2009 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarrrrrr

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun................

Şöyle bi çıkıp gezeriz diyoduk......ama geceden beri kar yağıyo......her taraf bembeyaz burda......

tşk.ediyorum herkese....................

aliye geçmiş olsun babana......
sevgi ilerlemez umarım Alp in rahatsızlığı...............

Sultan anacım 2 dolmayı niye aynı anda yaptın ki.....afiyet olsun....bu arada.....
benim sıpa lahanayı yiyo ama yaprağı şimdilik yemiyo.......

Esen iyi durmuşsun test yapmadan..ben olsam sabaha kadar uyuyamazdım...........hayırlısı artık......

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,resolve31,yaSelin, bursasu+,burcu_arda,denizela,ssengun+,tugbiş123,

hey maşşallah soguk havanın bereketi sanırımmmmmmmmmmm

aliye babana geçmiş olsun
alpe de geçmiş olsun umarım yine ateşlenmez
esen test yap da için rahatlasın en azından merakta kalmak daha kötüü

Ohhhh Şirvan Aydın çıkarması da yapacak ne güzel.....D.gününde olursa ne güzel çocuklar eğlenir......

sizin çok yaklaşmış d.günleri.....biz 15 gün fark atıyoz...: )

ö.sonra diş hekimindeyim gene .......düzenli gitmeyince kurtulamadım ..............

herkese günaydın yine kar yok ya
ne biçi iş anlamadım
eşim dün çok geç geldi uyuyor gidip kahvaltı hazırlayayım
esen nasıl dayanıyosun ben olsam çoktan yaptırmıştım test...

bende cıkıorum egeyiş üst komşuya bırakıp postaneye gıdecegım fatura yatırmaya
nasıl gider gelırım bu fırtınada allah kerim...

ögleden sonrada gün var oraya gidecegız gitmeden gelırım yıne size iyi sohbetler..........

Son düzenleme:
sabah istanbula çok kar yağdı ama merkezde tutmadı pek belki tepelerde falan tutmuştur. işe gelirken bizi rezil etti sadece :)

yok cnm buralar da da yağmadı....
melekkkkk ft yatırmaya giderken bir test al da esene yap cnm esenin yapacağı yok

yok cnm buralar da da yağmadı....
melekkkkk ft yatırmaya giderken bir test al da esene yap cnm esenin yapacağı yok

güldürdün beni :))
kızlar ya bizde buluşsak yaaa
özeniyorum bursalıların fotolarını gördükçe
cmt kahvaltıya gelin mesela bana öğleden sonra 2 de bir işim var da.. yada pazar gelin. gelirim diyen olursa yapalım bi buluşma. şirvann sen ayarla bişiler

selam maşallah sabah bereketi düşmüş .hava buz gibi sabah kayrayla kar izledik nasıl mutlu oldu :))
valla esen sende ne sabır varmış yaa maşalalh:)) biz bile meraktan öldük:))
selin vlla buluşma olsa ne süper olur şu bahar gelse rahat rahat buluşuruz inşallah.
aliye geçmiş olsun .benim eşim evlendiğimiz sene oldu ama onunki açık ameliyat oldu oldukça büyüktü bizimki ve 1 sene sonra tekrarladı malesef ( bu yaz sonu gene olucak heralde.ama ağrı sızı olmuyo hiç meraklanmayın canım.

cnm bu hft sonu soğuk olur hftya yapalım valla....
19 mart mesela herkes şimdiden planlarına baksın

heyyy istanbullular bakın biz bursalılar olarak toplanıp gelıcez selinin davetlerine en sonunda ona göre:))

canım benim yukarıdan öyle emir geliyor her seferinde havalar buzzzzz
ama bu sefer olur inş.şirvan geldiğinde yakalayalım sana uygunsa ya ctesi ya pazar yapalım artık
yazında bana gelirsiniz...

valla tuğbiş gelin hem şirvanın bebişini görmek için gelmeyecek misiniz ??
nasıl damardan girdim )

bız bursalıları korkutamassınız valla akıllarına eserlerse cıkıp gelırler biliyosunuz yanı her engelı zorluğu asarız yani :)))

valla yaparsınız zaten gaz veriyorum ))))
biz en iyisi şirvana gidelim hem bebişi görmüş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…