2009 Nisan Anneleri

gelemiyormusun(tühh yaa
bidahaki sefere artık yani eşin ne zaman gelirse toplan gel

seherde geliyor o zaman pazartesi

şirvan aslında ben 24 mart ta istanbula gezmeye geliyoum grupla tuğbayada dedim gel gidelim çocuklarda olmucak gündüz grupla gezeriz akşam dönmeyiz şirvana gideriz burak beyi görürüz severiz dedim ertesi sabah döneriz
ama 24 martta tuğbanın eşinin doğum günüymüş o fikrim öyle yattı yani

he bu arada akşam kerem pisini tutup ağlamaya başladı çok korktum açtım hemen baktım kızarmış pipisi elletmiyor bana ama kendi elliyor doktoru aradım tathlil yaptırın dedi
sonra bidaha baktım yine kızarık bana elletmiyo kendi elleyince dedim acımıyor heraled götürmedik oturuyoruz bişey olurmuki off
çok ağlıyor huzursuzlancak akşam akşam uykusuda var diye götürmedim

Selammm
Çağlacım üzüldüm durumunuza,ama Allah herşeyin en iyisini biliyor,senin de bir tane sağlıklı kızın var,ona sarıl sımsıkı.
Şirvan sana da üzüldüm ya,neyse daha spnra da gelirsin,toplaşırız biz yine,bize gezme olsun
Aslında cumartesi gelsen bende de toplanırız,ama haftaiçi malum öğlene kadar okuldayım:-(

Biz bugün 2 aylık bebek görmeye gittik,amcamın kızının oğlu.Ne kadar küçük geliyor,sanki hiç o kadar olmamış Miray.amcamın kızı da,sanki hiç doğum yapmamış gibi,hiç göbek kilo falan kalmamış.Boşuna millet Ebru Şallının üstüne gidiyor,bizim kız gözümün önünde ne karın gerdirme ne birşey,ama sıfır göbekle geziyor,hem de 2 ayda.
Miray da maşallah,bebeği pek sevdi,gitti onu seyretti hep.Kalk kalk diyor

Sultan Kerem in pipisini de bir yıkasaydın,biraz ferahlasın.Havasız kalmıştır minik kuş

şirvan sen buluşmayı falan bekleme her zaman buyur gel

sultiş hey allah ya bende merak ettim şimdi ne olabilirki ??inşallah bişey yoktur ya

sultancım tıkanıklık olmasın bı oynat sunnet derısını canım açtırmaya calış allah gostermesın benım ufak yeğenımdede sık olurdu oynatırdık gecerdı
olmaz sensız muhtar senın basımızın ustunde yerın var

he yaptım onu seher dersini çektim bişey yok kızarıklık var tahriş olmuş galiba hayalarında da var

sultan yıka canım bide pişik kremi sür gcr inşallahhh
arada ac 5 dk falan acık kalsın be öyle yapıyoum pişiktir kızarıklık varsa ya kötüye yorma hemennnn

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,Ayshe,

okurken bile gözlerim doldu.Allah sabır versin
kızına sarıl Allah ın takdiri böyleymiş de.sen bunun üstesinden gelemezsen kızında zor durumda kalır.
Allah sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin

ayy şirvanım Allah yardımcın olsun.
zaman öyle böyle geçiyor baksana sıpalar 2 yaşına geldi dayandı
bu sene baranın doğum gününde bi minnoş daha var
Allah sıkıntılarını göstermesin bizlerede sağlık versin gerisi gelir Allah ın izniyle..

ben gidim şu adamı kaldırım ..
o yattığı zaman uyuz oluyorum.. artıkn neden acaba ?

sabah kalkıp karşıya gidecem diyordu.. şimdi onu söylesem köprü trafiinin açılmasını bekliyorum der...

emzirirken bende öyle düşünüyordum
bedavadan baba oluyosunuz valla ne güzel iş diyordum :))
9 ay taşı tekmelen sonra cart diye yarıl kocaman pörsümüş göbekle başbaşa kal
sonra emzir uykusuz kal tüm eziyeti sen çek adam horul horul uyusun
haksızlık bu :))

tatlım senide istanbula bekliyoruz
en kısa zamanda al paşamı gel yaa

geçmiş olsun keremitoma tatlım kıyamam (

slm herkese gunaydin mi desem ne desm sabahin 5 inde :))
kizlar cok kotuyum soguk alginligi basladi. nefes alamiyorum. bir araba dayak yemis gibiyim,bu saate kadar uyuyamadim, her tarafim agriyo. yatarken buraya bi bakim dedim,
sultancim onemli bisey degildir meraklanma erende de bir iki kez olmustu ama cabucak atlatti. tahristen oluo, keremde eren gibi bez degistirtmeyi sevmio ya ondandir. aklina kotu bisey getirme. pudra yi drlar onermio ama cok cabuk geciyo,ben oyle durumlarda pudra kulllaniyorum kremlerden daha etkili oluyo. cabucak iyilesir ins keremin bamyasi :))

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,Esennn+,

gunaydınlar
keremın bıseyı kalmamaıstır ınsallah sabaha
sanada gecmıs olsun tuğba su kıs bıtsede hastalklar bıtıverse

günaydın işlere başlamadan bir bakayım dedim malum bugün kalabalık misafirlerim var

tuğba geçmiş olsun cnm

günaydınnnn
keremin bamyasına geçmiş olsun tahriştir umarım hemen geçer
bana da mart bitmeden bi gelin derim.
19 mart desek şimdiden çok mu erken olur. gerçi benim koçişin doğum günü o gün ama boşverin :)))
akşam onu da kutlarız sizden kalan pasta börekle :)))

2 gündür ailemle 2 gündür de iş yerinde sıkıntılar var. boğuldum...
allah sonumuzu hayır etsin..

günaydın kızlar sağolun keremin pipisi geçmiş şükür ama yine elletmiyor

çiçeklere hırsız girmiş he!ya çok kötü evdelermiydi acaba

korktum ben bu hırsızlık olaylarından

selam kızlar yoğundum yazamadım
keremşantinin bamyasına geçmiş olsun eğer çiş yaparken ağlamıyorsa boşuna götürme dr a pişik kremi sür bezden tahriş olmuştur.
He ya bende çok korkarım hırsızdan geçmiş olsun :-((
esennnn cnm dertleşmek istersen anlat cnm sıkıntının sonu güneş olsun inş....

yirimmm o pipiyiiii bazen demirede oluyo sultiş
pişik kremini sürüyorum hemen geçiyo akşama kdr
yediği bişeyden dolayıda çişi yakmış olabilir
hemencecik iyileşsin velinimeti hihihihi

hırsızmı girmiş amaannnn çok korkarıımmm
başıma gelenleri anlatmıştım ssize adamla yüz yüze gelmiştim ben
korkunç bişey eşim sabah 5 de çıktı da korktum yine tık sesine uyandım :)))
ışıkları açıp uyudum :))

biz yine sabahtan yürüyüşe çıktık oğluşla annmde geldi
bisikletiyle gezmeye bayılıyo
bi ara sıkıldı indi yokuş yukarı yürüdü hatta yürümedi koştu
eve gelincede bayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…