kılıcdaroglunu duymamıştım aman cok kalabalıktır dahada kalabalalıktır ozaman :)karşıyakaya gittik melecim..alsancaktan da geçtik orda kılıçdaroğlu konuşuyordu onu gördük..acaip kalabalık ve çoğu yollarda kapalıydı..alsancakta gösteri ve bi sürü polis vardı..
ege güle güle giysin cicisini..
sagol cnm
oh ne güzel uyumuşsun egede benı asla uyutmaz saclarım yoluna yoluna kalkardımgünaydın..
hayırlısı olsun esencim..böyle aklına takılacağına bencede yap bi test..yoksa düşünüp duracaksın..
ben seni hep güzelyalı civarında falan oturuyosun diye hatırlıyorum..ama kayınvalidem vardı zaten yanımızda aile ziyaretleri falan geç geldik hemen döndük :) bi dahakine inşallah..
o kadar yorgunum ki 9 da kalktım ela 7 de süt verdim altını değiştirdim tv açtım sonra yanında sızıp kalmışım arada uyandım baktım ama hiç bişey hatırlamıyorum..normalde uyutmaz ama halime o bile acıdı sanırım neyse dinlenmiş uyandım ii oldu..
herkese iyi haftalar..
eee analık canım analıkGünaydınnnnnnn
Melek, Burcu, Selin sağolun fikirleriniz için..............
Herkes alınanları güle güle kullansın.............
Esencim 5 gün çok gecikme için......olabilir yönündeki kanaatin yüksekse hmen bak derim teste.....
bizim sünnet işi akşam dr.dan sonra belli olacak......ama etrafta herkes havaya girdi.....
işte yapılır iyileşir...sonra da bi güzel dostlarla eğleneceğimiz bi düğün yaparız diye......
babası aklından yer buldu....dansöz, palyaço, fotoğrafçı bile ayarladı yani kafasından........................
bi çok kişi de öyle anlatıyo.....1 haftaya kalmadan iyileşir bi aksilik çıkmazsa diye.......
kreşe ya da okula başladıklarında bu enfeksiyonları yaşamaları daha sık oluyomuş çünkü...
bi ben düşünüyorum ne acı çekecek kimbilir diye......ah ah........
ana gibi yar olmaz deler ya cok dogru babalar bile pek düşünmezzz
ay egede anı deniz ayak parmaklarının arasındakiler eeeee diyor alıp bana verıyor sobaya atıyoruzzzzzz yerım ben bunlarıbi sürü yerde kar varmış ne güzel buraya hiç yağmaz
geçmiş olsun burcu..geçen sabah elayla uyandık gözümde çapak varmış..anne gözünde böcek var diye bağırıyo suratını ekşitmiş :))) bi de çoraplarını çıkarınca parmakların arasında kalan çorap iplerinden de nefret ediyo anne böcekleri al diyo onlara da :))
afıyet olsun iyi sohbetlerrrrrrrrslm kızlar hazırlıklarım bitti ağır misafirlerimi beklıyorum inşallah kuzular bugün güzel anlaşırlarda gunumuz güzel geçer
esencim hakkınızda hayırlısı olsun canım ..
sevgi sende yorma kendını bundan sonra canım bol bol dinlenmeye çalış geçmiş olsun
burcu geçmiş olsun cnm çayla pansuman yap geçer mikrop kapmıstır muhtemelen ..
hepinizi öpüyorum resım çeker koyarız faceye
canlarım selammmmm başımıza gelenlerden çok canımız sıkıldı ama yinede moralim yüksek umrumda değil sigorta eksper göndermiş umarım alırız bütün paramızı. hırsızn grdiği bahçe kapısını tamir ettirdik alarmı kurmadan yatmıyoruz artık bir de tüm eve elektrikli panjur yaptırıyoruz elle açılması mümkün değilmiş elektriklilerin. onun dışında kuzucuklarım iyi kızım banyoyu çok sevdi garip sesler çıkarıyo banyo yaparken gülüyoruz onu yıkarken. can da kendini yıkıyo artık bize elletmiyo süngerine vücut şampuanı koyuyoruz heryerini sabunluyo pipisi poposu dahil ehehehhesonra kafasını kendi şampuanlıyo bu arada öneriririm ALVİN AND THE CHİPMUNKS diye sincapların şarkıcı olduğu bi film var CAN çok eğleniyo onu seyrederken bi alın tepkilerine bakın kuzuların:) neyse herşey güzel şimdilik öpüyorum hepinizi
ohhh maşallah cıcekkkkkkk
esen hakkında hayırlısı olsun
deniz kar varmış izmirde carsamba günü belki oralarada yagar
yagsada azcık yagar burlarada öyle cok yagsada kar topu oynasakkkkkkk
havalar buz gibi olduuuu