2009 Nisan Anneleri

geçende limangodan ellbise aldım bi geldi hiç beğenmedim bide kısa oldu bene kısa giyemem..
neyse geri yolladım kabul ettiler Allahtan. Şimdi duruldum biraz başıma kötü bişi gelince vazgeçiyorum bi süre.

tuğba isimler güzel. en zor iş isim beğenmek. yasemini ben koyduğumdan ikinci olursa eşim koyacak onun rahatlığı olur belki bende. yoksa çok stres oluyorum.
bizimkine ben ebebekten bi sürü para bayılıp diş macunu ve fırçası almıştım. 6 ay - 2 yaş arası için. Bizim hatun da bayılıyor fırçaya macun sürüp sürüp yemeyeee... zararlı olur diye saklıyorum artık. 6-7 kere sürdüttürüyor. çok az az sürüyorum gerçi ama bide zararlı olur diye korktum

isimler güzelmiş erkeklerde görkemle emiri beğendim
kızlarda eşim hiçbirini istemedi :-(
Selin zararlı flor olduğu için 2 yaşından önce macun yasak

ecrinde sürdürüyo macun bebekler için olanlarından ama çok az sürüyoruz ve fırçalıyor sonrada fırçayı suya tutup tutup emiyor :)

bende görkemde takıldım emir de şahane ama diziden esinlendi derlermişş çınarda öyleymiş hangi dizide oynuyolar bilmiyorum bile :)

eşimi kıramazsam emrenin yanına bunlardan birini iliştirirm :)

isimler güzelmiş erkeklerde görkemle emiri beğendim
kızlarda eşim hiçbirini istemedi :-(
Selin zararlı flor olduğu için 2 yaşından önce macun yasak

bizim macunda 6 ay ve 2 yaş arası kullanım için yazıyordu ama yine de güvenmiyorum tabi. kimyasal bişi sonuçta

emir çok güzel
görkem de güzel ama unisex isim ya ben sevmiyorum pek öle isimleri çok karışıyor. özellikle iş hayatında görkem bey mi dicem hanım mı şaşırıyor insan :S

Boşver tuğba kimin ne dediğini bende Demir'i koydum herkes diziden mi dedi
hiç bilmiyordum bile diziyi, hoşuna ne giderse koyarsın artık...

evet ya selin bir de öyle bir durum var dimi haklısın..
demir hangi dizide varmış valla bende bilmiyorum
osman yada mete koyan olursa hah diziden derim bitek onu izliyorum eheheh

bir yakınımızın oğlu da kutlu çağan ismi nasıl akıllı nasıl terbiyeli çocuktan dolayı isimlere bile sempatim oldu :)

Sevgi gösterdiklerin benimde hoşuma gitti. burda yapanını bulmak lazım dediğin gibi.
ben de bi araştırayım

geçende limangodan ellbise aldım bi geldi hiç beğenmedim bide kısa oldu bene kısa giyemem..
neyse geri yolladım kabul ettiler Allahtan. Şimdi duruldum biraz başıma kötü bişi gelince vazgeçiyorum bi süre.
ben o konuyu da abarttım. alıyorum olmuyo ya da beğenmiyorum geri iade ediyorum. bazılarında geri gönderirken kargo ücreti de ödemiyorsun
hatta saat almıştım. daha kapıda paketini açtim. ambalajını çıkarırken kordon 2 ye ayrıldı. hemen mesaj attım böyle böyle oldu diye. hiç sorun etmeden aldılar.
benim de tchibodan siparişim uzun süre gelemedi onlar da iade ettiler sorunsuz.
aynen selen de öyle yapıyor ecrin gibi yani
isimler çok güzel tuğba
neredeyse hepsi benim kardeşime önerdiğim isimler. kardeşimin de oğlu olucak
ama hepsinde r var ve eşi r leri tam söyleyemiyo. onlar da belki egemen koyarlar eşinin adı ilhan. hanlı isim olarak gökhan bulmuşlar ben beğenmedim tabi. batuhan var metehan var. gökhan eski isim dedim.
bi re burak düşünüyolar bu ara
isim konusunda ben de çok kararsızımdır. eskiden adımı pek sevmezdim çünkü. güzel isim takıntım vardır o yüzden. selenin adını ancak 9. gün koyabildik kararsızlığımdan
ben bi de eren ismini severim. emreyi de severim
ceren eren isterdim hatta.ama ikisini de kuzenlerimiz koydu
biz de selen koyduk. oğlum olursa da eymen istiyorum ben

emir ismini cok severım

yigitte güzel

ya izmirde varmı bu resimcilerden goggleda ne dıye arattırıyorsunuz

burada yagmur başladı kızlarr rüzgarda var

eren ismini kardeşim çok istiyor.çok güzel bir isim gerçekten anlamları arasında kendini allaha adamış diyor...ecrin erkek olsaydı ensar koyacaktık hatta muhammed ensar...hem efendimizin adı hem ahlakların en güzeline sahipler dediği medine halkının adı...bakalım belki yine gündeme gelir.

eşimin matbaacı arkadaşı var davetiye ve magnet falan bi fiyat sor dedim ama o hep çok yoğundur yetiştiremez falan diye korkuyorum

selam kızlar hemen selam vereyim
dün acile gittik annem devlete götür orada daha iyi anlıyorlar
tahlilleri felan da yaparlar dedi
annemin sözünü dinlediğime dinleyeceğime bin pişman oldum
tamamen rezillik...
çocuk acile gidip 1,5 saat sıra bekledim hastane leş gibi
bi tane pratisyen hekim koymuşlar sözüm ona sağlık bedava
yazıklar olsun bu hükümete dedim
neymiş efendim eskiden daha kötüymüş eczaneden ilaç alınıyormuş internetten randevu alınıyormuş
geçsinler bunları uzay çağına girdi millet biz internetten randevu alınıyo diye sevinelim yani öylemi..
ayrıca eczaneden ilaç alsan ne 2 seferdir devlet karşılamıyo diyo eczane iyide bu devlet neyi karşılıyor
üzüldüm siyaset yapmak amaçlı yazmadım
yazık yazık insanlara yazık..
din iman toz duman...........

bu arada geçmişe baktım herkese çok teşekkürler
evet yanlızlık çok zor gerçi çok yabancı değilim yalnızlığa ama bu sefer hem çok uzun hemde üstüste geldi nefes alamadım henüz
annem yardımcı olur sağolsun ama oda taşınıyor daha doğrusu kiracısı çıktı kendi geçecek evi yaptırıyor
hemde bana epey uzak olacak bundan sonra alışmam lazım
kayınpederim yok biz nişanlıyken vefat etti
kaynanam batmanda selincim doğru hatırlamışsın şeker hastası bacağı felan kesik gelmese daha iyi
görümcelerimin 3 ü batmanda 1 i burada hepsinde tonla çocuk var işime yaramazlar
arayıp sormazlar da ama ben alıştım kabullendim onları üzemem kendimi onlar için..

ay annenin taşınmasına üzüldüm. seni de bu semtte bağlayan bişi yok aslında sen de ona yakın bi yere geçebilirsin. (taşınmaktan bıktığını biliyorum ama bazen el mahkum oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…