifcim merak etmişsin saol :) ben grip oldum 3 gün yataktan kalkamadım annemler vardı falan..dünden beri ayaktayım ama hala fazla duramıyorum..biz otomatiğe bağladık..ela hasta oluyo iyileşiyo bana geçiriyo..sonra deli gibi gezip yine sırayla hasta oluyoruz :))
burcucum sana da çok geçmiş olsun..
mügecim demire de çok geçmiş olsun..
elif menün çok güzel güzel bi gün geçir umarım bugün :)
benimde yarın kayınvalidem geliyo..bende hayırlısıyla atlatırım umarım :) bir hafta bizde..
çiçeğin yazdıklarına bende çok sevindim hep böyle olun umarım..
sevgicim haberlerini merakla bekliyorum..
hepinizi öpüyorum eheheh mektup gibi oldu :)))

müge canım geçmiş olsun demire inşallah iyi gelicek ilaçlar ve toparlancak canım.seninde az kadı bulantıların geçer inşallah.benimde içime kız gibi geldi ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun.

sağoll cnm bnm tşkler
Allah bütün bebişlere acil şifalar versin inş.

saol cnm sizinde gözünüzaydın eşin geliyomuş..bol bol gezip sıkıntınızı atın inşallah..evde kapalı kalmak uzun süre çok zor..ela anne kalk diye kızdı kaç gün ama yataktan kalkamadım..bide beresini takıp ayakkabıları alıp alıp yarım saatte bi kapının önüne dikiliyo park market anneanne diyerek..patladı sıkıntıdan...bugün gezdik birazda rahatladı darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…