2009 Nisan Anneleri

ha bu arada koca bi ilkokul çocuğu biliyorum.....Ank.ünlü bi doktor var ona gitti......yapması gereken egzersizleri yaptı hiç bi şey kalmadı.......

halledilmeyecek bi şey değil.....sen zaten şimdiden dikkat ediyosun bi şey olmaz Keremciğe....

selamm en azından iki günü okuyayım dedim anca bitirdim yarım saatte:) ama aklımda çok bişiy kalmadı...

elifff ben gene çok merak ettim bacım uykum gelmez şimdi:):) ne çok aradım elbiseleri göremedim napcam şimdiiii:):):)
ayrıca geçmiş olsun dişşşş ... ben de yaptırdı hatırlarsan 3 dolgu bir kanal... zor oluyo hatta bana 2 morfin bile fayda etmedii... inş. yaptırdıktan sonra ağrın olmaz... benim ara ara oluyo ya psk. ya da cidden ağrıyo...
sultancım kerem e de geçmiş olsun inş. sünnetlik bir mesele değildir... acaba en iyisi doğar doğmaz yaptırmak mı ki? bezi bırakmadan olmamalı bence de....
melek vetüm yeni cicileri olanlar güle güle giysin...

biz de bugün kızımla gittik ana kız gezdik geldik yeni açılan avmde... tabiki bişiy alamadım deneyemem kendime alsam pınar a bişiyle baktım ama karar veremedim...
ne çok dizi izliyosunuz benim yok ööle takip ettiğim vaktim yokki dizim olsun... bi tek cuma akşamları kollama diye bi dizi var polisiye :)
bi de trt nin komik saçma dizileri denk gelirsem komik oluyolar takip gerektirmiyo:):) halil ibrahim sofrası mesela..

Son düzenleme:
kızlar eltimin ablaları annesi gelecek onlara pazartesi onlarda olacağım.zaten altlı üstlü oturuyoruz.teşekkürler yinede.elif okulumuzda olay çıktı.müdür 3 öğrenciyi biraz fazla hırpalamış .şikayetçi olmuşlar.birisiniin abisi öldürcem diye okulu basmış.buaralar tetikteyiz okulda.bakalım nolacak.tuğba sen yıldırım tarafında mı oturuyosun.

slm kızlar iyi paazarlar

sultiş eğer ağlayıp sızlamıyosa sorun yoktur cnm
boşuna yaptırmayın derim ben demirinde enfeksiyonu geçmeseydi bizde yaptıracaktım
ama şükür ki geçti bi dahada tekrarlamayınca gerek kalmadı
erken sünnet iyi evet ama 1 yaşından sonra çok zor
bi kere genel anestezi veryolar sonra bakımıda zor
bebek olsa daha rahat o yüzden doğumdan hemen sonra yaptırın diyolar

düz tabanlık konusunda da bnm abimde küçükken öyle bi ihtimali varmış
annem özel ayakkabı yaptırmış geçmiş
cnm sen yinede ortapedik giydir ben demire hep ortapedik alıyorum
bi ara bende şüphelenmiştim ama bence sıkıntı yapma geçer tedavisi var yani

sağol ergülcüm hayırlısı neyseonu versin Allahım
başınız sağolsun

sinemcim maşallah maşalllahhh yakında ayakkabılarına rakip çıkacak bi kızın var :)
ne güzel ben çok severdim annemin ayakkabılarını giymeyi ama bnm ayaklar büyüdü giyemiyorum :)

sağol denizcim ama kışlık olarak bitek bu papqalarla idare ederiz zaten giyeceği en fazla 1 ay
sonra yazlık konumuna geçiyoruz o zmnda ayağı büyürmü bilemem yinede tşkler

herkese iyi pazarlar kızlar güzel bir haftasonu olsun inşallah...
evet müge bende öyle düşünüyorum sağol tatlım

ya ben hep sorucam unutuyorum
şimcik bizim sıpa ağustosta doğacak ya tabi burası sıcaktan kaynıyo olacak
sizce ben çocuğa ne giydirsem önerisi olan varmı
yeni doğan bebek askılı giydirsem üşümezmi
tulum giydirsem sanki pişik olur gibi şaşırdım valla

Selam!Güzel pazarlar güzel anneler!

Ergül bizim okulda da bir öğretmen bir çocuğu dövmekten hem soruşturma hem de dava geçiriyor.Hem de dövmemiş,sadece sıkıştırmış ve korkutmuş vurmadan.Çocuğu da görsen her türlü pislik var,sınıfta cinsel organını göstermeye varana kadar!!!Okul değişikliği yapıldı zaten.Öğretmen hakime bunları anlatmış,çocuk hakime diyormuş kii,artık yapmıyorum kiiii!Salak yani,kabul ediyormuş yaptığını.Çileden çıkarıyorlar insanı,ondan sonra suçlu oluyorsun yine.

Emel,muhtemelen butik kapanmıştır,ondan sen görememişsindir resimleri.Üstümde görürsün artık)

Müge büyük ihtimalle sadece çıtçıtlı body giydirilir,sizin oralar daha da sıcak.Üşürse diye de üstüne ince penye battaniye atarsın.ama Sultanın deiği gibi 2010 annelerine sor,onlar zaten önerilerde bulunmuşlardır.
Ay bir daha çocuğum olsa yine saf saf olurum ben herhalde,hiç hatırlmaıyorum naptık,ne yedirdik ne giydirdik

Son düzenleme:

karşılaşamadık valla edacım gelde karşılaşalım yaa özledim valla
bizim sıpalar yarış ediyolar zaten :)) ama oğuz çok zyıflamış bizimkinde tık yok saniye durmuyor yemekte yemiyor nasıl kilo alıyor anlamış değilim
hayırlı olsun oyun grubunuz canım
öğrendiklerinizi bizede öğretin :))

çok kafana takma olacağına bırak sultişim hakkınızda hayırlısı olsun
valla maşşallah koca ayakmış haberim yokmuş

melis te düz taban dr a da götürdüm ortopediye
dr ayakkabıların düz tabanlıkta pek etkili olmadığını söyledi
olacağı varsa zaten olurmuş ama ayak tabanına egzersiz yapılması gerekiyormuş sus şişesi gibi bişeyle yuvarlayarak tabanına egzersiz yaptırabilirsin

canım benim kızın ayakları 22 den 25 e çıktı
arada 23-24 görmedik
hatta indirimlerden aldığım çok güzel 5 çift ayakkabımız bi köşede kaldı
benim bi kız daha doğurmam gerek hakkını veremedik hiçbişeyin :))

sorma mügecim nasıl oldu şaşırdım bir ay gibi bi sürede 22 den 25 e transfer olduk
ben bu çocukların gelişimini anlayamadım

:)))

günaydın herkese
bizde erken kalktık geç yatmamıza rağmen maşallah ege yi merak ediyorumdum 13 saat uyumuş
:)))))

güle güle kullanın........

aglama canım ya hayırlısııııı

iyi günlerde kullansın paşaaaaa

bi kere başladın mı bi daha durduramıyosun kendini
internetle alışveriş sigara gibi
sus kızzzzzz

slm
iz dün saat 12de evdn cıktık yeni geldik bugun hepgezdık soguktu hava ama idare ederdii
şimdi egeyi yıkıcammmmmm

herkese iyi gecelerrrrrrrrr

slm kızlar biz süper bir haftasonu geçirdik allahtan hazırlıklarımın bir çoğunu dünden yapmıstım he he:))

mügecim bence çıtçıtlı kısa kollu badi al cnm bol bol geceleride tulum giydirirdin incelerden ..

kızlar yarın geçkalmayın heee ergül evet yıldırım da oturuyorum ne o sürprizmi yapıcaksın yoksa:))

şirvanda o günden sonra girmedi yarın çatkapı sürpriz yapsa ne güzel olurdu ya bebiş severdik biraz :)))

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,tugbiş123,burcu_arda,

selam ,iyi akşamlar...

sultan ve devrim hayırlısı olsun sünnet işiniz .benim ablamın oğluda 1.5 yaşındaydı altı bezliydi olduğunda inanın hiçbişey anlamadılar ne ağrısı oldu ne sızısı 3.günü bisikletine biniyodu evin içinde :)) sizinde olrsa eğer sorunsuz olur inşalalh.
kayra da epey bi yaramazlaştı artık zaptedemiyoruz babasıyla kavga ediyo.bizim ayaklarımız küçük 22 numara geçen gün babası ugg almış müşterisinden ayy o kadar tatlı olduki herkes bayıldı.ayakta küçük olunca :))
genel olarak herkes iyidir inşallah öpüuorum hepinizi.

merhaba..
biz izmire gittik kayınvalideyi bırakıp geldik eşimin teyzesine..onunda torunları var ev oyuncakçı dükkanı gibi..2 saat oturduk ama ela oyuncakların 3 te 1 ini göremedi bile :))
ordan eltime gittik kuzenleriyle oynadı..dönüşte uyudu arabada..yarın kızım ve ben başbaşayız yaşasınnn :)))

deniz izmirinneresine geldiniz....
bugun izmir kalabalıktı tayyıp erdogan gelmiş..
biz izmire gıtmedikte duyduk
bende yorgunum geldigimden beri 2 makine camaşır yıkandı evın içinde camaşırlıkta dışarı is kokuyorrr

yarın temızlık yapıcam salı carsamba persembe cok soguk olacakmış öffffff

uykusuzum yogunum aldım bi elma yıyorum sizlere bakayım dedim
biz kayınvalide kaldık gece gec yattık sbaın köründe ege sayesınde bütün ev halkı ayaktaydık :))))))))

ögeln ordan cıktık görümceme halası ogluma şapka almış nasıl sevındı görmemişler gibiii:)
kuzenıyle orda oynadı bi halam diyor agzını yeım onun
ordan agbımlere gectık onlar istanbula tatıle gıtmışlerdi oradan egeye yelek almışlar lc waki.....
yşil sagolsunlar istanbuldanda bi hedıye geldi
istanulu cok begenmişler sultan ahmet ayasofyası v.s anlattılar herseyi sarayları falan gezmişler

herkese iyi geceler umarım sabah kadar hiç bi kuzucuk uyanmazda nnelri rahat uyanır sabahaaaaaaaaa

karşıyakaya gittik melecim..alsancaktan da geçtik orda kılıçdaroğlu konuşuyordu onu gördük..acaip kalabalık ve çoğu yollarda kapalıydı..alsancakta gösteri ve bi sürü polis vardı..
ege güle güle giysin cicisini..

doktordan geldik kızlar oğlum sünnet oluyo(( :):))
hayırlısı olsun baska doktora da götür istersen..

ben kyakadayım .... keske haberlesseydik bize gelirdin..

herkes cicilerinin iyi günlerde giysin..

hastalara geçmiş olsun...

benim günüm geçti 5 gün...

Günaydınnnnn....
Esen normal de geçer mi cnm test yap hemen ama sen istemiyordun di mi şimdi ?? hayırlısı neyse o olsun....
Müge sen nasılsın ben ctesi evde biraz iş yaptım sonra mevlüde gittik filan sonra Alp' i kvalideme bırakmıştık aldık , ölen eniştenin kızlarını bize getirmiştik onları viaporta gezmeye götürdük çarpişan arabalara bindirdik garibim nasıl mutlu oldu vs işte öğlende koyu renk akıntım olmuştu belimde ağrıyor pazar günü fazla dolanmadım korkumdan ben 9 aylıkta böyleydim diyorum durum vahim valla :-((

Bursalılar buluşuyor ne güzel, herkes cicilerini güle güle giysin, ergülCüm başın saolsun...
Sultan her dr farklı düşünüyor daha önce yazmıştım bizim götürdüğümüz cerrah artık ydoğanda acı hissedildiği amerikada anlaşıldı o yüzden önermiyoruz demişti ve yaptırmamıştık benim bildiğim çiş yaparken ağlaması lazım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…