2009 Nisan Anneleri

şuan 2.bebek benim için çok zor olur..
tabi hayırlısı.. test almaya korkuyorum. ha olur ha olur derken geçti normalde geçmez...

herkese günaydın .....iyi haftalar ...
esen canım ben senin yerinde olsam hemen yapardım şüpheyle yaşamak daha zor yaa hakkınız da hayırlısı olsun .
kızlar yaa şu kağıtta kek muflin mi deniyo artık bilmiyorum .tarifi normal kek gibimi oluyo?

günaydın..
hayırlısı olsun esencim..böyle aklına takılacağına bencede yap bi test..yoksa düşünüp duracaksın..
ben seni hep güzelyalı civarında falan oturuyosun diye hatırlıyorum..ama kayınvalidem vardı zaten yanımızda aile ziyaretleri falan geç geldik hemen döndük :) bi dahakine inşallah..
o kadar yorgunum ki 9 da kalktım ela 7 de süt verdim altını değiştirdim tv açtım sonra yanında sızıp kalmışım arada uyandım baktım ama hiç bişey hatırlamıyorum..normalde uyutmaz ama halime o bile acıdı sanırım neyse dinlenmiş uyandım ii oldu..
herkese iyi haftalar..

günaydın burcu bende bi tarif var çok lezzetli oluyo yazayım istersen..
ama şu tekli kalıplarda yapıyorum..kağıtta da olur bişey farketmez tabi..

günaydın günaydın
okudum hepsini
sünnet ağırlıklı bir haftasonu olmuş
benim duyduğumda 2 ile 6 yaş arası yaptırmayın. Çocuk etkileniyor diyorlar. Bizimkilerin 2 yaşlarına da yaklaşık 1 ay kaldı. gerçekten gerekliyse yaptırın hemen derim. 1-2 sene sonra tekrar sorun yaşarsanız daha problemli bir yaşa gelmiş olabilirler.
biz kız annelerine konuşmak kolay tabii :)))

günaydın kızlar
eseeeeeen
5 gün mü geçti normalde de geçmez diyosun al bi test ya öğle arası yap

sevgi senin neden akıntın olduki Allah korusun hemen aklına kötü şeyler getirme
doktorunu aradınmı

ben karar verdim düşündüm tşındım sünnet ettirmiycem kızlar

yok aramadım sultanCım biliyorum yorgunluktan pazar dinlendim hemen geçti zaten
afp mom testi yaptırmıştı dr netden sonucuna baktım 39,2 çıkmış tam anlayamadım
yüksek mi değil mi diye sanırım dr u değiştiricem ben hstyi aradım hstsı var bağlayamayız dedi tel
numaramı aldı geri dönecek mi bakalım alp deki drum geri dönerdi en azından...

ha bu arada kendi derdim de atladım bence de yaptırma
enfeksiyon filan yoksa bizim alp de dün acıyo acıyo pipi dedi açtım altını
namluyu doğrultmuş yeri dar geldi beze değince acıdı herhalde açık bıraktım
normal haline gelince bağladım birşey demedi ama nasıl gülüyor kıkır kıkır

Günaydınnnnnnn

Melek, Burcu, Selin sağolun fikirleriniz için..............

Herkes alınanları güle güle kullansın.............

Esencim 5 gün çok gecikme için......olabilir yönündeki kanaatin yüksekse hmen bak derim teste.....

bizim sünnet işi akşam dr.dan sonra belli olacak......ama etrafta herkes havaya girdi.....
işte yapılır iyileşir...sonra da bi güzel dostlarla eğleneceğimiz bi düğün yaparız diye......
babası aklından yer buldu....dansöz, palyaço, fotoğrafçı bile ayarladı yani kafasından........................

bi çok kişi de öyle anlatıyo.....1 haftaya kalmadan iyileşir bi aksilik çıkmazsa diye.......
kreşe ya da okula başladıklarında bu enfeksiyonları yaşamaları daha sık oluyomuş çünkü...

bi ben düşünüyorum ne acı çekecek kimbilir diye......ah ah........

3 yumurta
3 fincan yoğurt
2 fincan sıvı yağ
6 fincan un
4 fincan şeker
3 kaşık kakao
vanilya,kabartma tozu..
üzerine damla çikolata.. 170 derece 20-25 dk da pişmiş oluyo
afiyet olsun

devrimCim o kadar çok üzülme şayet enf.olursa kullanacağı antibiyotikleri düşün
ateş yapar benim yeğenim çok çekti valla çiş yaparken ağlar filan yani

saol denizcim .
benimde gözüm kızarda çapaklanıyo enf. kaptı heralde.hava ne kadar soğudu yaa bakalım kar başlıcak mı

bi sürü yerde kar varmış ne güzel buraya hiç yağmaz
geçmiş olsun burcu..geçen sabah elayla uyandık gözümde çapak varmış..anne gözünde böcek var diye bağırıyo suratını ekşitmiş :))) bi de çoraplarını çıkarınca parmakların arasında kalan çorap iplerinden de nefret ediyo anne böcekleri al diyo onlara da :))

slm kızlar pek okuyamadım
sevgicim kendi yorma cnm yorgunluktan olmuştur muhtemelen dinlen bu kdr yorma kendini
bende her sabah yürüyüşe gidiyorum gelince
demirle o uyuyana kdr dinleniyorum
sonr aişim varsa yapıyorum ama kendimi yoramıyorum çünkü pilim bitiyo
ve bütün gün demirin peşinden koşmak zorundayım

bnm bulantılarım geçti çok şükür bişeyim yok iyiyiz ama dr.a gitmeme 2 hafta var ve ben nedense
yine korkuyorum bişeymi oldu acaba fln diye bi kıpırdanmaya başlasa anlicam ama o da yok
sen in kız kıpırdanıyomu?

vuuvvv esen bnmde genelde 5 gün bi gecikmem olurdu
en son gecikmemde 6. gün yaptım pozitif çıktı :))) hayırlısı bakalım bekliyoruz haberlerini

valla müge o korku bende de vardı, şimdi de hareket var ama çok az oluyor
bu sefer de birşey mi oldu diyorum .... dr da ulaşamadım şu test sonuçları için öfffff

slm kızlar hazırlıklarım bitti ağır misafirlerimi beklıyorum inşallah kuzular bugün güzel anlaşırlarda gunumuz güzel geçer

esencim hakkınızda hayırlısı olsun canım ..

sevgi sende yorma kendını bundan sonra canım bol bol dinlenmeye çalış geçmiş olsun

burcu geçmiş olsun cnm çayla pansuman yap geçer mikrop kapmıstır muhtemelen ..

hepinizi öpüyorum resım çeker koyarız faceye

haklısın sevgi oynaasalar bi dert oynamasalr başka dert :))
test sonucun iyidir ya telaşlanma cnm

afiyet olsun tuğbiş ellerine sağlıkkk

canlarım selammmmm başımıza gelenlerden çok canımız sıkıldı ama yinede moralim yüksek umrumda değil sigorta eksper göndermiş umarım alırız bütün paramızı. hırsızn grdiği bahçe kapısını tamir ettirdik alarmı kurmadan yatmıyoruz artık bir de tüm eve elektrikli panjur yaptırıyoruz elle açılması mümkün değilmiş elektriklilerin. onun dışında kuzucuklarım iyi kızım banyoyu çok sevdi garip sesler çıkarıyo banyo yaparken gülüyoruz onu yıkarken. can da kendini yıkıyo artık bize elletmiyo süngerine vücut şampuanı koyuyoruz heryerini sabunluyo pipisi poposu dahil ehehehhe sonra kafasını kendi şampuanlıyo bu arada öneriririm ALVİN AND THE CHİPMUNKS diye sincapların şarkıcı olduğu bi film var CAN çok eğleniyo onu seyrederken bi alın tepkilerine bakın kuzuların:) neyse herşey güzel şimdilik öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…