maalesef bebegim yok artik.ben biliyodum dr bile sasirdi en basindan ya dis gebelik ya kalbi atmicak diyodum.. nasi bilmiyorum ama bole olucagini biliyodum..
pazartesi kontrole gittik drumun surat sekli degisti anladim zaten,kalbi atmiyo dimi dedim oda ben tam goremedim gel seni hastaneye goturelim bide orda baksinlar dedi..gittik ordaki drda uzgunum ama gelisimi durmus dedi. tabi insan ne kdr hissederse hissetsin kotu oluyo.agladim tabi dr teselli etti biraz.hemen bugun kurtaj olmalisin dedi aksam 6bucukta yer var dedi. ok dedim.. yatis islemlerimi yapip elayi almaya gittim annemle elayi eve biraktim kendime kucuk bi canta yaptim gittim hastaneye pesine esim geldi. 6gibi aldilar beni 6bucukta basladi operasyon ayildigimda saat 8di. 8bucukta odaya aldilar esim geldi ama kafami kaldiramiyodum uyumusum oda gitmis. dunde 15'e kdr hastanedeydim esim elayi alip beni almaya geldiler.. esimbi buket cicek almis elayanin elinede ufacik bi cicek yaptirmis kuzum bana cicegini verirken cok agladim ona sarilip..o olmasa nasi olurdum bilmiyorum.. dun aksam 8de uyumusum yine sabah 6da kalktim elayla. agrim var kasilmalarimvar biraz ama agri kesici aliyorum.. agrilarin bi onemi yok tabi bebegimin gitmesinin yaninda ama kendimi harab etmektense onun saglikli bi bebek olmadigini dusunmeye calisiyorum. eger saglikli olsaydi zaten gitmezdi diye dusunmeye calisiyorum.. ne bilim ela kucuktu, zamani degildi felan gibi dusunup toplamaya calisiyorum kendimi. böyle iste... allahin taktiri böyleymis
bu hafta böyle oldu canım... hamileyken geç kalksaydı ya..
geç kalkıyor ama gecede uyumak bilmiyor.. bıktırıyor artık..
akşam saat 10 dan sonra pilim bitiyor...
şuan burağı anadizne koymuşum sallıyorum.. uyursa şayet bizimkilerin koynuna girecem ama hiç niyeti yok.. onlar kalkınca bu zibidi uyur gene...
aman heee ev boş kalmasın mutlaka biri ayakta....
ben gidim şu adamı kaldırım ..
o yattığı zaman uyuz oluyorum.. artıkn neden acaba ?
sabah kalkıp karşıya gidecem diyordu.. şimdi onu söylesem köprü trafiinin açılmasını bekliyorum der...
günaydın herkeze.calla yazdıklarını okudum ve herkez gibi üzüdüm.ama......aynı şeyleri yazmıyayım.güzel kızına allah uzun ömür versin.
şirvan sana da bol sabır ve bol enerji diliyorum.emzirmesen enerji içeceği iç diyeceğim ama vardır herhalde başka gıdalar araştırmak lazım.
bursa buluşmalarına gıptayla bakıyorum allah dostluğunuzu bozmasın.darısı bizim memlekete
he bu arada akşam kerem pisini tutup ağlamaya başladı çok korktum açtım hemen baktım kızarmış pipisi elletmiyor bana ama kendi elliyor doktoru aradım tathlil yaptırın dedi
sonra bidaha baktım yine kızarık bana elletmiyo kendi elleyince dedim acımıyor heraled götürmedik oturuyoruz bişey olurmuki off
çok ağlıyor huzursuzlancak akşam akşam uykusuda var diye götürmedim
sultancim onemli bisey degildir meraklanma erende de bir iki kez olmustu ama cabucak atlatti. tahristen oluo, keremde eren gibi bez degistirtmeyi sevmio ya ondandir. aklina kotu bisey getirme. pudra yi drlar onermio ama cok cabuk geciyo,ben oyle durumlarda pudra kulllaniyorum kremlerden daha etkili oluyo. cabucak iyilesir ins keremin bamyasi :))he bu arada akşam kerem pisini tutup ağlamaya başladı çok korktum açtım hemen baktım kızarmış pipisi elletmiyor bana ama kendi elliyor doktoru aradım tathlil yaptırın dedi
sonra bidaha baktım yine kızarık bana elletmiyo kendi elleyince dedim acımıyor heraled götürmedik oturuyoruz bişey olurmuki off
çok ağlıyor huzursuzlancak akşam akşam uykusuda var diye götürmedim
günaydın kızlar sağolun keremin pipisi geçmiş şükür ama yine elletmiyor
çiçeklere hırsız girmiş he!ya çok kötü evdelermiydi acaba
korktum ben bu hırsızlık olaylarından
2 gündür ailemle 2 gündür de iş yerinde sıkıntılar var. boğuldum...
allah sonumuzu hayır etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?