herkese iyi aksamlar..
gecmis olsun dileklerinizi teker teker okudum herkese tesekkur ederim.
fiziken tabiki daha iyiyim ama yalniz kalinca icim SIKILIYOR dusunmeden edemiyorum.bide bugun aklima ne geldi.. ben hamile oldugumu bilmeden fizik tedaviye gidiyordum belim icin elektrik veriyorlardi ama hamilelere yapmiyorlar tehlikeliymis.. bugun ogeldi aklima ondanda gitmis olabilir bebegimtabi sebebi belli belirsiz ama aramak yersiz biliyorum yinede iste insan atamiyor kafasindan kurup duruyor.. zaman lazim sanirim.. allah hic bebegi olmayanlara versin oncelikle sonra bana..
keremin pipisine gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur.
ne guzel bulusmalar yapiyorsunuz keske yakin olsaydimda bende katilabilseydim..
cicek hirsizin resimlerine baktim allah beter etsin onu nasi vercekler acaba bu kul haklarini öbür tarafta.canin ve melek kizinin resimlerinide yeni gordum. cana bakmaya doyamadim masallah o gozler o surat ne guzel masallah!!
Çiçek geçmiş olsun,siz evdeyken hem de alarm kamera olduğunu bile bile bu ne rahatlık!Gözleri ne kadar kararmış bunalrın,Allah kahretsin hepsini!
Geçen polis gelmişti okulumuza,toplantıya,o da diyor ki,aklınızdaki kara kuru esmer çirkin vs.hırsız imajını silin,hiç beklemediğiniz tipler çıkabiliyor.Sizin ki de baya eli kolu düzgün genç bir insan,sıksa taşın suyunu çıkarır,ama milletin zorla kazandığını almak varken..
selam giremedim bayadır okuyup çıkıyodum en azından bu günlerde o da olmadı inşallah iyisinizdir arkadaşlar...
sultancım kerem in popişini sık sık yıka.. inşallah geçer...
çağlacım sana da geçmiş olsun üzüldüm durumuna ama çok şükür ki ela var....
çiçekcim sana da geçmiş olsun... Allah insanlaraakıl fikir vicdan versin yaaa...
ay çiçek bi hırsız için gelenler eksikti başınıza. Allah kolaylık versin
ay inanmıyorum ya bu ne rahatlık adamda fotolara baktımda nasıl girmiş nerden girmiş siz evdemiydiniz saat kaçta ay başımdan geçti ya çok kötü bişey ya lanet!!
çiçek gecmiş olsun resımlere baktım pes cok rahat
ürkütücü............
herkese iyi aksamlar..
gecmis olsun dileklerinizi teker teker okudum herkese tesekkur ederim.
fiziken tabiki daha iyiyim ama yalniz kalinca icim SIKILIYOR dusunmeden edemiyorum.bide bugun aklima ne geldi.. ben hamile oldugumu bilmeden fizik tedaviye gidiyordum belim icin elektrik veriyorlardi ama hamilelere yapmiyorlar tehlikeliymis.. bugun ogeldi aklima ondanda gitmis olabilir bebegimtabi sebebi belli belirsiz ama aramak yersiz biliyorum yinede iste insan atamiyor kafasindan kurup duruyor.. zaman lazim sanirim.. allah hic bebegi olmayanlara versin oncelikle sonra bana..
keremin pipisine gecmis olsun ins onemli biseyi yoktur.
ne guzel bulusmalar yapiyorsunuz keske yakin olsaydimda bende katilabilseydim..
cicek hirsizin resimlerine baktim allah beter etsin onu nasi vercekler acaba bu kul haklarini öbür tarafta.canin ve melek kizinin resimlerinide yeni gordum. cana bakmaya doyamadim masallah o gozler o surat ne guzel masallah!!
Canımm bu arada yeni anladım durumu çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş belki böyle olması gerekiyormuş. Zamanı değilmiş. Gece yatarken dua et de ki zamanında en sağlıklısından güzelinden ve hayırlısından bir evlat dile. Ama doğru zamanda gelsin inşallah canım üzülme bak çok tatlı bi kızın var Allah bağışlasın.
gelmedi canimm..çağlacım face de seni ekledimm
hadi hayırlısı meleğim :)sultannnnnnnnn,
kız bi elbise aldım bakalım
ilk defa netten alışverış yaptım umarım anlımın akıyla cıkarım bu işdennnnnnnnn
pislik!çocuğun odasında ne aranmış ay neler neler söylerimde yazamıyorum!evet teyzesi erkek güzeli oldu Can ama Melek azıcık çirkin daha bakalım büyüsün azıcık neye benzeyecek:)
bulunacak inşallah pis herif oğlumun odasına girmesi yetti zaten yüzüne tükürmek istiyorum yatakodalarına kadar gelecek deli cesareti var adamda.
yolda göresen genç delikanlı çocuk dersin hırsız olduğu aklına bile gelmez ama ne yazık ki çivisi çıktı artık dünyanın...
sağol canım benim öptüm
valla sorma uğraştım tüm gün çok yorumldum. bi de stresten sanırım memeler boş resmen sağıyorum azıcık süt geliyo
canım evdeydik uyuyoduk yukarıda yatakodamız var oraya kadar çıkmış bizim kapımız kapalı diye Can ın odasına girmiş gezinmiş içerde Melek in odasına girmemiş gece 3:08 de girmiş. Biz aslında uyandık uyuyamadım dedi eşim tuvalete falan girdi ben de 4 de emziriyorum hep kızı saate baktım 3:39 du kalktım yani düşünsenize 15 dakika önce kalksak kan çıkacak evde çünkü ben ayılan bayılan bi tip değilim bulduğumu indiririm beynine saldırırım. Valla eşimle döverdik biz onu bakıcı kadın da duymamış yazık hatta sabaha karşı mutfağa gitmiş yerler çamur sanmış ki Can heryere çikolata döktü.
bi de yukarı çıkışı var ki sanki babasının evi korku yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?