2009 Nisan Anneleri

esen gözün aydın hadi yine iyisin:)

selin ben olsam bende kızardım vallahi

evet müge girerdi hayırdır inş.

Valla selincim geçen işte çocuğa annenin bakmasının bize daha rahat olduğu bu işte
benim eşimde geçen hft annesi baktı baktım ctesi de gitmek istiyor peşin dedim
zaten hftnın 5 günü beraberdin 6.güne çıkarmanın alemi yok sonuçta annemlerde de
hemen yemek yiyip kalkıyoruz yani aynı sorunlar bizde de var allahtan kvalidemin özlenecek yemekleri yok )

biz de çoğunlukla yemek yiyip kalkıyoruz
ama annesine kalsa hiç ayrılmasak daha iyi olacak. anneler böyle demekki bizde mi böle olucaz acaba ?

sanmıyorum ya yapıyla alakalı ben öyle olmam valla
gelene kapım açık gelmeyenin de canı saolsun

benim eşim de geçen yıl yüz buldular tabii.. izindeyim ben meriç in doğduğu yıl.. 2009 yanii..

şimdi çocukla taitle gidemezsiniz biz tutarız beraber tatile gidelim dediler..
ben de tatile gitmek istemiyorum dedim..

eşimede hep beraberiz zaten tatil adı üstünde çekirdek aile olarak gidelim dedim..

yok efendim o olsa sorun çıkarmazmış gidermiş..
ben öyle diyormuşum falan.. demişti..:))

ben de çok inadımdır.. inaç için yapmam yapacağım varsa da ne olursa olsunn..

bende düşünürüm yani gitseler de bi rahat rahat yayılsam diye kadının maşallahı var. atom karınca gibi kıpır kıpır... Allah nazardan korusun. Arada rahatsızlanıyor da hepimiz rezil oluyoruz. dinlenmeyi de pek bilmediğinden rahatsızlanınca da uzun sürede zor iyileşiyor.

slm bayanlr temızlık bitti çok şükür ecemle komşuya çıktım gunduz kadın rahat etsin diye..

esencım hakkınızda hayırlısı olsun canım istemıyorsan olmamasına sevındım ama bekleyipte olmaması hayal kırıklığı (

sevgi kız şirvanın zati 2 çocuk başında birde biz gidersek vayy haline :)))istanbulda başkasında toplanırız artık şirvanın bebeğide orda severiz :))

kayınvalideler hiç bi fırsatı kaçırmıyorlar zaten :)
bide bizimki yasemine diyormuş ki anne ile baba minik bebiş alsınlar mı?
yasemin de yok diyormuş. bide bana söylüyor töbe töbe... bende hep gülüp geçiyorum.
bir ara daha çok bahsediyorlardı, benden umudu kestiler herhalde

bizde de aynı valla biraz yüzgöz olunca gitmiyorlar hiç
yazın biliyorsunuz sabah 8 den akşam 17 ye kadar kalıyordu
şimdi de ödüm kopuyor gene öyle olacak diye
valla ben doluyorum doluyorum eşime patlıyorum o da onlara daha kötü oluyor

tuğba haklı 2 çocukla misafir ağırlamak zor olur..

güle güle pislen...

yok tuğbaCım şirvan kendi demişti yoksa ben dermiyim öyle birşey
kaçırdın herhalde selin de toplanılacağı yok bana gelin ciddiyim demişti o yüzden )
benim ev de büyük banada gelinebilir rahat edersiniz...

benim ev küçük ama olsun bana gelin zaten çocuklar sayesinde çocuk odasında tıkılıp kalıyoruz çoğunlukla :))) hem daha samimi olur :))

Selam!
Dün Miray ı uyandırdım,sonra 12 de uyudu tekrar.
Sultan ağlıyorken bağırmanın bir faydası olmuyor ki,yine gelip benden şefkat istiyor,o yüzden mümkün olduğunca sakin olmaya çalışyıorum.Sebebi de uykusuz olması olduğu için ,anlayışlı davranıyorum.
Hadi bakalım yapın bir buluşma ,hanginiz önce toplaşacak görelim,İstanbul mu Aydın mı?Biz de foto bakalım.Haaa bu arada Deniz,Aydın bursa arası kaç saat)))

zaten dediğin gibi çocuklarla kalıyoruz zaten gönüller hoş olsun
ondan demedim bursalılar kalmaya geliyor ya gelsinler bizde kalsınlar yerim müsait demek istedim....

esencım hayırlısı olsun hakkında
tuğbacım gule gule kırlen
hakıkaten muge hıc gırmemıs bu gun

Bu haftasonu İstanbul gezisi vardı öğrencilerle,haftaya ertelenmiş hava durumundan dolayı.Aslında haftaya bile soğuk olur,daha geçe ayarlayın dedik,ama o zaman da okul gezileri artıyormuş,yoğun olmasın dediler.İnş geldiğimizde hava güzel olur,yağışlı olmasın en azından.

neyseki bu hafta cuma kar bitiyormuş sonra yavaş yavaş ısınır havalar. bi bahar gelsin de bizi kimse tutamaz. her hafta bi buluşma yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…