herkeze selamlar.
sultan sünnet haberini okudum şimdiden olduda bitti maşallah diyorum.stresini çpk iyi bilirim ama sağlık.....
sinemcim karşılaşamadık iyisindir umarım .annenin senin için yollarda geçti ömrü.binkere elini öpmek lazım .ayak numarasında sanırım bizde melis gibi kocaayağız.25 numara şimdilik.geçen converse ten kırmızı renk ayakkabı aldım .kendime ve babasınada aynısından takım oluşturdum.çok hoş oldu.ama yazın ayağına olucakmı şüpheliyim.bezde 6 numaraya geçen varmı bilmiyorum hala tuvalet olayımız yok ben de başlıcam dedim 6 ya.çok rahat ettim.5 sıkıyormuş kuzumu.
bu arada haftaya pazar oyun grubuna başlıyoruz anaoğul.evinde montessori eğitimi vveren bi bayanla tanıştım.haftada 1 gün 1 saat başlıcaz bakalım.annelrde olucak dedi..umarım güzel geçer.
sinem eda ergül sağolun kızlar ben çok kararsızım
babasıda yaptıralım diyor ama kerem kaka yapınca bile sölemiyor mikrop kapar die çok korkuyorum
ergül nerelerdeydin bizde çeşitli senaryolar kurduk
bak pazartesi tuğbalarda toplanıyoruz senide görmek isteriz...
melisin ayaklara maşallah :)
bizde güneşi gördük annemle kendimi çarşıya attık tabi keremde ama 1saate soğudu donduk eve geldik
eşim aşka geldi yaptırcaz diyor başka bişey demiyor
ben düşünüyorum kerem çişini yapabiliyor sabahları bezi dolu gündüzleride öyle
bugüne kadar idrar yollarından enf. da olmadı sizin nasıl devrim?
yani mecbur değiliz bence yaptırmaya
2 gün pipisini tuttu ama şimdi bişey yok belkide tahriş oldu da acıdı
çok kü.ük şu an sünnet yerine de bakımı çok zor olur
bu düz tabanlık işide kafama çok takılıyor
kerem koşarken sanki hani bağlı bir buzağıyı salarsın ya öyle tepinerek koşuyor :))
her an düşecek gibi geliyor uça uça koşuyor yani nasıl anlatayımki
sen nasıl ayakkabı giydiriyosun
hani bu marka ayakkabılar da o ayak çukurunu destekleyen tümsek yok öyle almayayım diyorum desteklilerden alırsam belki olacağıda varsa engellenir
siz ne düşünüyosunuz kızlar
Deniz botu varsa alma şimdiden o zaman yaz için.Ayak numarası bile değişebilir.
Miray ın ayak numarası çok büyümedi,hatta ev ayakkabısı aldığım 22 ler bile hala biraz bol.O yüzden önceden hiç ayakkabı almayacağım artık.
kayınvaliden de baya eli bolmuş,benim parfümü de söyleseydik bari
slm kızlar iyi paazarlar
sultiş eğer ağlayıp sızlamıyosa sorun yoktur cnm
boşuna yaptırmayın derim ben demirinde enfeksiyonu geçmeseydi bizde yaptıracaktım
ama şükür ki geçti bi dahada tekrarlamayınca gerek kalmadı
erken sünnet iyi evet ama 1 yaşından sonra çok zor
bi kere genel anestezi veryolar sonra bakımıda zor
bebek olsa daha rahat o yüzden doğumdan hemen sonra yaptırın diyolar
düz tabanlık konusunda da bnm abimde küçükken öyle bi ihtimali varmış
annem özel ayakkabı yaptırmış geçmiş
cnm sen yinede ortapedik giydir ben demire hep ortapedik alıyorum
bi ara bende şüphelenmiştim ama bence sıkıntı yapma geçer tedavisi var yani
sağol ergülcüm hayırlısı neyseonu versin Allahım
başınız sağolsun
sinemcim maşallah maşalllahhh yakında ayakkabılarına rakip çıkacak bi kızın var :)
ne güzel ben çok severdim annemin ayakkabılarını giymeyi ama bnm ayaklar büyüdü giyemiyorum :)
sağol denizcim ama kışlık olarak bitek bu papqalarla idare ederiz zaten giyeceği en fazla 1 ay
sonra yazlık konumuna geçiyoruz o zmnda ayağı büyürmü bilemem yinede tşkler
:)))GÜNAYDIN..
HAYY MAŞALLAH EGE YE
ela 7.30 da kalktı 10 uyudu.. bu da bizim rekorumuz :))
melekcim sende güle güle kullan aldıklarını..
elif çok güldüm yaa gitmeden alışverişe çıkın bi daha demişsin :))) oğluna alacak bişeyler bugün dışarı çıkalım deyip duruyo çünkü..bugün eşimin günü :))
:)))))günaydın herkese
bizde erken kalktık geç yatmamıza rağmen maşallah ege yi merak ediyorumdum 13 saat uyumuş
güle güle kullanın........bizim burda çok beğendiğim bi çocuk mağazası vardı..kapatıyolarmış..
yazlık pappa ayakkabılar vardı 80 den 20 tl ye düşmüş hemen aldım yaz için..bi kaç da penye aldım..hiç bişey bırakmamışlar..palto alacaktım seneye için hiç kalmamış
adam elanın ayağını ölçtü 23,5 olmuş
24 numara aldım yaz için inşallah olur..spor ayakkabısı da 23 dü sıkıyo sanırım yeniden almamız gerekecek..çok da seviyorduk kıyamadım kaldırmaya..daha 4 ay giymiştitavsiyesi olan varsa sevinirim spor ayakkabısı için...bi tane buldum ama burda var mı bakıcam..
Adidas - E91J0917JF135 - Çocuk Spor Ayakkabı - Nike, Adidas, Merrell, Converse, Puma
aglama canım ya hayırlısıııııGünaydın kızlarrrrrrrr
Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın....................
Sultancım geçmiş olsun...................İnşallah gerek kalmaz sünnete...........
Ya dün burayı okuduktan sonra Enes in altını değiştiriyodum .....acıyo pipi acıyo dedi.....bi baktım geriye gitmiyo gibi.......buraya baktıktan hemen sonra oldu ya şaka gibi..............
hemen dr.nu aradım....ama ancak akşamüstü konuşabildik...uçaktaymış..tlf. kapalı......
ama sinirlerim bekledikçe gerildi...............
işte bi göz kremi var.....onu sürün sonra bakacağız gerekirse sünnet olacak dedi.....
sakın bana böyle bi şey demeyin dedim....ama ağlamaya da başladım....o kadar üzüldüm ki ......ağlıyıp duruyorum.....hafif bi kızarıklık var içe doğru....
inşallah kremle düzelir geçer de gerek kalmaz sünnete......hiç istemiyorum şu an ........
oğlum için çok başka şeyler düşünüyodum............
ya ben mi abartıyorum....hiç beklemediğim bi şeydi.....ve çok üzülüyorum.....tabii sağlığı için şartsa olacak ama Rabbimden duam ne olur şimdi olmasın......................
çok uzun oldu kusura bakmayın..............
iyi günlerde kullansın paşaaaaabize de dün teyzesi spor ayakkabı aldı pumanın ışıklı yeni sezon.....
sonrasında s.rite ın mağazasında bi ışıklı ayakkabı daha gördük
hemen bunu verelim onu alalım dedi teyzoş ama aldığımız şirin bişey di.....diğeri nerdeyse 2 kat fiyattaydı çaktırmadan baktım.....değiştirmedim.....
24 numara ancak oluyo zaten..............23.5 şu an ......
tayga toysdan vakit geçirecek kitaplar falan aldık oyunlu......
bi de ben alıştırma külotları falanda aldım....tamda çocuğu serbest bırakacaktım..ne zamandır aklımdaydı....
ha artık bi de g.gözlüğümüz var ama şimdilik takmak istemiyo.......
kuzum beni öpüyo ki blg. bırakıp onunla oyn uyum diye...
herkese iyi haftasonları..............
sus kızzzzzzbi kere başladın mı bi daha durduramıyosun kendini
internetle alışveriş sigara gibi
hayırlısı olsun baska doktora da götür istersen..doktordan geldik kızlar oğlum sünnet oluyo(( :):))
karşıyakaya gittik melecim..alsancaktan da geçtik orda kılıçdaroğlu konuşuyordu onu gördük..acaip kalabalık ve çoğu yollarda kapalıydı..alsancakta gösteri ve bi sürü polis vardı..
ege güle güle giysin cicisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?