gecmiş olsun cnmmmmmmmmslm kızlar
biz dr.dan geldik
demir bey hafif olarak üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomuş
3 günlük bi antibiyotik verdi inş. işe yarar sabahtan beri ateşi çıkmadı çok şükür
ama gecemiz berbattı
saat 5 de bi uyandı ağlayarak ne dediysem durmadı
kucağımada alamadım onun içinde ağladı
anneme hiç gitmedi bende tv açtım 1 saat izledi 7 de uyudu
9.30 da telefnun sesine kalktı anne teeledoon diyerek
babamız geliyo birazdan iş iptal olmuş adam kamyon şoförü gibi oldu
bnmde hiç halim kalmadı
ne güzel çağla hafif atlatıyosun demekki bu kritik ayları
bnm hala mide bulantım var ama çıkarmıyorum azaldı gibi
sultaannnn nasıl yersin bensiz o salatayııııı
ağzından bal damlıyo melek inş. cnm hayırlısı sağlıklı olsun
beni gören herkes kız diyo ama kısmeettt
demirde çok saçlı doğmuştu kız gibi bide siyahtı :)))
sevgi bugün dr.a gidicekti kızını görmeye gelince yaz sevgii merakta bırakma biziiii
gecmiş olsun denizzzzzzherkese merhaba...
elifcim merak etmişsin saol :) ben grip oldum 3 gün yataktan kalkamadım annemler vardı falan..dünden beri ayaktayım ama hala fazla duramıyorum..biz otomatiğe bağladık..ela hasta oluyo iyileşiyo bana geçiriyo..sonra deli gibi gezip yine sırayla hasta oluyoruz :))
burcucum sana da çok geçmiş olsun..
mügecim demire de çok geçmiş olsun..
elif menün çok güzel güzel bi gün geçir umarım bugün :)
benimde yarın kayınvalidem geliyo..bende hayırlısıyla atlatırım umarım :) bir hafta bizde..
çiçeğin yazdıklarına bende çok sevindim hep böyle olun umarım..
sevgicim haberlerini merakla bekliyorum..
hepinizi öpüyorum eheheh mektup gibi oldu :)))
saol cnm sizinde gözünüzaydın eşin geliyomuş..bol bol gezip sıkıntınızı atın inşallah..evde kapalı kalmak uzun süre çok zor..ela anne kalk diye kızdı kaç gün ama yataktan kalkamadım..bide beresini takıp ayakkabıları alıp alıp yarım saatte bi kapının önüne dikiliyo park market anneanne diyerek..patladı sıkıntıdan...bugün gezdik birazda rahatladı darısı başınıza..
bugün çıktımmmmm oleyyysaol cnm sizinde gözünüzaydın eşin geliyomuş..bol bol gezip sıkıntınızı atın inşallah..evde kapalı kalmak uzun süre çok zor..ela anne kalk diye kızdı kaç gün ama yataktan kalkamadım..bide beresini takıp ayakkabıları alıp alıp yarım saatte bi kapının önüne dikiliyo park market anneanne diyerek..patladı sıkıntıdan...bugün gezdik birazda rahatladı darısı başınıza..
yok bende çok üşüyorum halbuki hamileler üşümez derlertünaydın herkese
deniz geçmiş olsun çabuk atllatırsın inş,
demirede ilaçları iyi gelecek çabucak toparlanacak
sen yanıyosun galıba muge
ben erende oyleydım
bunda bende donuyorummmm
hoşgeldin bende mügemerhaba ben eskişehirden sibel bizde oğluşumla aranıza yeni katıldık uzun süredir üyeydim ama paylaşımlarım yoktu 2009 nisan 13 de doğdu oğluşum ismi uğur efe herkeze
sağol cnmelif bi dahakine diyorum zati heheh:)yüzsüzlüğe bak!:)
demire acil şifalar çabucak iyileşsin inş.
deniz sanada geçmiş olsun cnm
sibel aramıza hoşgeldin
gidelim valla o börek harika görünüyordu tatlı da öyleOldu Sultiş,hatta sen deyiver ne yapacağımıNeyi seviyorsan onu yaparım.
Valla benim şu sıra Tuğbaya gdesim var,ıspanaklı burnumda tütüyor hahahhahaaa
calisiyorum vakit buldukca ingilizceye hic bakmadim elifle gide gelde konusuyorum bulasti derrrmisim )))selam kızlarrrr..
dün sabah ani bir kararla eşimle baş başa kmaraşa gittik...kağana annem baktı..1 gün kaldıkk..aman allahım ne rahatlık öylee..ohhh dedim..doya doya alışveriş yaptık..yayıla yayıla yemek yedik..5 saat çarşıyı dolaştık..soğuk havayı içime çektim ohhh çok iyi geldi bomba gibiyim..
gezerken sürekli kağanın laflarıyla konuştuk..akılımızdan çıkmadı kuzu..bi sürü de giyecek aldık sev.nhill kids den..indirim büyükkk..
en son olarakta kırtasiyeden kpss için modüler set aldım..
pazartesiden itibaren ders çalışıcam inşallah..
kağandan 1 saat önce uyanıp çalışmayı düşünüyorum..:79:
sultancım sen ne yaptın ders çalışabiliyomusun??
merhaba ben eskişehirden sibel bizde oğluşumla aranıza yeni katıldık uzun süredir üyeydim ama paylaşımlarım yoktu 2009 nisan 13 de doğdu oğluşum ismi uğur efe herkeze
calisiyorum vakit buldukca ingilizceye hic bakmadim elifle gide gelde konusuyorum bulasti derrrmisim )))
sadece ingilizceye bakmadim gercekten sinava az kala az kaldi zatende son hafta tekrar yapicam ustten
insallah olur bazen umitliyim bazen umutsuz yapamicakmisim gibi geliyor sen nasil calistin
sorular bulabildinmi calismak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?