2009 Nisan Anneleri

burdada hava buz gibiy di bugun dayanamdim kendimi carsiya attim bin pisman oldum
dondum yani
ordaki sorulara baktim gecen gun yine gireyim dedim bulamadim nasil yapiyoduk

oo kimseler ugramamış ilk günaydın bizden olsunnnnnnn

hava cok soguk yaaaaa

insan evden cıkamazzz tıkıldık kaldıkkkkkkk

Dudağımda uçuk çıktı,evde yapılabilecek birşey var mı:-(

SARIMSAK SÜR CNM YA DA BEPA..TEN DE İYİ GELİYO

demir 2 gecedir çok fena
deli gibi ağlıyo hatta çok korktum bişey oldu diye
iyi saatte oldular geldi sandım
normal bi ağlama değil yani 1 saat ağladı öyle hiç durmadan
sonra calp.l verdim ateşide yok ama bizim azılar geliyo sanırım
1 saat sonra melek gibi oldu geldi kucağıma uyudu

sabahtan temizliğimi yaptım
hava bozdu bizim burda da deve güreşi var ona gideriz belkide

tunaydin herkese iyi pazarlar kizlar
hava buz gibi dedigin gibi melek kar yagsin artik ya

erbakan da vefat etmis Allah rahmet eylesin

buraya gelinnn burda hava sıcaakkkk

yani sıcak dediysem öyle buz gibi değilde 16 derece :)))

bu arada sevgi girmemiş bak merakta bıraktı bizi

16 derecemi super burda buz buz
ya ben bu disleri cok karisitiriyorum nerden cikacak daha dis anlamadim en arkalardan heralde

evet sultiş en arka azılar çıkıcak 4 tane bizimkiler geliyo Allah yardımcımız olsun
deli gibi ağlıyo ne istediğinide bilmiyo artık nasıl bi ağrıysa

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

urla

sultan o sogukta keremide aldınmı yaına kız almasaydın babanneye satsaydın günah kuzumaaaa

evet ya bugun akşam üzeri sadece buarada olan ufak maketleri(tans....şo.. gibi) tek tek dolaştık ufak cablı alışverışler yaptık

sonrada eve geldik yemek yedik çerez falan anca bu saat oldu zamanda gecmedi bugun parka götürcek olurdu egeyi ama hava cok soguktu camdan bakınmakla yetındik

şimdide uyudu kuzum bizde eşimle yetenek sizsinizi izliyouz

ay evet sevgi girmedi bende merak edıyorummmm
ama kız benceeeeeeeee

sizlere iyi akşamlar

sagol tugba. kpederimi yolladim cumartesi annemde persembe gidiyor.
elos okulda cok mutlu.degisik tarzlarda boyama yapiyolar bende alip odasina asiyorum, kesme yapistirma vs yapiyolar..gecen hafta kostum partileri vardi :) ela okula basladiktan 1ay sonra kendi yemege basladi, sabahlari sevinerek cikiyor evden kresin kapisinda arkadaslariyla karsilasinca peslerinden kosuyor onlarigosteriyor bana :)
aslinda zor olmadi ikiside pek uyumlu.hicbise secmezler.zaten kpederim burdayken hep disarda yeriz 1aksam plan degisti evde yedik salatayi ve makarna sosunu o yapti :) annem zaten yabanci degil sagolsun cok yardimci oldu her isime.
ama kocis isyanlarda yalniz olamadigimiz icin yaklasik 1aydir :) hem hamilelik hem anne baba derken dengesi kacti biraz SIKILDI farkindayim :) biz aliskiniz cekirdek aile seklinde yasamaya:)

demire cok gecmis olsun müge dilerim hafif atlatir..
bu arada bana cumartesi kpederimi yolladiktan sonra bi haller oldu. cumartesi bi yattim 1bucuk saat uyandim bidaha yattim 2saat.. aksam 11de bidaha uyudum. bugun oglenden sonra bidaha yattim 2saat.simdide uykum var saat 9. nolduysa bianda anlamadim..
surekli mide bulantim yok ama mesela esim et yapmis hala cam acik ne yedim nede odaya girebildim midem hala cok kotu.. yani kokulara felan fenayim. elosta da boleydim ama..
yarin kontrol var bakalim.

merhaba ben eskişehirden sibel bizde oğluşumla aranıza yeni katıldık uzun süredir üyeydim ama paylaşımlarım yoktu 2009 nisan 13 de doğdu oğluşum ismi uğur efe herkeze
hosgeldin sibel aramiza..

müge öyle aagliyorsa kesin distir.ben disten cpok cektim son 2kaldi elanin ama o azilarda neler cektim neler..sabaha kdr cigliklar katila katila aghlamalar agri kesicilere ragmen uyuyamamalar felan.. bence kesin distir.allah kolaylik versin ikinizede..
bu arada kucagima alamadim ona sinirlendi demissin neden alamadin kucagina anlamadim hamileliktenmi ?

çok geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun.. ne zaman ne olacağı belli olmuıyor Allah korusun

günaydın kızlar.. iyi haftalar

Günaydın kızlar...
hasta olan herkese çoook geçmiş olsun
Beni merak etmişsiniz çook saolun kızımız geliyor şükür herşey yolunda %99 dedi dr bakalım hayırlısı görümcemle beraber gitmiştik o da hamile ya ondan sonra onları viaporta bıraktık sonra alp'i yedir uyut
gidip aldık onları kvalideye gittik giremedim....
Bir de çok acı verici bir olay oldu teyzemin eşi vefat etmiş daha çok genç iki çocuk var bir kızı 17 bir kızı 9 yaşında daha almanyadalar teyzemler bugün cenaze türkiye ye gelecek işlemler biterse
moralim bozuktu o yüzden girmek istemedim.... annem de oraya gideceği için kvalidem bakacak Alp' e yemek filan yaptım evi topladım filan çok uzun oldu kusura bakmayın...

bende öyleydim demirde hep uyumak istiyodum bunda uyumuyorum nedense

evet cnm hamilelikten alamıyorum
bi ara lekelenmem oldu ya korkuyorum şimdi
bide kaldırınca bazen sancı giriyo yoksa alırım bnm gözüm karadır
bide aldığımda rahat dursA iyi ya ittiriyo ya çekiyo rahatta durmuyo

ayyy çok sevindim benden kız çıkmaz diye diye çıkarttın kızı
darıısı başıma artık
bendende çıkmaz ama bakalım kısmet bnm kesin oğlum olur sağlıklı olsunda
başın sağolsun cnm

bu arada demirin her yerinde kırmızı lekeler çıktı
antibiyotiktenmidir
dün dr.u aradım antibiyotik yapabilir dedi ama tedaviyi kesmeyelim çünkü 3 günlük bi tedavi dedi
bugün son alerji için ilaç verdi inş. kızamık fln değildir

ilaçtandır mügeCim inş.yarına geçer, geçmiş olsun tekrardan...
bak be diye diye kızı çıkardım valla çiçeğe sor ilk bana o dedi kız diye )
bu arada senin septomlar bana benziyor ama bende çok salatalık yedim bunda ve üşüme bir türlü geçmedi bende allaha şükür bende birşey çıkmadı yoksa Alp nolurdu benden başka babasında kesinlikle uyumuyor illa kucağıma gelecek evde bir tur attırıyorum sonra oturuyorum tabureye kucağımda uyuyor, anne senin karnın ağrıyor ay çok komik birşey anlatacam....
görümcemde bizim hstye geliyor ya kafamda da bebekli taç vardı alp sürekli bakıyor gözü takıldı
halası da dediki annenin kafasında kız bebek var alp ne dese bayılırsınız hala sen bilmezsin annemin karnında kız var şok olduk valla )

günaydınnn

hasta bebişlere cok gecmiş olsun
gerçi bebişlik halleri kalmadı 2 yasları geliyorrrr:::)))

sevgi Rabbim kızını kucagında göstersin, hayırlı evlat olsun ins,

calla sen face de varmısın

ben o alp in agzını yerimm yaaaaa
demir de daha tık yokkkk
cocuk sadece çisssss diyoooooo
gidiyoo yapıyoooo

eee didem hepsi farklı bizimki de kaka diyor gene altına yapıyor )
hiç de rahatsız olmuyor valla, puzzellarla da pek ilgisi yok )

canım gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin kızını:))

başınız sağolsun...

evet cnm almak zorunda kaldim babanne hanimda carsiya cikiyormus birakamadim

hadi bakalım hayırlısı kız gelıyorrrrrrrrrr he kız demiştik zate
ama mügede kararsızım
diyorum hep
mügeinkide %60 oglan gibi gelıyorrr

ben bi daha dogursam oglan doguum zatennn

herkese hayırlı haftalar olsunnnnn
bende temızlık yapıyorummmm
hava idare eder burada egeyide yıkıcam işim bitince sonra ben yıkancam yemek derken akşam olur hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…