Dudağımda uçuk çıktı,evde yapılabilecek birşey var mı:-(
slm kızlar sultişler bizdeydi bu akşam şimdide ecemi salıyorum daha uyumadı cadı:))
elif menü süperrrr bende aldım tarifleri hemenn birde biz geldiğimizde bir börek yapmıstın anlattın ama ben unuttum onuda yazarmısın bir zahmet
çağla gözünaydın cnm kayınvalidenler gelmiş ela nasıl okulun faydasını gördünmü neler yapıyorlar mesela
aslinda zor olmadi ikiside pek uyumlu.hicbise secmezler.zaten kpederim burdayken hep disarda yeriz 1aksam plan degisti evde yedik salatayi ve makarna sosunu o yapti :) annem zaten yabanci degil sagolsun cok yardimci oldu her isime.Tuğba nasıl birşeydi o börek ya,aklıma gelmedi:-(Bi hatırlatıverin.
Sultan geç kaldın ama arpa şehriyeyi sevmediğini söylemekle,geçen geldiğinizde yapmıştım ya)
Çağla zor olmuştur,hem annen hem kayınpederinin aynı anda gelmesi.2si farklı şeyler isteyebilir,aynı anda memnun etmek falan..
demire cok gecmis olsun müge dilerim hafif atlatir..slm kızlar
biz dr.dan geldik
demir bey hafif olarak üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomuş
3 günlük bi antibiyotik verdi inş. işe yarar sabahtan beri ateşi çıkmadı çok şükür
ama gecemiz berbattı
saat 5 de bi uyandı ağlayarak ne dediysem durmadı
kucağımada alamadım onun içinde ağladı
anneme hiç gitmedi bende tv açtım 1 saat izledi 7 de uyudu
9.30 da telefnun sesine kalktı anne teeledoon diyerek
babamız geliyo birazdan iş iptal olmuş adam kamyon şoförü gibi oldu
bnmde hiç halim kalmadı
ne güzel çağla hafif atlatıyosun demekki bu kritik ayları
bnm hala mide bulantım var ama çıkarmıyorum azaldı gibi
sultaannnn nasıl yersin bensiz o salatayııııı
ağzından bal damlıyo melek inş. cnm hayırlısı sağlıklı olsun
beni gören herkes kız diyo ama kısmeettt
demirde çok saçlı doğmuştu kız gibi bide siyahtı :)))
sevgi bugün dr.a gidicekti kızını görmeye gelince yaz sevgii merakta bırakma biziiii
hosgeldin sibel aramiza..merhaba ben eskişehirden sibel bizde oğluşumla aranıza yeni katıldık uzun süredir üyeydim ama paylaşımlarım yoktu 2009 nisan 13 de doğdu oğluşum ismi uğur efe herkeze
müge öyle aagliyorsa kesin distir.ben disten cpok cektim son 2kaldi elanin ama o azilarda neler cektim neler..sabaha kdr cigliklar katila katila aghlamalar agri kesicilere ragmen uyuyamamalar felan.. bence kesin distir.allah kolaylik versin ikinizede..SARIMSAK SÜR CNM YA DA BEPA..TEN DE İYİ GELİYO
demir 2 gecedir çok fena
deli gibi ağlıyo hatta çok korktum bişey oldu diye
iyi saatte oldular geldi sandım
normal bi ağlama değil yani 1 saat ağladı öyle hiç durmadan
sonra calp.l verdim ateşide yok ama bizim azılar geliyo sanırım
1 saat sonra melek gibi oldu geldi kucağıma uyudu
sabahtan temizliğimi yaptım
hava bozdu bizim burda da deve güreşi var ona gideriz belkide
çok geçmiş olsun canım..selam herkese...
geçmişe pek bakamıcam şimdilik öncelikle umarım herkes iyidir.
ben pzrt.sinden beri annemdeydim bugun geldim çok hastalandım kızlar.halada toparlanamadım ama mecbur eve geldim.öksürük geçmiyo bi türlü ,kusma ama ne kusma 2 kilo verdim 1 haftada kayrada biraz hastalandı ama o çabuk atlattı maşallah.benim göğüsüm ciğerlerim dolmuş tamamen atlatamamışım gribi hala antibiyotik kullanıyorum.bi ara geçmişe bakıcam herkesi öpüyorum.
geçmiş olsun canım.herkese merhaba...
elifcim merak etmişsin saol :) ben grip oldum 3 gün yataktan kalkamadım annemler vardı falan..dünden beri ayaktayım ama hala fazla duramıyorum..biz otomatiğe bağladık..ela hasta oluyo iyileşiyo bana geçiriyo..sonra deli gibi gezip yine sırayla hasta oluyoruz :))
burcucum sana da çok geçmiş olsun..
mügecim demire de çok geçmiş olsun..
elif menün çok güzel güzel bi gün geçir umarım bugün :)
benimde yarın kayınvalidem geliyo..bende hayırlısıyla atlatırım umarım :) bir hafta bizde..
çiçeğin yazdıklarına bende çok sevindim hep böyle olun umarım..
sevgicim haberlerini merakla bekliyorum..
hepinizi öpüyorum eheheh mektup gibi oldu :)))
geçmiş olsun.. ne zaman ne olacağı belli olmuıyor Allah korusunDenizcim geçmiş olsun,başım dönüyor diyordun ya,onunla ilgili dr. a gittin diye düşünmüştüm.
Ela ya bak,tehdit ediyor demek ki.Miray hiç ağzına almayı istemedi baştan,ama 1 kere ben de kurabiye kalıplarıyla oynatmıştım,o zaman yenecek birşey sandı sanırım,ağzına aldı,ama tadını beğenmedi Allahtan
Tükürdü hemen.
Bugün güzel geçti,yemekleri hep çok beğendi arkadaşlarım,pastaya da mum koyduk bir sürü,hepsi üfleye üfleye bir hal oldular
Hatta yemeyen çocukların tabaklarında mum hep yanık durdu
2 tane arkadaş evde heryeri süngerle kaplamışlar,bir sürü güvenlik önlemi falan.Onlardan bahsediyorduk.Bana da dediler,tehlikeli birşey var mı,hani otururken başlarında değiller ya .Ben de bana göre yok,koltuklar falan köşeli değil.Ama ... diye konuşurken birden Miray ın ağlaması.!Sen kafayı bir yere çarp,ben gördüğümde içe göçüktü,sonra şişti falan..Kendi kendime nazar değidirdim çocuğa.Nasıl kızdım kendime.Onlar da demiştir ,bak gör ,tehlikeyi.Onlar çok titiz,benim aklıma gelmeyecek şeyleri düşünüyorlar,ben de eşim de o kadar değiliz.
bende öyleydim demirde hep uyumak istiyodum bunda uyumuyorum nedensesagol tugba. kpederimi yolladim cumartesi annemde persembe gidiyor.
elos okulda cok mutlu.degisik tarzlarda boyama yapiyolar bende alip odasina asiyorum, kesme yapistirma vs yapiyolar..gecen hafta kostum partileri vardi :) ela okula basladiktan 1ay sonra kendi yemege basladi, sabahlari sevinerek cikiyor evden kresin kapisinda arkadaslariyla karsilasinca peslerinden kosuyor onlarigosteriyor bana :)
aslinda zor olmadi ikiside pek uyumlu.hicbise secmezler.zaten kpederim burdayken hep disarda yeriz 1aksam plan degisti evde yedik salatayi ve makarna sosunu o yapti :) annem zaten yabanci degil sagolsun cok yardimci oldu her isime.
ama kocis isyanlarda yalniz olamadigimiz icin yaklasik 1aydir :) hem hamilelik hem anne baba derken dengesi kacti biraz SIKILDI farkindayim :) biz aliskiniz cekirdek aile seklinde yasamaya:)
demire cok gecmis olsun müge dilerim hafif atlatir..
bu arada bana cumartesi kpederimi yolladiktan sonra bi haller oldu. cumartesi bi yattim 1bucuk saat uyandim bidaha yattim 2saat.. aksam 11de bidaha uyudum. bugun oglenden sonra bidaha yattim 2saat.simdide uykum var saat 9. nolduysa bianda anlamadim..
surekli mide bulantim yok ama mesela esim et yapmis hala cam acik ne yedim nede odaya girebildim midem hala cok kotu.. yani kokulara felan fenayim. elosta da boleydim ama..
yarin kontrol var bakalim.
hosgeldin sibel aramiza..
müge öyle aagliyorsa kesin distir.ben disten cpok cektim son 2kaldi elanin ama o azilarda neler cektim neler..sabaha kdr cigliklar katila katila aghlamalar agri kesicilere ragmen uyuyamamalar felan.. bence kesin distir.allah kolaylik versin ikinizede..
bu arada kucagima alamadim ona sinirlendi demissin neden alamadin kucagina anlamadim hamileliktenmi ?
Günaydın kızlar...
hasta olan herkese çoook geçmiş olsun
Beni merak etmişsiniz çook saolun kızımız geliyor şükür herşey yolunda %99 dedi dr bakalım hayırlısı görümcemle beraber gitmiştik o da hamile ya ondan sonra onları viaporta bıraktık sonra alp'i yedir uyut
gidip aldık onları kvalideye gittik giremedim....
Bir de çok acı verici bir olay oldu teyzemin eşi vefat etmiş daha çok genç iki çocuk var bir kızı 17 bir kızı 9 yaşında daha almanyadalar teyzemler bugün cenaze türkiye ye gelecek işlemler biterse
moralim bozuktu o yüzden girmek istemedim.... annem de oraya gideceği için kvalidem bakacak Alp' e yemek filan yaptım evi topladım filan çok uzun oldu kusura bakmayın...
Günaydın kızlar...
Beni merak etmişsiniz çook saolun kızımız geliyor şükür herşey yolunda %99 dedi dr bakalım hayırlısı görümcemle beraber gitmiştik o da hamile ya ondan sonra onları viaporta bıraktık sonra alp'i yedir uyut
Bir de çok acı verici bir olay oldu teyzemin eşi vefat etmiş daha çok genç iki çocuk var bir kızı 17 bir kızı 9 yaşında daha almanyadalar teyzemler bugün cenaze türkiye ye gelecek işlemler biterse
moralim bozuktu o yüzden girmek istemedim.... annem de oraya gideceği için kvalidem bakacak Alp' e yemek filan yaptım evi topladım filan çok uzun oldu kusura bakmayın...
evet cnm almak zorunda kaldim babanne hanimda carsiya cikiyormus birakamadim
hadi bakalım hayırlısı kız gelıyorrrrrrrrrr he kız demiştik zateGünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?