isimler güzelmiş erkeklerde görkemle emiri beğendim
kızlarda eşim hiçbirini istemedi :-(
Selin zararlı flor olduğu için 2 yaşından önce macun yasak
ecrinde sürdürüyo macun bebekler için olanlarından ama çok az sürüyoruz ve fırçalıyor sonrada fırçayı suya tutup tutup emiyor :)
bende görkemde takıldım emir de şahane ama diziden esinlendi derlermişş çınarda öyleymiş hangi dizide oynuyolar bilmiyorum bile :)
eşimi kıramazsam emrenin yanına bunlardan birini iliştirirm :)
ben o konuyu da abarttım. alıyorum olmuyo ya da beğenmiyorum geri iade ediyorum. bazılarında geri gönderirken kargo ücreti de ödemiyorsungeçende limangodan ellbise aldım bi geldi hiç beğenmedim bide kısa oldu bene kısa giyemem..
neyse geri yolladım kabul ettiler Allahtan. Şimdi duruldum biraz başıma kötü bişi gelince vazgeçiyorum bi süre.
aynen selen de öyle yapıyor ecrin gibi yaniecrinde sürdürüyo macun bebekler için olanlarından ama çok az sürüyoruz ve fırçalıyor sonrada fırçayı suya tutup tutup emiyor :)
bende görkemde takıldım emir de şahane ama diziden esinlendi derlermişş çınarda öyleymiş hangi dizide oynuyolar bilmiyorum bile :)
eşimi kıramazsam emrenin yanına bunlardan birini iliştirirm :)
bu arada geçmişe baktım herkese çok teşekkürler
evet yanlızlık çok zor gerçi çok yabancı değilim yalnızlığa ama bu sefer hem çok uzun hemde üstüste geldi nefes alamadım henüz
annem yardımcı olur sağolsun ama oda taşınıyor daha doğrusu kiracısı çıktı kendi geçecek evi yaptırıyor
hemde bana epey uzak olacak bundan sonra alışmam lazım
kayınpederim yok biz nişanlıyken vefat etti
kaynanam batmanda selincim doğru hatırlamışsın şeker hastası bacağı felan kesik gelmese daha iyi
görümcelerimin 3 ü batmanda 1 i burada hepsinde tonla çocuk var işime yaramazlar
arayıp sormazlar da ama ben alıştım kabullendim onları üzemem kendimi onlar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?