2009 Nisan Anneleri

evde olduğumuz zaman içinde bişey daha bulduk oyalanacak..
geçen oyun hamuru aldım bi tane denemek için..ama ağzına değdiriyo ya da bi yerlere koyup sürtüyo rengi oraya geçiyo falan..bende evde un ve sudan yapıyorum artık..yere örtümüzü serip kurabiye kalıplarıyla şekli yapıp oklavayla açıyoruz vs. zaman geçiyo..ağzına atmakla tehdit ediyo beni ama ilgilenmiyorum tabi doğal sonuçta

tünaydın herkese
deniz geçmiş olsun çabuk atllatırsın inş,
demirede ilaçları iyi gelecek çabucak toparlanacak

sen yanıyosun galıba muge
ben erende oyleydım
bunda bende donuyorummmm

gecmiş olsun cnmmmmmmmm

müge senı rüyamda gördümmm
bize gelmişsin ama ne kadar rahaım elimde kumanda sen demir ve egeyle oynuyorsun
komıktiiiii

gecmiş olsun denizzzzzz

oy yerım onu egede ayakkabılarını elıne alıp pakkkkkkkk diyor parka gıdecekmışız hava sogudu bırazzzzzzzz

merhaba ben eskişehirden sibel bizde oğluşumla aranıza yeni katıldık uzun süredir üyeydim ama paylaşımlarım yoktu 2009 nisan 13 de doğdu oğluşum ismi uğur efe herkeze

elif bi dahakine diyorum zati heheh:)yüzsüzlüğe bak!:)
demire acil şifalar çabucak iyileşsin inş.
deniz sanada geçmiş olsun cnm

sibel aramıza hoşgeldin

Denizcim geçmiş olsun,başım dönüyor diyordun ya,onunla ilgili dr. a gittin diye düşünmüştüm.
Ela ya bak,tehdit ediyor demek ki.Miray hiç ağzına almayı istemedi baştan,ama 1 kere ben de kurabiye kalıplarıyla oynatmıştım,o zaman yenecek birşey sandı sanırım,ağzına aldı,ama tadını beğenmedi Allahtan
Tükürdü hemen.

Bugün güzel geçti,yemekleri hep çok beğendi arkadaşlarım,pastaya da mum koyduk bir sürü,hepsi üfleye üfleye bir hal oldular
Hatta yemeyen çocukların tabaklarında mum hep yanık durdu

2 tane arkadaş evde heryeri süngerle kaplamışlar,bir sürü güvenlik önlemi falan.Onlardan bahsediyorduk.Bana da dediler,tehlikeli birşey var mı,hani otururken başlarında değiller ya .Ben de bana göre yok,koltuklar falan köşeli değil.Ama ... diye konuşurken birden Miray ın ağlaması.!Sen kafayı bir yere çarp,ben gördüğümde içe göçüktü,sonra şişti falan..Kendi kendime nazar değidirdim çocuğa.Nasıl kızdım kendime.Onlar da demiştir ,bak gör ,tehlikeyi.Onlar çok titiz,benim aklıma gelmeyecek şeyleri düşünüyorlar,ben de eşim de o kadar değiliz.

bugün çıktımmmmm oleyyy
pazara gittim eşim gelince
demiri götüremedim biraz rüzgar esiyodu
onuda yarın çıkarırım biraz daha iyileşsinde
tünaydın herkese
deniz geçmiş olsun çabuk atllatırsın inş,
demirede ilaçları iyi gelecek çabucak toparlanacak

sen yanıyosun galıba muge
ben erende oyleydım
bunda bende donuyorummmm
yok bende çok üşüyorum halbuki hamileler üşümez derler
hatta üşüdüğüm zmn midem dahada bulanıyo
ama bugün sıcaktı arabanın içinde resmen terledik
merhaba ben eskişehirden sibel bizde oğluşumla aranıza yeni katıldık uzun süredir üyeydim ama paylaşımlarım yoktu 2009 nisan 13 de doğdu oğluşum ismi uğur efe herkeze
hoşgeldin bende müge
elif bi dahakine diyorum zati heheh:)yüzsüzlüğe bak!:)
demire acil şifalar çabucak iyileşsin inş.
deniz sanada geçmiş olsun cnm

sibel aramıza hoşgeldin
sağol cnm

hayırdır inş. melekcim
ne güzel işte zaten biz ist.da buluştuğumuzdada hiç yabancılık çekmedim
daha önceden hep yazıştığımız için sanki 40 yıldır görüşüyomuşuz gibi oldu
ben misafirliğin öylesini severim rahat ediceksin

pazara gittim hava aldım biraz oh taze tazeydi herşey
eve geldim bi acıkmışım
annemle inmiştik ben arabayı biraz uzağa bıraktım
sonra babam geldi annemle alışveriş yapmaya bende arabaya gidicem
annem dedi gel bizimkine koyalım seninkileride taşıyamam diye
tamam dedim ama salatalarımı ver al dedi yoksa bi yerinizden salata çıkacak

Oldu Sultiş,hatta sen deyiver ne yapacağımıNeyi seviyorsan onu yaparım.
Valla benim şu sıra Tuğbaya gdesim var,ıspanaklı burnumda tütüyor hahahhahaaa

Oldu Sultiş,hatta sen deyiver ne yapacağımıNeyi seviyorsan onu yaparım.
Valla benim şu sıra Tuğbaya gdesim var,ıspanaklı burnumda tütüyor hahahhahaaa
gidelim valla o börek harika görünüyordu tatlı da öyle
valla aynılarını isterim gidersem :))

sana gelince buzlu böreği hala yapmadım onu yapıverirsen iyi lur yuhhahaha:):))

mirayaıda Allah korumuş kaza işte ama muhabbettin üzerine olunca hiç ii olmamış

ayy evet elif haklısın
bnm eşimde hep demire söyler aman dikkat et kafanı ey yok vurucaksın düşüceksin
ya diyorum bu çocuk sen gelince resmen bi yerlerini vurma rekoru kırıyo
bnmleyken hiçbişey olmuyo
o kdr çok düşünüyo ki çocuğada yansıtıyo

hadi ben kaçar fenerin maçı var yemek yicez herkese iyi haftasonları

bizde evde kaldığımız sürece leğenin içine kurufasülyeleri koyup kum diye
kovalara dolduruyoruz :)))

Sabahtan beri hiçbirşey yememiştim,daha yeni oturdum yiyorum.Misafir olunca hiç birşey yiyesim olmuyor,açlğımı unutuyorum.

Müge bari mercimek falan koyun,fasulye taş olur heheheheh

selam kızlarrrr..
dün sabah ani bir kararla eşimle baş başa kmaraşa gittik...kağana annem baktı..1 gün kaldıkk..aman allahım ne rahatlık öylee..ohhh dedim..doya doya alışveriş yaptık..yayıla yayıla yemek yedik..5 saat çarşıyı dolaştık..soğuk havayı içime çektim ohhh çok iyi geldi bomba gibiyim..
gezerken sürekli kağanın laflarıyla konuştuk..akılımızdan çıkmadı kuzu..bi sürü de giyecek aldık sev.nhill kids den..indirim büyükkk..
en son olarakta kırtasiyeden kpss için modüler set aldım..
pazartesiden itibaren ders çalışıcam inşallah..
kağandan 1 saat önce uyanıp çalışmayı düşünüyorum..:79:

sultancım sen ne yaptın ders çalışabiliyomusun??

sibel aramıza hoşgeldinnnn

elif hep öyle olur zaten bişeyi anlatırken tam olurrrrrrr

şim geç gelecek bu akşam offfffffffffff

oysa dün akşam egeyi uyutunca film izlerdik sohbet nuhabbet drdık diye düşünmüştük
çünkü gec gelıor yemek yıyouz hop yatıyoruzzzzz

iki sohbet etmek hayel oluyorrrrrrr

benımde şimiden uykum geldi ne alakaysaaaaaa

size iyi sohbetler

ege daha ayakta o uyuyunca bende yatayım bari...

Miray dün birşey yemeden uyumuştu,açlıktan sanırım,gece de başta çok sık kalktı,sonra da 4 ten sonra hiç uyumadı,tam uyuyor,ben yatağıma gidiyorum hoop yine kalkıyor.Süt verdim,içmedi.en sonunda saat 6ydı,çubuk kraker verdim,3 tane yedi gözü kapalı.Ondan sonra uyudu,10 a kadar.Tam da misafir geleceği zaman,gece hiiç uyumadım,stres oluyor tabi insan.Başka zaman olsa onla birlikte 10 a kadar ben de uyurdum.
Neyse bugün de çocuklar var diye gündüz uyumadı,sesten de uyuyamazdı zaten.bu gece erken uyudu o yüzden.

calisiyorum vakit buldukca ingilizceye hic bakmadim elifle gide gelde konusuyorum bulasti derrrmisim )))
sadece ingilizceye bakmadim gercekten sinava az kala az kaldi zatende son hafta tekrar yapicam ustten
insallah olur bazen umitliyim bazen umutsuz yapamicakmisim gibi geliyor sen nasil calistin
sorular bulabildinmi calismak icin

herkeze iyi akşamlar.iyisiniz hoşsunuz inşallah.soğuktan eve tıkılanalrdan biride benim.baktım 5 günlük duruma daha da böyle gidicekmiş havalar.çok bunalınca aşıiveriş merkezlerine gidiyorum ama çokda içime sinmiyor.kalabalık gürültü .....
yaz gelsin bian önce

sultancım..
mutlaka e öğrenme portalındaki çıkmış sorulara çalış..kesinlikle en az 15 cepte..
ben yeni doğum yaptığımda bazı dersleri hiç çalışmadan sadece çıkmış sorulara çalışarak geçtim..
5 yıl içinde çıkan sorulara çalış kesinlikle geçersin canım hiç merak etme..

burdada hava buz gibiy di bugun dayanamdim kendimi carsiya attim bin pisman oldum
dondum yani
ordaki sorulara baktim gecen gun yine gireyim dedim bulamadim nasil yapiyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…