2009 Nisan Anneleri

bu arada facede kk kızları diye bir grup kurulmuş
yeni haberim oldu
bu saate kadar haberim olmadıysa kimse davet etme gereği duymadıysa bundan sonra da o grupta olmanın bir anlamı yok

niye öyle diyorsunun ya
özlem kurmuştu o eklemiş bizi falan da arada bazı kişileri unutmuş herhalde...

şirvan aradı annesindeymiş ondan giremiyormuş.
cumartesi olacak buluşmayı sordu. iptal olmadı dedim, geleceğim dedi...

selam
sineme ben de çok üzüldüm ya. inşallah iyidirler şimdi. gece gece çok zor olmuştur
tuğbacım güle güle kullan yeni eşyalarını.benimde çok ihtiyacım var. büyük bir yatak odası ve dolaba dolaba dolaba kıyafetleri nereye koyacağımı bilemiyorum artık hala da alıyorum
tuğba iyidir bebeğin güzelim merak etme. duyarsın kalp atışını da inşallah
melekçim ben çok iyi anladım ne demek istediğini canım. buna rağmen tavrini değiştirmiyosun. takdir ediyorum ben seni
hava inş güzel olur c.tesi. kötü olursa arabayla gelirim. o zaman hangi sapaklardan giricem selin zor mu
bi de eşim c.tesi yazlığa gitme planı yapmış kendi kendine. erken dönmem gerekebilir benim

günaydın
desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
sineme çok üzüldüm inşallah herşey yolundadır
bende eşim olmadan cesaret edemedim yalnız kalmaya o yüzden kıbrıslara gittik küçücük çocukla nasıl zor oldu nasıl yıprandım
ama döndük çok şükür dilerim rabbimden sinemin eşine tr de çok iyi bir iş imkanı çıksında dönsün ailesinin yanına

Son düzenleme:
slm kızlar
şu saat oldu daha yeni otrdum
yürüyüşe git gel çamaşırları topla yerleştir demiri uyut öldüm
çok çabuk yoruluyorum bebiş büyüdükçe dahada artacak
Allah kolaylık versin bize

sinemi bende çok merak ettim şimdi inş. iyidir
haber gelmezse bi arayayım inş. iyidir ya çok iyi anlıyorum onu
kocasızlığın ne demek olduğunu Alah ayrılık vermesin inş. en yakın zmnda geri döner

sultişim pipisini yirim ben o keremitonun inş. hemencecik iyileşir de rahat eder kuzu

tuğbacım hayırlı olsun odanız güle güle kullanın şimdiden

egeciğin cicileride hayırlı olsun bende demiri uyuturken düşünüyodum ne alsam diye
bi kot ya da hava durumuna göre şort üstünede gömlek ve kravat almayı düşünüyorum

ecrintuğbacım :) ne güzel işte ne dert yanıyosun
bnm 1 aylıkken başladı 8. haftada tavan yaptı şimdilerde arada bulanıyo
demirde şimdiye kdr geçmişti korkma cnm her hamilelik bir olmuyo sonuçta bişiciği yoktur minooşun

öğleden sonra yine yollara dökülücez bi parka götüreyim kuzumu hava muhteşem

bnm kaynanam olmadığı için bi yorum yapamicam

özlem neden buraya gelmiyo aranızda bilen varmı?

bide aliyecim gözün aydın yazmayı unuttum

haklısın mügecim hepsi bir değil ama ecrindeki sefil halimi hatırladıkça hamile değilmişim gibi geliyor :)
kız hamileliği zor derler demek seninki kız benim erkek ehehe
doğuma girdiğimde bile kustum ben yaa

ben bilmiyorum sevgi ama bi ömer vardı bebek hani şarapla resim fln çektirmişti annesi
adını hatırlayamadım şimdi o olabilir

bende demire hamileyken çok rahattım cnm hiç hamile gibi dğildim hiçbi sorun yaşamadım ilk zmnlar mide bulantısı dıışında sonradan kendime geldiğimde en son doğuma gitmeden önce cam silip alışveriş yapıp ütü yapmıştım sonrada suyum geldi :)))

hayırlısı cnm bkalım haftaya göstericekmi :)

İnşallah mügeCim gösterire çok bekletmez annesini...
bende bu aralar iyiyim ama ben çok dolanınca yoruluyorum ve belim ağrıyor :-((

mersi şekerim tabi o manken kız gbi filinta olamicam ama :) seeneye inş. bende öyle olurum

Annesinde olduğuna göre biraz toparlar heralde Sinem de kızı da............

Özlem Gülşen le aynı sebeplerden dolayı girmediğini söylüyo.....ama Gülşen inin de neden girmediğini ayrıntılı bilmiyom.......

Sultancım Özlem sadece atlamıştır emin ol......kötü bir düşüncesi olduğunu sanmam........tahmin edemiyeceğiniz şekilde zor anlar yaşıyo.......ama şudur diye bi şey de diyemiyorum....: ((

beyaz kot var üstüne beya kıravat alıyım bi de beyaz ceket diyorum ama istediğim havada spor ceket bulurmuyum bilmem.....yeni gömlek var zaten beyazla her renk olur......................neyse bizim daha zamanımız var 1 ay..............
.yeni her şeye karşı bi tepki veriyo giymemek için ......enterasan çocuk............

çok güzel mügecim güle güle giy.
sevgi ugly nickli biri vardıya o sanırım ömer tuğrul

hava bugünde çok güzel yağmur bekliyordum güneşi görünce çok sevindim eşim erken gelirse alışverişe gidesim var peroştan evde giymelik bişeyler alıcam ecrine herşeyi kısaldı

annesinin kuzusu kim diyorum ecyinn diyor
annesinin aşkısı kim diyorum babaa diyor
babası öğretti sanırım :) çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…