2009 Nisan Anneleri

hehe çok sabırlıyımdır..

belki olur belki olur diye diye... olmadı..
test aldım biara odada ki erkek arkadas çıkınca. alır giderim lavoboya..

Hadi hmen kışkışla hayırlısı ne ise o olsun eğer hazır değilsen de inş.hamiş değilsindir cnm

1 dk mı 2 dk mı ne bazen geç belli oluyor
kağıdında yazar sanırım 1 dk bekleyeceksin....

1dk bekledim.. diğeri belli oldu tam... baska da çıkmayınca bıraktım attım..

toplaşın toplaşın gelin...
bi güne karar verelim de (şirvana uygun olsun) ona göre etkinliği açarız facede
esen hayırlısı olsun

valla güvenme o zaman cnm bizde öyleydik sonucu gördün
inş.değilsindir cnm benim de ilk 2 ayda gecikme oldu ardından hamile kaldım dikkat edin valla

valla güvenme o zaman cnm bizde öyleydik sonucu gördün
inş.değilsindir cnm benim de ilk 2 ayda gecikme oldu ardından hamile kaldım dikkat edin valla

bende aynı fikirdeyim ama ilaç istemiyorum.. spiral de korkuyorum. o da pre.. tif.. istemiyo..

valla cnm benim gözüm korktu artık doğumdan sonra hemen spiral taktırıcam
tırsmam inşallah :18:

sprelden korkmayın kızlar ya sonucundan iyidir yani........

biz kahve gününden geldikkkkk
hava buz buz birde esiyor egeyi battanıyesine sardım sarmaladım zaten 3 ev ilerısı gıttık geldikkkkkk

yemek yapıyorum byeeeeeeeeeeeee

esen yokmuş canım ii ozaman sende hazır degılsın zaten hayırlısıııııı
evet müge gelde bakalım konuşalım şu aydın mevzusunu senınlede:))))))))

walla SEVGİ ben de pişman oldum doğumdan hemen sonra neden taktırmadım diye..

hatta eger bebek varsa doğumdan hemen sonra spiral taktırırm diye de düsünmüstüm bugün..:)

cnm sen önce bir regl ol da gerçi bebiş olsaydı belli olurdu testte,
valla takdır hapdan da iyi sanırım gerçi ben bazen dönüyorum hap mı kullansam diye de yok yok spiral iyidir

hap 1 yıl kullandım... ben ilk evlendiğimde..
spiral daha rahat gibi geliyo bilmiyorum ama..

bazen gündüzleri üzülüyorum ay diyorum eşime boşu boşuna sinirlendim. o gün diyorum bu akşam daha anlayışlı davranıcam ama olmuyor yaa
ille buluyorum beni gerecek bişi. geçen işte haftasonu planı yapıyorum annesi dediki çiğ köfte yapıcam gelirsiniz tamam demişim zaten. yani bi akşam yine ordayız. bana demesin mi annemin kahvaltısını özledim :S
resmen sinirlerim tavana zıpladı. neden diceksiniz. her sabah ama her sabah yasoşu bırakmaya gittiğinde orda kahvaltı ediyor zaten. her akşam zaten ben ordayım eşimin sporu yoksa oda orda daha ne istiyor ya. yok o öyle kahvaltıdan mı bahsetmiş işte annesi gözleme falan yapar da bazen kahvaltı için onu istiyormuş. o zaman söle dedim hafta içi yapsın sana. her haftasonu en az bir öğün için zaten çağırıyor. şunu yaptım gelin falan diye. neyse öle işte bu erkeklerin anne yemeklerine karşı aşkı beni bitiriyor. yapıcağım varsa da yapmıyorum yemek var mııı
zaten hiç beğenerek yemiyor kii.
neyse aslında sinirim geçmişti ama yine de paylaşayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…