2009 Nisan Anneleri

kılıcdaroglunu duymamıştım aman cok kalabalıktır dahada kalabalalıktır ozaman :)
sagol cnm

oh ne güzel uyumuşsun egede benı asla uyutmaz saclarım yoluna yoluna kalkardım

eee analık canım analık
ana gibi yar olmaz deler ya cok dogru babalar bile pek düşünmezzz

ay egede anı deniz ayak parmaklarının arasındakiler eeeee diyor alıp bana verıyor sobaya atıyoruzzzzzz yerım ben bunları

afıyet olsun iyi sohbetlerrrrrrrr

ohhh maşallah cıcekkkkkkk

esen hakkında hayırlısı olsun

deniz kar varmış izmirde carsamba günü belki oralarada yagar
yagsada azcık yagar burlarada öyle cok yagsada kar topu oynasakkkkkkk

havalar buz gibi olduuuu

aman yağmasın gitsin artık istemiyorum artık soğuk hava
maşallah çiçek bizde de var sabunu elinden bırakmıyor ben de başka sabunla yıkıyorum popişine filan sürüyor ama başına sürmezzzz.....
bizimki bir de ne öğrenmiş o yokken babasıyla başka odaya gittik mi pıtır pıtır peşimizden geliyor
anneyle baba apıyonuz bakim burda bir de gülerek söyler kafayı da sallar

ay bu alp bir alemmm
yandınız ilerde hiç kaçırmaz sizi

ahaha alpe bak büyümüşte küçülmüş bilmediği yok valla
inşallah melekcim az da olsa kar görsek çok sevinicem ..geçen çok soğuktu elaya atkı taktım anne kar yağıyo diyo..atkı takınca kar yağıyomuş da..tv den öğrenmiş tabi..
sevgicim eminim önemsiz bişeydir..geçmiş zaten sen moralini yüksek tut cnm..

bu arada saçımı boyadım bekliyorum..kışkırtıcı kahve ya bi fark olmıcak ya biraz daha açılacak rengi bakalım..

Son düzenleme:
cin gibiler valla bizim ki çok TV seyretmiyor kıçının üzerinde oturmadığı için
sabit de duramaz o yüzden arada leklamlara bakıyor bu ara favorilerimiz
ı love you dance (fia...reklamı) bir de molf.... çok seviyor onları

inş.istediğin gibi olur denizCim bende röfle yaptırıcam inş.hftsonu
saçımın yarısı siyah oldu çok hazırlıksız yakalandım bu sefer )

yok cnm problem değil de mesela bu test sonucun netden öğrendim
ama dr a ulaşamadım baya endişelenmiştim allahtan topicde yaptıran varmış
içim rahatladı benim öteki dr çok yoğundu ama arayınca ulaşıyordum hstden...
bu da zaten cep telini vermedi hstden ulaşamadım cnm

ben de cep teli vardı ama ben kaybettim
olsa verirdim...

ya bunlar cok bilmiş
bıraz önce tvyi kapadı bende ters ters bakıyorum hemen geldi annem dıye sarılıyor yagcııııııı
öpüyor bende tepki yok öpücük yagmuruna tutuldum sonra güldüm yıne şımardı attı kendini yerlereeeee

allaım kousun onları.........

saol tuğbacım .deniz saçın güzel olur ama biraz koyu oluyo ben daha önce aynı renge boyatmıştım.
alpe de maşllah bilmediği yok.
melek kayrada beni kızdırdığını anladığı an gelir annem diye öper az önce elime ufak bi ynık yer vardı annem uf uf deyip öpüyo çok şeker bunlar yaaa

bende hep çikolata kahveye boyuyordum değişiklik olsun dedim ama olmadı sanırım aynı gibi :)))
neyse dipleri uzamıştı o düzeldi bari..

Deniz güle güle kullan yeni saç rengini.Allah kavuştursun ,kayınvalidenden ayrılmışsınız)
Alp e bakın ya,neler biliyor maşallah,nerden öğrenmiş
Esen senin için de hayırlısı olsun,test yap bakalım,için rahat etsin.

Bugün yorucu geçti valla,Miray uyku uyumadığı için acayip huysuzdu,bir ara düzeldi falan,ama ağlamaları çok yoruyor.
Onun dışında güzeldi herşey.Ispanaklı börek özellikle nefisti,kesin yapın derim,allerine sağlık Tuğbacım,tşkler.
Miray ne yemek yedi ne uyudu bütün gün.Yolda otobüste uyudu,ve eve geldik hala uyuyor,oturma odasına yatırdım özellikle,hemen uyansın diye,ama çok yoruldu tabi bütün gün,uyanmadı.Gece uykusu yok bugün bize.

evet yaaa

elif belkide uyanmazzzzzz sabahın köründe kalkar bellide olmazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…