geçmiş olsun elif nedir bu senin dişten çektiğn bize geldiğinden beri dimiSelammm!
Melek aldıkların çok güzel,inş bedeni de olur,içine siner.Ben de elbise almıştım 1 tane,bedeni büyük geldi:-(
Aklında olsun,ambalajı ve faturası durduğu takdirde,geri yollayabiliyorsun,kargoyu da onlar ödüyorlarmış.Ben baştan bilmiyordum,atmıştım hepsini,ama facede bana böyle yazdılar,sitesinden iade şartlarını okursun eğer olmazsa.
Sen 2 tane şey almışsın ya,2 si için ayrı kargo ücreti mi alıyorlar,ben onu merak ediyorum.Yoksa farklı günlerde alınan şeyleri biriktirip tek kargoda mı yolluyorlar?
Ben dün dişçiye gitmiştim yine,iğne yaptı uyuşturmak için.Acımasın diye dozu arttırmıştı dişçi.Dün kaç saat uyuşuk ağızla gezdim,hem de şişti.su içerken ağzımı toplayamıyordum,su yandan akıyordu,o kadar.Sanki felçli gibiydim,apzım yana kayıyordu resmen,Allah korusun!Bugün de şişi hala devam:-(
Şimdi Pazartesi Tuğbaya gidiyor muyuz,hava soğuk sıcak,her durumda?
Gerçekten de söylediğini sandığı şey kötü bir cümleymiş Esen:-(
sagol canım sultan cevapı vermış zaten:)))))))))))Selammm!
Melek aldıkların çok güzel,inş bedeni de olur,içine siner.Ben de elbise almıştım 1 tane,bedeni büyük geldi:-(
Aklında olsun,ambalajı ve faturası durduğu takdirde,geri yollayabiliyorsun,kargoyu da onlar ödüyorlarmış.Ben baştan bilmiyordum,atmıştım hepsini,ama facede bana böyle yazdılar,sitesinden iade şartlarını okursun eğer olmazsa.
Sen 2 tane şey almışsın ya,2 si için ayrı kargo ücreti mi alıyorlar,ben onu merak ediyorum.Yoksa farklı günlerde alınan şeyleri biriktirip tek kargoda mı yolluyorlar?
Ben dün dişçiye gitmiştim yine,iğne yaptı uyuşturmak için.Acımasın diye dozu arttırmıştı dişçi.Dün kaç saat uyuşuk ağızla gezdim,hem de şişti.su içerken ağzımı toplayamıyordum,su yandan akıyordu,o kadar.Sanki felçli gibiydim,apzım yana kayıyordu resmen,Allah korusun!Bugün de şişi hala devam:-(
Şimdi Pazartesi Tuğbaya gidiyor muyuz,hava soğuk sıcak,her durumda?
sagol cnmmelek güe güle giy...
benim annemde çok alıngandır lohusalığımda hatırlamak istemediğim kötü alınganlıkları var(((
aklıma geldikçe üzülüyorum
ama annemede hak veriyorum o kadr kötü şeyler yaşadı ki,
6 kardeşler ama her birinden ayrı darbe yedi hep yardım etti iyilikleri için koşturdu hepsi şimdi sırt çevirdi menfaatleri olmadığı için
bende anneme çok üzülüyorum yanlız kaldı ananem bile aramıyor evladını
zaten çok değişik ve bencil br ananem vardı bu kadarınıda tahmin etmiyodum
kimde menfaati olursa o tarafa dönüyor
öyle anneden böyle çocuklar olmasıda çok normal aslında ama çok üzücü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?