güle güle kullanın yatak odanızı canımslm kızlar benimde telaşem başladı yatak odası yaptırıyoruz bu hafta badana duvar kağıdı falan mobilya sökülücek anneme gidicek buraya yeni yapılıcak çokkk işşş var birde onları yerleştirmek falan bugün ecemin bazasıda geldi çok güzel oldu odasııı önümüzdeki günlerde zor girerım sanıyorum
sinemcim allah kolaylık versin canım zor gerçektende
sehercimm renk çok güzel ben kesim anladım kusura bakma
mügecim hakkınıdza hayırlısı olsun canım allah gönlünüze göre versin inşallahh
aliye sende hastalanmıssın canım istedğin zamanda olsun inşallahhh
ohhh sefan olsun. güle güle giysin ege..sinemcim tanıdık bi muhasebeci varsa seni dışardan sigortalı göstersinler
yada bi tanıdıgın yanında calışıyo olarak gözük prmlerini sen öde
kdv ve stopajada yansıyor sanırım onuda karsılarsın olur bıter
bankalardan özel sigortalarda saglık yok diye biliyorum
tam emin degılım ama ben bankalardan yapılan sigortan hiç memnun kalmadım
kuzucukta hemen iyleşir umaım baba gıttı siz hasta allah yardımcınız olsun(((((((((
kız sen daha evı yenı almadınmı ne bu kadar yenılık maşallahhhhhhhhhh tütütütü
güle güle yaşlanın içinde canım::::::)))))))))))
tugba kötüye yorma hemenn erkektir belki hemen bulandırmaz mideyi......... öyle düşün mutlu ol eehehehe
saglıkla al kucagınaaaaaaaa
tugba benide coşturdun bende sabah 11de attım kendimi yollara izmirde(balçova) işim vardı onu hallettım
egeye dogum günü için
süper taşlanmış sade bi kot aldım
bir spor ayakkabı
1 bot tarzında ama spor görünlü i ayyakkabı daha
bi tane kırmızı gömlek aldım
oglumun dogum günü kıyaetlri tamam
pastayıda haftaya siperiş verıcem
ppazar günüde
carsıya gıdıcez eşimle süs bakıcaz kendimize bişeler alıcaz
bugun kendime 3 tane babet aldım fıyatları düşmüş gecen sene sezonundu sanırım 35 tlden 15 tlye düşmüş 3 tane aldım bayıldım ya
babama bi tane ayakkabı aldım
anneme teflon tencere aldım
bişeyler daha aldım aman bugun egeyle geze geze yorulduk
yıkadım kuzumu uyuduuuuuuuu
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok güselmiş.. güle güle giy.SON İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
annem doğumdan sonra evde giymek için bu pijamayı aldı bana :)
bikiniyide aradım ama bulamadım
ay çok hoş ya. yerim ben o ecriniçok güzel mügecim güle güle giy.
sevgi ugly nickli biri vardıya o sanırım ömer tuğrul
hava bugünde çok güzel yağmur bekliyordum güneşi görünce çok sevindim eşim erken gelirse alışverişe gidesim var peroştan evde giymelik bişeyler alıcam ecrine herşeyi kısaldı
annesinin kuzusu kim diyorum ecyinn diyor
annesinin aşkısı kim diyorum babaa diyor
babası öğretti sanırım :) çok hoşuma gitti
Annesinde olduğuna göre biraz toparlar heralde Sinem de kızı da............
Özlem Gülşen le aynı sebeplerden dolayı girmediğini söylüyo.....ama Gülşen inin de neden girmediğini ayrıntılı bilmiyom.......
Sultancım Özlem sadece atlamıştır emin ol......kötü bir düşüncesi olduğunu sanmam........tahmin edemiyeceğiniz şekilde zor anlar yaşıyo.......ama şudur diye bi şey de diyemiyorum....: ((
beyaz kot var üstüne beya kıravat alıyım bi de beyaz ceket diyorum ama istediğim havada spor ceket bulurmuyum bilmem.....yeni gömlek var zaten beyazla her renk olur......................neyse bizim daha zamanımız var 1 ay..............
.yeni her şeye karşı bi tepki veriyo giymemek için ......enterasan çocuk............
Özlem Gülşen le aynı sebeplerden dolayı girmediğini söylüyo.....ama Gülşen inin de neden girmediğini ayrıntılı bilmiyom.......
Sultancım Özlem sadece atlamıştır emin ol......kötü bir düşüncesi olduğunu sanmam........tahmin edemiyeceğiniz şekilde zor anlar yaşıyo.......ama şudur diye bi şey de diyemiyorum....: ((
beyaz kot var üstüne beya kıravat alıyım bi de beyaz ceket diyorum ama istediğim havada spor ceket bulurmuyum bilmem.....yeni gömlek var zaten beyazla her renk olur......................neyse bizim daha zamanımız var 1 ay..............
.yeni her şeye karşı bi tepki veriyo giymemek için ......enterasan çocuk............
Tuğbiş o çerçevenin bir modeli var mı bilgisayarında atsan da görsem ben
bizim etraftada hiç öyle şeyler yapan yok AliyeCim aslında bizim ağustos topiğinde yapan bir bayan var şimdi face takılıyor ona mı bir sorsak ?? kargoyla yollarım diyordu bebek şekerleri yapıyormuş site hazırlıyordu onun için
ege de cicilerini güle güle giysin.
istanbul havasına belli olmaz biraz yağar biraz açar. çok sağnak olmaz inşallah da gelişiniz zor olmaz
sagolun kızlarrrrrrrrrraldıklarınızı gule gule kullan melek unutmusum kusura bakma canım
:)))))))))))selam
sineme ben de çok üzüldüm ya. inşallah iyidirler şimdi. gece gece çok zor olmuştur
tuğbacım güle güle kullan yeni eşyalarını.benimde çok ihtiyacım var. büyük bir yatak odası ve dolaba dolaba dolabakıyafetleri nereye koyacağımı bilemiyorum artık hala da alıyorum
tuğba iyidir bebeğin güzelim merak etme. duyarsın kalp atışını da inşallah
melekçim ben çok iyi anladım ne demek istediğini canım. buna rağmen tavrini değiştirmiyosun. takdir ediyorum ben seni
hava inş güzel olur c.tesi. kötü olursa arabayla gelirim. o zaman hangi sapaklardan giricem selin zor mu
bi de eşim c.tesi yazlığa gitme planı yapmış kendi kendine. erken dönmem gerekebilir benim
ne aldınız linki atında görelım :))))))sultiş o elbisenın pudra rengını aldım en baştakı:))
iyi günlerde kullan canımSON İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
annem doğumdan sonra evde giymek için bu pijamayı aldı bana :)
bikiniyide aradım ama bulamadım
Ctesi de yağmur veriyor ya :-((
inşallah yağmaz
çok güzel mügecim güle güle giy.
sevgi ugly nickli biri vardıya o sanırım ömer tuğrul
hava bugünde çok güzel yağmur bekliyordum güneşi görünce çok sevindim eşim erken gelirse alışverişe gidesim var peroştan evde giymelik bişeyler alıcam ecrine herşeyi kısaldı
annesinin kuzusu kim diyorum ecyinn diyor
annesinin aşkısı kim diyorum babaa diyor
babası öğretti sanırım :) çok hoşuma gitti
Bende dedim nerden biliyo. indirim çeki kazandın diiiimmiiii!sinem değil annesinde olan Şirvan. (eğer benim yazdığıma dayanarak söylediysen. Sinemle görüşmedim ben)
bizimkide yeniyi giyer hemen eskileri bir daha giymez
müge güzelmiş pijaman çok da uygunmuş
aliye ne aldın bakayaım paraminiden. ben de geçen neva toystan bişiler aldım
kardeşim hamile ya sebamed setii aldım ona dışarda fiyat 54 tü orada 42 ye geldi. kendime de birsürü şey aldım sebamed. aslında güvenebileceğimiz ender markalardan diye düşünüyorum.
aferin onasagolun kızlarrrrrrrrrr
:)))))))))))
ne aldınız linki atında görelım :))))))
iyi günlerde kullan canım
ege şuan almış diş fırcasını macununu cıkmış sandelyee lavaboda dişlerini fırcalıyorrrrrrrrr
selen sabah uyandı. eşim yatağından almaya gitti dişini fırçalıyodu tam. selen onu görmesiyle yere basar basmaz benim ıcam benim içam diye koşa koşa banyoya gitti. ne diyo anlamadık tabi. bi uzandı lavoboya kaptı fırçayı macun sürdürüp başladı fırçalamaya. ne güldük o haline. insanda bi uyku mahmurluğu olur. gözünü açar açmaz bi enerji sormayın
zaten hiç korkusu yok. acayip hareketler yapıyo.
ben de incelicektim ama biliyorum alıcam bişey hemen kapattımay müge ya beni de ayarttın ayyıldızdan o son indirimden bende bi pijama ısmarladım
fiyatlar uygun geldi. hadi hayırlısı alışveriş delisi olduk valla)
ya valla hastalık bu internet alışverişi. burda pek bakamıyorum da ben. dün evdeydim 1 gün kaldım evde. sebamedlere 173 tl bayıldım:26:
Bende dedim nerden biliyo. indirim çeki kazandın diiiimmiiii!
kardeşim hamile ya sebamed setii aldım ona dışarda fiyat 54 tü orada 42 ye geldi. kendime de birsürü şey aldım sebamed. aslında güvenebileceğimiz ender markalardan diye düşünüyorum.
aferin ona
selen sabah uyandı. eşim yatağından almaya gitti dişini fırçalıyodu tam. selen onu görmesiyle yere basar basmaz benim ıcam benim içam diye koşa koşa banyoya gitti. ne diyo anlamadık tabi. bi uzandı lavoboya kaptı fırçayı macun sürdürüp başladı fırçalamaya. ne güldük o haline. insanda bi uyku mahmurluğu olur. gözünü açar açmaz bi enerji sormayın
zaten hiç korkusu yok. acayip hareketler yapıyo.
ben de incelicektim ama biliyorum alıcam bişey hemen kapattım)
ya valla hastalık bu internet alışverişi. burda pek bakamıyorum da ben. dün evdeydim 1 gün kaldım evde. sebamedlere 173 tl bayıldım:26:
aynen alışveriş hastalık...ben markafoniden dilim yandığından beri bakmıyorum bile
ecrinde diş fırçalama hastası ama babasının fırçasına deliriyordu kendi fırçasıyla fırçalatamadık.babsıda kendi fırçasının aynısını almış yeterki fırçalasın diye.günde birkaç kez annee elele yıkıcaam diye tutturuyor yıkıyoruz 2 kerede fırçalamak aklına gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?